Şimdi Ara

Almanya Mediamarkttan Neler alınabilir. Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. yaklaşık 20 gün sonra bilader geliyor almanyadan. Mediamarktan neler alınabilir. Ülkemizde bulunmayan veya pahallı olan, ne bilim elektronik üzerine ürünler olabilir. ilginç oyuncaklar olabilir tavsiye verirmisiniz. ya da bir isteği olan var mı ? : Bilgisayar parçaları aynı fiyat gibi.

• ps4
  • Android tv box

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 hemen hemen aynı fiyat hoca 350 avro civarı, ama android tv box u hiç duymadım ama sanırım Smart tv benzer bişey, en azından youtube da onu gördüm :D
  • steambox
  • Acer predator x34

• quote:

Orijinalden alıntı: AhlaksızFilozof

steambox

quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Acer predator x34

aga Steambox yokmuş, sitedede baktım yok, onun yerine SHIELD Nvidia Android TV nasıl hocam 199 avro bu nasıl ?

Hocam Predatör için biraz Avrodator lazım yaw :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingo Panda -- 4 Şubat 2016; 1:54:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski oyu lar Tr ye oranla ucuz (ornk:Mafia II) oluyor zaten yeni geldim DE den hatta şu an SAW deyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanyadaki teknoloji marketlerinde türkiyede bulunmayan oyun malzemeleri varmış. mesela darkorbitte türkiyede bulamayacağımız kodlar vb
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasainturk

Eski oyu lar Tr ye oranla ucuz (ornk:Mafia II) oluyor zaten yeni geldim DE den hatta şu an SAW deyim.

quote:

Orijinalden alıntı: çengelliiğne

almanyadaki teknoloji marketlerinde türkiyede bulunmayan oyun malzemeleri varmış. mesela darkorbitte türkiyede bulamayacağımız kodlar vb

Hoşgeldin kardeş. Memleket gibisi yok sanırım :D. Hocam steam var zaten gerçi fiyatlarını bilmiyorum ama steam varken bence gereksiz :)

Valla hocam darkorbitteyi bilmiyorum. Sanırım oyun kodu filan ama ne işe yarar bilmiyorum
  • Bazı kutulu oyun fiyatları Steam dekinden ucuz oluyor.

Darkobitte yi hiç duymadım tüm Güney Almanya yı gezdim ama duymadım. Bir teknoloji marketi falan mı çünkü orada firmalaşmış olarak bir tek Saturn vr Media Markt var.

Ve aynen memleket gibisi yok orada adamlar cart cart Almanca konuşuyor İngilizce konuşuyorsun gıcıklığına Almanca konuşuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssasainTurk -- 8 Şubat 2016; 2:35:25 >
  • Ayfon

• Mushroom
  • Ps4

• Aklını kullanda güzel bir yol bisikleti aldır. Almanya'da yarı fiyatına Türkiye'den.

Başınızı bilgisayardan,ps'lerden kaldırın biraz, bisiklet gruplarına girin,sosyalleşin,spor yapın.

• waffle al.Cilek soslu,pudra sekerli.Hemen cikista sagda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat1000

Aklını kullanda güzel bir yol bisikleti aldır. Almanya'da yarı fiyatına Türkiye'den.

Başınızı bilgisayardan,ps'lerden kaldırın biraz, bisiklet gruplarına girin,sosyalleşin,spor yapın.

Ne kadar? Link verir misin dostum?
    İştahım kabardı gene

• Nokia 3310

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.