Şimdi Ara

Almanya, Neden FETÖ yü Bu Kadar Seviyor, CHP Neden Kuyrukçuluk Yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1. Fetö darbesinde nato da görev yapan TSK mensuplarının çoğu darbe girişimi sonrası "geri gelin" emrine uymayıp almanyadan siyasi sığınma istedi.
    http://odatv.com/yurtdi...laniyor-1711161200.html

    2. Adil ÖKSÜZ lavuğu cia askeri uçağıyla sevk ediliyor
    http://www.haber7.com/g...utm_source=DonanimHaber

    3. Almanyada açık istihbarat yapan cami imamlarını sınır dışı ediyor.

    4. Almanya ve usanın süper savcısı savcı bharara bizle neden bu kadar ilgileniyor çok mu umurlarında sanki bu ülkede sosyal adaletsizlikler.

    5. Miceal Rubin iti bu kadar güzel türkçe yazmayı kimden öğrendi. Sürekli tr gündemi ile ilgili tweet atarken çok meraklıysa gelsin vatandaşımız olsun.

    6. Obama gitmeden önce son kez yunanistana gitti ondan sonra hükümet solcu çipras (darbeye karşı olması gerek retorik olarak) olduğu halde gerek egede gerekse kendilerine iltica eden (bizim helikopterimizle) askerler konusunda yaşanan gerginlikler rastlantı değil.

    bunları anlamadan darbe senaryoydu diyen CHP kimlerin kurukçuluğunu yapıyor. KK aslında giderek nasırlaşan ve alt sınıf haline getirilen seçmenin peşinden sürükleyip aptal mecralara sürüyor.


    Darbe gecesi ne yaptığı bilinmeyen adamlar; "neden halk sokağa çağrıldı" diyor biri de demiyor ki adam MİT başkanı bile angaje olmuş ne döndüğü belli değil halk ve bir avuç polis dışında güvenecek biri mi vardı.
    http://odatv.com/mitle-...ayrinti-1708171200.html


    ayrıca Chavez gibi bir liderle Akp iktidarını karşılaştırmak doğru değil, akp iktidarının yıllardır yaptığı hataların bedelini ödedik 15 temmuz gecesi ama chaveze yapılan darbe ile 15 temmuz gecesi olan şeylerin orjini aynıdır, chavez tutuklandığında 2 milyona yakın kişi onun sarayının etrafını sarmıştır.

    Konu akp iyidir chp kötüdür amacıyla açılmamıştır, uzun zamandır forumda saçma bir kısır döngü sürmekte bir kitle o gece senaryoydu retoriğine, bir kitle ise yaşasın erdoğan yaşasın akp söylemine sıkışmış durumda. Bu durum böyle gittikçe sizler körleşmeye devam edeceksiniz bu da en çok fetö vb. terör örgütlerinin işine gelecek.

    Almanya, Neden FETÖ yü Bu Kadar Seviyor, CHP Neden Kuyrukçuluk Yapıyor?






    sözde, 17-25 aralıktan sonra cemaatin ne olduğunu anlayanların ayak oyunlarıyla, batıda yazılan hikayenin orjini olmayın, ayık olun.

    Birgün bize de demokrasi getirmeye kalkacak iblislerin oyunlarına yerel çelişkilerinizle odun taşımayın. Bu iktidar için de muhalefet için de geçerlidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 19 Ağustos 2017; 3:43:13 >







  • Çünkü dünyaya ses çıkarabilen bir liderimiz var, bu durum birilerini çoktan huzursuz etti, bundan sonra yıkmak için çok çırpınırlar daha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 19 Ağustos 2017; 4:22:29 >
  • GreyParrot kullanıcısına yanıt
    Erdoğanın darbe girişimini püskürtme noktasındaki rolü şüphesiz önemli ama bırakalım şu goygoyu, şe neo osmanlıcılığı, temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getirmeyi aynı erdoğan ağzıyla ben bop başkanıyım demedi mi, ben bu davaların savcısıyım demedi mi ben konuyu erdoğan ya da chp özelinde açmadım.


