Şimdi Ara

almanya işçi alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haber burda herkes basvuru yapabiliyormus meslek grupları felan yaş 25-45 https://www.iha.com.tr/haber-almanyada-is-hayaline-bir-gunde-100-bin-basvuru-752524/

burasıda basvuru sitesi genclere faydalı olabilirhttp://www.obm-turkiye.com/

• başvuranların %80 i malum partili değilse bende bişey bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermes_unuy

başvuranların %80 i malum partili değilse bende bişey bilmiyorum.
    bence mulakatta soruyorlar tipede bakarlar gibi geliyor bana almazlar onları
  • 2005 üyesi kullanıcısına yanıt
    Mulakatta akpli misin diye soramazlar abi, abartmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Mulakatta akpli misin diye soramazlar abi, abartmayin
    ben olsam sorardım
  • Çekilişe katılmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben başvurdum bişey çıkarsa burdan yazarım tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başvurdum bakalım inşallah çıkar
  • İltica başvuruları kabul edilen kaçak fetöcüleri alacaklar. Şansını denemek isteyen varsa başvursun yinede.
  • Felan.
  • İçi, dışı, sağı, solu dolandırıcılık kokan bir haber. İHA'nın muhaberini töhmet altında bırakmak istemem ama böyle bir olay yok ve olamaz. Millet özgeçmişlerini kaptıracak, firma sağlam reklam yapacak ve sonrasında bu özgeçmişleri uygun bir fiyattan devredecek.

Yazın kenara...
  • Arkadaşlar sizce sıra bize gelir mi? Başvurmamız güvenli midir sizce?
  • Yakında Almanya bizim olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

İçi, dışı, sağı, solu dolandırıcılık kokan bir haber. İHA'nın muhaberini töhmet altında bırakmak istemem ama böyle bir olay yok ve olamaz. Millet özgeçmişlerini kaptıracak, firma sağlam reklam yapacak ve sonrasında bu özgeçmişleri uygun bir fiyattan devredecek.

Yazın kenara...
    25 milyon kisin kimlik bilgilerini zaten kaptırdı devlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2005 üyesi

25 milyon kisin kimlik bilgilerini zaten kaptırdı devlet

Alıntıları Göster
    Evet, maalesef dediğin şey oldu. Ama burada bir fark var; Bu adamlar kimlik bilgileri ile birlikte güncel iletişim bilgileri ve meslek bilgileri de elde ediyorlar. İş arayan biri, iletişim bilgilerini ve meslek bilgilerini gönüllü olarak paylaşır.
    Sonuç olarak, birçok çağrı merkezi pazarlamacısı için çok sağlam bir veritabanı oluşuyor ve bunun yanı sıra, firmanın reklamı da yapılmış oluyor.
    İlk mesajımda da belirttiğim üzere, bekleyip görün; başvuru sahibi hiçkimse bu işten kazançlı çıkamayacak. Ben sırf bu yüzden bile firmayı CİMER'e şikayet etmeyi düşünüyorum ama daha önce benzer durumlardaki başvurularıma "Henüz dolandırılmamışsınız. Lütfen dolandırılıp gelin" benzeri cevaplar geldiğinden dolayı şikayet edip etmeme konusunda kararsızım.

• ben basvurdum biseyler cikarsa soylerim ama fake oldugunu sanmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.