Şimdi Ara

Almanya'dan gelen çikolatalar[SS'li] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
17.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Insan bir tofifee alır be

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: üff sanane be slk

bu alman çikolataları bir harika dostum

benim de amcalarım almanyada her sene getirirler.alman çikolatasını yedikten sonra türk çikolatalarından tiksiniyorum

önerim:"nussknucker" tam yazamadım ama böyle bir şeydi.denemeni tavsiye ederim
    Biz de domuz yağı yokta ne oluyor. Almanyadan gelen çukulatalara ağzımızın suyunu akıtarak bakarız böyle işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Biz de domuz yağı yokta ne oluyor. Almanyadan gelen çukulatalara ağzımızın suyunu akıtarak bakarız böyle işte.

Alıntıları Göster
    ulan sunlarin sevincine bak benim heryerim alman marketi dolu bi gram ilgimi cekmiyor abur cubur
  • quote:

benim de amcalarım almanyada her sene getirirler.alman çikolatasını yedikten sonra türk çikolatalarından tiksiniyorum

Şu ergenlerin çikolata muhabbeti bitmedi zaten 1. hitler 1. araba 3. çikolata almanlardan çektiğimiz bunlar regl olan kadınlar gibi çikolata diye sayıklıyor adamlar ondan sonra almanyadan gelenler neden görgüsüz işte bu yüzden.

al alman çikolatası

Almanya'dan gelen çikolatalar[SS'li]

• quote:

Orijinalden alıntı: HvMcGn

Almanya dan gelirken çikolata getiren akraba kaldı mı hâlâ.

BMW mi getirsin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

Şu ergenlerin çikolata muhabbeti bitmedi zaten 1. hitler 1. araba 3. çikolata almanlardan çektiğimiz bunlar regl olan kadınlar gibi çikolata diye sayıklıyor adamlar ondan sonra almanyadan gelenler neden görgüsüz işte bu yüzden.

al alman çikolatası

Düzgün konuşur musun o ergen tabirleri falan nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oeem

quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

Raffaello muhteşem bişey tavsiye ederim

Rafellonun icindeki sivi alkollu denedim :D

Çok yedinde kafa mı yaptı nasıl buldun?

• Nussnacker ve godiva favorilerim babam isvicreye gittiginde ordan nestle ahududulu cikolata getirmisti 500grlik paketlerde muhtesemdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bol domuz yağlı...öghhh..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirito*

Hepsi almanyanın 1 euroluk çikolataları deneyimle sabit.
    Gerçek çikolata yemek istiyorsan gidip bi lindt,godiva alırsın onlarda baya pahalı.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Serpus

İşte bunlar hep domuz yağı

:D :D :D :D başlığın ana temasını anlatan mesaj
  • quote:

Yılda en az birkaç kez yurt dışına çıkarım ve bugüne kadar Avrupa ülkelerinin yarısından fazlasını dolaştım. Hevesinizi kırmak istemem, ama size gelen çikolatalar maalesef en ucuz çikolatalar. Özellikle Choceur. Ortalama bir çikolata 2-3 € iken, bunlar 0.75 € ile 1.5 € arasında fiyatlara sahip. Milkalar da oldukça ucuz dışarıda. Bir Lindt vs. olsa daha iyi olurdu.

Bir arkadaş Almanya'nın BİM'inden alınmış olabilir yazmış. Evet, bunlar genelde LIDL, ALDI vs. gibi yerlerde satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-XPLoDeR -- 24 Aralık 2013; 9:28:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kirito*

Hepsi almanyanın 1 euroluk çikolataları deneyimle sabit.
    Gerçek çikolata yemek istiyorsan gidip bi lindt,godiva alırsın onlarda baya pahalı.

1 euro olsa gene iyi oradaki cikolata 35 cent

• quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

ve

bunarı tatmadan alman çikolatası yedim deme

Bu deniz kabuğu olanlardan kuzenim getirmişti demekki omeşhur bir şey :D Ama çok aman aman bir tat alamadım.

• domuzun kendisini yiyemiyoruz bırakında yağını yiyek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalancininMumu

quote:

Orijinalden alıntı: gmtalha_44

Merhabalar dostlar bugün almanyadan akrabalarımız geldi.Bize bi poşet dolusu çikolata getirmişler.Gerçekten insan çikolata yediğini anlıyor.Eti ülker falan hikaye kalır bunların yanında.Daha önce hiç tatmamıştım yurtdışı çikolataları.Bugüne nasip oldu

Not:Önerebilceğiniz başka yurtdışı markaları varsa söyleyebilirim birdahakinde getirebilirler.

Şu emenems lere bayılıyorum ya bi türlü denk gelmiyo bulamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ButtHead

quote:

Orijinalden alıntı: YalancininMumu

quote:

Orijinalden alıntı: gmtalha_44

Merhabalar dostlar bugün almanyadan akrabalarımız geldi.Bize bi poşet dolusu çikolata getirmişler.Gerçekten insan çikolata yediğini anlıyor.Eti ülker falan hikaye kalır bunların yanında.Daha önce hiç tatmamıştım yurtdışı çikolataları.Bugüne nasip oldu

Not:Önerebilceğiniz başka yurtdışı markaları varsa söyleyebilirim birdahakinde getirebilirler.

Şu emenems lere bayılıyorum ya bi türlü denk gelmiyo bulamıyorum

Alıntıları Göster
    hapsini denemedim fakat en çok toffe yi beğendim Diğerleri pek hoşuma gitmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lich King!

Bu cikolatayi nerden bulabiliriz

Hala var mıdır bilmiyorum ama birkaç ay önce Real'de görüp almıştım bir tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: TLKiller990

quote:

Orijinalden alıntı: Lich King!

Bu cikolatayi nerden bulabiliriz

Hala var mıdır bilmiyorum ama birkaç ay önce Real'de görüp almıştım bir tane.

Alıntıları Göster
    Nussbeißer(bazi yerlerde Nussknacker olarak geciyor), Rafaello birde bu alttaki iki cikolata en iyileri

Birde arkadas hala cikolata getiren akrabalar kaldi mi diyor. La biz her sene cikolata götürmezsek türkiyeye millet arkamizdan küfür eder

• quote:

beyler bi tane göz gibi bi çikolata vardı karamelliydi kutuda satılıyodu,küçükken getirirlerdi canım çekti neydi ya la
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.