    o bop sayesinde şu an bir paravan devlet kurulurken, esat birden eset olurken şimdi çıkıp "katil eseti" "Ankara Esad'a saplanıp kalmamalı; Suriye'nin de elden çıkması, Türkiye'yi hedef yapacak" tekrar esad yapmadı mı?
    http://www.yenisafak.com/yazarlar/ibrahimkaragul/suriye-savasi-dunya-savasina-donusmeden-2031889


    peki onca hayat, onca ölen insan ne olacak ışıdın katlettikleri, orta doğuda işlenen savaş suçları.


    ezbere boş beleş konuşuyorsunuz.


    bir hatadan dönüldü ama geç kalındı öyle bir hata ki cia 5 .kolu (fetö) ile düne kadar (2012) destekledikleri Erdoğanı bir gecede harcamak istedi. NEydi kavga. Her türlü kara para ilişkisi olan yapı nasıl ve ne oldu da 17-25 aralıkta doğrucu kesilip "yolsuzluk" adı altında darbeye girişti.

    Yani siz sağcıların en azından ara sıra kımız içmeniz lazım biraz çakralarınızın açılması için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 19 Ağustos 2017; 4:31:2 >




  • Millet hala gereksiz detaylara takılıyor. Fetö, Türkiye'de dini kullanarak halkı değiştirmeye, araplaştırmaya çalışan bir amerikan projesidir. Tekrar söylüyorum hedefi bizzat halktır. AKP, Türkiye'yi istenen siyasî ve politik düzene getirip bölmeye çalışan bir amerikan projesidir. Hedefi devlette tam kontrol sağlayıp TSK'yı bitirmek, rejimi değiştirmek, kürtlere özerklik vermektir. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli de erdoğan görevini yaparken onun yerini koruyup bir yandan ülkesini siyasî ve etnik bölünmeye hazırlayan diğer amerikan kontrolündeki etkenlerdir. Şu durumda şu siyasetçilerle bölünmeden kaçınmak imkansızdır. Insanların gerçeği görüp bu siyasilerin ve cemaatlerin topundan kurtulması şarttır. Diğer türlü zafer kazanma imkanımız 0. Bu halk bu insanlardan ya kurtulacak, ya kurtulacak. Başka hiç bir yolu yok bunu kafanıza sokun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 19 Ağustos 2017; 7:59:18 >
  • Darbe bir zamanlar iş ortaklığı olan iki kocabaşın para mevzusunda anlaşamayınca birbirine diş gösterip boynuz vurmaya çabasıdır. Ama insan şunu sormadan edemiyor. Yahu adamın arkasındaki asker üniformalı yaveri bile fetöcü çıktı, bu adamdan tankını topunu sokağa salacak kadar nefret eden bu örgüt, yaverine bir talimat ile suikast düzenleyemez miydi? İç İşleri Bakanlığı ve Genel Kurmay Başkanlığının bilgisi olmadan tatile gitmeyecek bir cumhurbaşkanının kaldığı oteli sözde bilmedikleri için ararken, o esnada Erdoğan kaçıyor ve o kaçtıktan sonra otele helikopter saldırı düzenliyor filan. Halbuki akşamın 9'unda darbe yapmaya yeltenmiş farzedelim ki gerizekalı bir asker grubu, bütün gerizekalıllıklarına rağmen darbe medyaya düşmeden önce Erdoğan'ı otelinden alıp tutuklamayı akıl edebilirlerdi herhalde değil mi? Bu darbede tek olan zavallı sivil halka olmuştur. Hükümetin pisliğini halk temizlemiştir. Hepsi bu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ComingWind

    Darbe bir zamanlar iş ortaklığı olan iki kocabaşın para mevzusunda anlaşamayınca birbirine diş gösterip boynuz vurmaya çabasıdır. Ama insan şunu sormadan edemiyor. Yahu adamın arkasındaki asker üniformalı yaveri bile fetöcü çıktı, bu adamdan tankını topunu sokağa salacak kadar nefret eden bu örgüt, yaverine bir talimat ile suikast düzenleyemez miydi? İç İşleri Bakanlığı ve Genel Kurmay Başkanlığının bilgisi olmadan tatile gitmeyecek bir cumhurbaşkanının kaldığı oteli sözde bilmedikleri için ararken, o esnada Erdoğan kaçıyor ve o kaçtıktan sonra otele helikopter saldırı düzenliyor filan. Halbuki akşamın 9'unda darbe yapmaya yeltenmiş farzedelim ki gerizekalı bir asker grubu, bütün gerizekalıllıklarına rağmen darbe medyaya düşmeden önce Erdoğan'ı otelinden alıp tutuklamayı akıl edebilirlerdi herhalde değil mi? Bu darbede tek olan zavallı sivil halka olmuştur. Hükümetin pisliğini halk temizlemiştir. Hepsi bu

    Amaçları Erdoğan'a suikast uygulamaktan ziyade onu yargılatıp idam ettirmek(ya da müebbet hapis). Bu şekilde rezil etmeyi planlamışlardır muhtemelen. Direk suikast etselerdi şehit ve kahraman sayılırdı, halka açıklayamazlardı.




  • Türkiye neden önceden seviyosa aynı sebebten çokta şey etmeye gerek yok başbakanımızın dediği gibi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak

    Millet hala gereksiz detaylara takılıyor. Fetö, Türkiye'de dini kullanarak halkı değiştirmeye, araplaştırmaya çalışan bir amerikan projesidir. Tekrar söylüyorum hedefi bizzat halktır. AKP, Türkiye'yi istenen siyasî ve politik düzene getirip bölmeye çalışan bir amerikan projesidir. Hedefi devlette tam kontrol sağlayıp TSK'yı bitirmek, rejimi değiştirmek, kürtlere özerklik vermektir. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli de erdoğan görevini yaparken onun yerini koruyup bir yandan ülkesini siyasî ve etnik bölünmeye hazırlayan diğer amerikan kontrolündeki etkenlerdir. Şu durumda şu siyasetçilerle bölünmeden kaçınmak imkansızdır. Insanların gerçeği görüp bu siyasilerin ve cemaatlerin topundan kurtulması şarttır. Diğer türlü zafer kazanma imkanımız 0. Bu halk bu insanlardan ya kurtulacak, ya kurtulacak. Başka hiç bir yolu yok bunu kafanıza sokun.

    +




  • ComingWind kullanıcısına yanıt
    sen trt de darbe bildirisi okunurken denk gelmedin herhalde; ne diyorlar, ne yazmışlar biliyor musun, yıllardır devletten atatürkçüleri ergenekonla balyozla sadece usa istedi diye içeri tıkanlar/temizleyenler zulm edenler sanki onlar değilmiş gibi çıkıp darbe bildirisinde aynen şunu söylediler "Ülkede bozulan adaleti sağlamak Atatürk ilke ve inkılaplarını hakim kılmak" felan bir de darbe grubuna "yurtta sulh" isimini vererek bir kemalist gibi gözükmeye çalıştılar. Bunu neden yaptılar. Bu konuda bile dürüst olmayan adamların neyi neden yapmadıklarını, işte "efendim şu durum varken neden bunu yapmadılar da bunu yaptılar" demek onların ne kadar sinsi olduklarını görememek, neyi neden yaptıklarını kestirememektir. Darbe başarılı olsa idi darbeyi kemalist bir darbe gibi göstereceklerdi, bu sayede belki halkın bir kısmını ya da cumhuriyet mitinglerinde "ordu göreve" diye pankart açan ajanlarının yaptığı gibi belki kemalistlerin ya da chp seçmeninin içine sızdırdıkları türk solu gibi yapılar sayesinde sanki tüm sekülerler darbeye sahip çıkıyormuş imajı verip akp tabanını sokağa dökeceklerdi. İç savaş yaratacaklardı. Bu yüzden yaveri bile fetöcüymüş neden o yapmamış suikasti demek onunla aynı iafdeyi vermektir, kendisi de mahkemede öyle söylüyor ama neden memlektinde tatildeyken 14 temmuz günü kalkıp ankaraya geliyor yine oradan sözde hiç tanımadığı bir askeri aracına alıp yine açıklayamadığı başka yere gidiyor, böyle düşünmek niyetlerini ve fesat kumkuması kafalarını anlamamaktır. Nitekim bu adamlar bariz görüntüleri varken "yok o ben değilim" diyen tipler. DArbe sürecinde fulu kalmış alanlar olabilir ama sanki tüm bunları bu iş yalandıya getirmek aptallıktır. Adam emre uslu aylar önce ima etmiş, tuncay opçin açık açık yazmış, erzincan tvde sözde darbe karşıtı aaltan ailesi ılıcakla koro halinde darbe diye bağırmış, aylarca bir çok gazetede yazılmış, 15 temmuz sonrası doğru ise mite 15 temmuz öncesi 6 defa darbe istihbaratı gitmiş.

    https://www.aydinlik.com.tr/turkiye/2017-mart/mit-15-darbe-ihbarinda-bulunuldugunu-daha-once-neden-soylemedi

    yani 15 temmuz günü mite gidip konuşan asker, bugün hakan fidana saldırı yapılacak diyen askerin ifadesi diğer 15 ihbar gibi değerlendirilip gecikmişte olabilir ama o gün mit gerçekten kötü iş çıkarmış o net.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 19 Ağustos 2017; 13:40:26 >




  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Ergenekon ve Balyoz'da bu örgüt hükümet ile işbirliği içinde hareket etti bu da net. Herkes bi "kandırıldık" ile ikna olmuş olabilir, ama ben ikna olmadım. Bu laneti milletin başına saranlar en azından istifa etmeliydi diyorum. Bi de pişmiş kelle gibi sırıtan adamları kahraman ilan etmek te nasıl bir basiretsizliktir anlamıyorum
  • Referandum zamanı Almanya'ya "Bunlar nazi, bunlar faşist" diyen bir Cumhurbaşkanımız var. Almanlara şu anda Nazi demek en büyük küfür olsa gerek ki onlar da karşılığını veriyorlar. Öyle 2-3 laf sallayım sonra özür dileyim işler rayına girsin olmuyor.

    2013 yılı ve öncesinde 1 TL'nin arkasından ATATÜRK'ü kaldırıp da Türkçe Olimpiyatları'nı basan o dönemin hükümeti "Fetö terör örgütüne alenen destek" den ötürü yargılanmalıdır.

    Yine Ergenekon Davası'nın tüm savcıları tutuklanırken, dönemin Başbakanı "Ergenekon davasının savcısı benim, derdi olan bana söylesin" gibi bir ithamda bulundu. Demekki fetönün bir tane savcısı halen dışarda.

    Israrla Alman marka makam arabalarını kullanan kabine üyeleri de o zaman Fetö'ye destek vermiş oluyor. Nasılsa fetö=Almanya ya...

    Adil Öksüz ise mit ajanı idi, o gün şu anda Akp'de görevine devam eden Akp milletvekillince kaçırıldı.

    15 Temmuz'dan önceki 24 saatin 12 saatini beraber geçiren Genelkurmay ve Mit Müsteşarı ve yine 15 Temmuz'dan 1 saat önce Genelkurmay karargahından ayrılan mit müsteşarı.. Ne kadar tesadüf demi.
    Ergenekon, Balyoz davaları gibi 15 Temmuz gerçekleri de ortaya çıkıcak -Şamil Tayyar diyor...- Bu gerçek ortaya çıktığında topu atacakları fetö de yok ortada artık




  • FETÖ'yü sevenler kim, FETÖ'ye bu kadar güç ve imkan sunanlar kim, 2012 yılı ve öncesine bakın/araştırın göreceksiniz.
  • ComingWind kullanıcısına yanıt
    Aslında bende bunu anlatıyorum usa ergenekon ve balyoz döneminden önce "sizin ne biçim ordunuz var siz ırağa girmek istiyorsunuz (aslında biz sokmak istiyoruz) ordu karşı çıkıyor, milli silah üretimini teşvik ediyor, aksiyon alıyor" dediği için yapılmıştır pasivize edilmiştir o dönemde akp nin ve liderinin politikasına uygun olduğu içinde başlatılmış bir sürek avıdır. aynı şekilde sry politikası çöken hükümet dün katil esat dediği adamla kypg kontrollü kürt hükümeti dolayısıyla anlaşma ya da yol yapma arayışındadır, aynı şekilde usa güdümündeki kürt devleti kurulucağına yerine bizim güdümümüzde barzani ve orak temelli bir kürt devleti kurulsun diyebilmektedir. Benim anlattığım şudur, halen dünyada din savaşları döndüğünü iddia eden akp taraftarlarını ve orta doğunun bu durumda olmasını "hırıstiyanlar müslümanları sevmiyorla" açıklamaya çalışanların azıcık daha gerçekçi olmalrını diliyorum. siz din orjinli çıkarımlar yaptıkça hiç bir şey daha iyiye gitmeyecek işte gördünüz alnı secdeye değenler bir gecede kendi topraklarını nasıl bombaladı.




  • Sen adamlara nazi de sonra ağla, komiksiniz
  • Sajuuk kullanıcısına yanıt
    gerçek almanlar nazi olmakla övünür
    ayrıca almanyada merkel gidince ki umarım gider yerine gerçek naziler gelecek ve bence bu avrupa için daha iyi
    erdoğan geçen gün merkele oy vermeyin diyor bu durumda türkler kendilerini almanyadan "parasını verelim bir daha geri gelmemek üzere türkler geri dönüş yapsın" diyenlere oy verecekler.
    http://www.bbc.com/turkce/37408589

    bu da ironi
    http://forum-hd.de/content/almanyada-yaşayan-türk-kökenli-seçmenlerin-seçim-tercihi

    yeşillere gidecek her türk oyu da AFD ye yarayacaktır

    Aslında almanların tavrını anlamanız için köpek fobisi olan merkelle t.sak geçen şu olayı da anlamanız lazım

    http://www.internethaber.com/putinin-kopegi-merkeli-korkuttu-63811h.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 19 Ağustos 2017; 14:18:44 >




  • Bu isin cozumu basit. 2013 oncesi sonrasi demeden fetoyle en kucuk bagi olmus herkesi asacaksin. Bakalim kimler canli kalacak.
  • En büyük fetö akp, zamanında hakan şüküre trt spor programında milyon dolar verdiniz...... Niye aklınıza gelmiyor...
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Bunu bir akp seçmeni olarak söylüyorsan kendinide asman lazım akp=cemaatti
    fetö kamyon kamyon adam taşırdı akp için anayasa değişikliği için zaten bülent arınçın alttaki haberde zırlamasının sebebi de buydu,
    bülent arınç "akp bizimdir, bizde fetöyüz, sen kimi nerden kovuyorsun" derken tam da bunu kastediyordu. Akp nin ve geçmişte onu yönetenlerin bu konuda günahları çok ama neden durduk yere erdoğana düşman oldurlar bunu da düşünmezin lazım yoksa fetö nün akp ye akp nin siyasetine bir itirazları yoktur. Adamlar tek hesabı erdoğandı ya da şöyle diyelim cia ve usa artık erdoğana her istediklerini yaptıramadığından kocaları (cia) ne istiyorsa onlarda onu istiyordu.

    Bülent ARSIZNÇ : "Akp Erdoğanın Partisi Değildir" diye yazılır "fetö bu partiye çok yatırım yaptı cia bizimle" diye okunur ----> Hem de 15 temmuzdan çok kısa süre önce
    http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/06/160616_arinc_arslan_mulakat


    1..http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/495913/Obama_ya_gore_Erdogan_tam_bir__fiyasko_.html ----> Obama diyor ki "erdoğan muazzam ordusunu suriyey sokmadı bizim vekalet savaşımızda mehmetçiği usa, cia hesabına öldürtmedi"

    Ayrıca obama "erdoğanı ılımlı islamcı sandık" diyor ne erdoğan ne de fetö ılımlı islamcı lan hüseyin obama malı.

    2. 1.http://www.aljazeera.com.tr/haber/erdogan-obama-bizi-aldatti

    BU da obamanın antitezi

    3. Yani ey konuda neo osmanlıcılık satan akp taraftarları o şikayet ettiğiniz orta doğudaki savaşların en büyük mümessili olan iktidarınıza son kez dedi ki usa, bizim için sry girin, israil için suriyey girin, hayırdır, sen bu aralar yan çiziyorsun, dedi. Sonra 17-25 aralık la sonra o olmayınca 15 temmuzla trükiyey sızdırdığı 5. kolu ile darbe yaptı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 19 Ağustos 2017; 19:49:29 >




  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Hepar secmeni olarak soyluyorum.
  • 3. Maddeye itirazim var. Her ulke baska ulkede istihbarat yapar, ama istihbaratçı yakalanirsa sinir disi edilir. İmamlari sınır disi etmeleri normal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 19 Ağustos 2017; 23:21:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.