Şimdi Ara

Almanya'dan Ekran Kartı Getirtmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Almanya'da yaşayan akrabalarım var düzenli olarak Türkiye'ye gidip geliyorlar bu Mart yine gelecekler. Bende bir ekran kartı almak istiyorum oradan. Türkiye'de çok pahalıya denk geliyor.http://www.msi.com/product/vga/N770_Lightning.html

Bu kartı ben burdan alıp onların evine göndersem kargo ile mesela onların buraya getirmesinde havaalanında bir sorun olur mu? Olursa ne gibi sorunlar olur bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

Orijinalden alıntı: kheldar3131

Merhaba arkadaşlar.Almanya'da yaşayan akrabalarım var düzenli olarak Türkiye'ye gidip geliyorlar bu Mart yine gelecekler. Bende bir ekran kartı almak istiyorum oradan. Türkiye'de çok pahalıya denk geliyor.http://www.msi.com/product/vga/N770_Lightning.html

Bu kartı ben burdan alıp onların evine göndersem kargo ile mesela onların buraya getirmesinde havaalanında bir sorun olur mu? Olursa ne gibi sorunlar olur bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba kheldar3131.
    Bende yurt dışı sitelerinden aliş veriş yapıyorum. Özellikle e-bay in almanya sitesinde. E-bay hesabında abimin almanyadaki adresi kayıtlı. Alışveriş yapıyorum ödemesini de paypal dan yapıyorum. Aldığım ürün abimin adresini teslim ediliyor abimde tr ye gelirken uçak-karayolu getiriyor. Gümrükte ekran kartının problem olacağını sanmıyorum.

Saygılar.

• kin_ci K kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Lakin internette yaptığım araştırmalarda herkes cidden ama herkes farklı birşey söylüyor. Biri getirebilirsin biri getiremezsin. Bununla ilgili bir yasa yok mu ?
  • Kardeşim yurt dışından istesen araba bile getirte bilirsin fakat demek istedikleri gümrüğe takılırsa 200$ ödeyeceğin yerine 270$ 300$ arası ödersin fakat niye bu ekran kartını yurt içinden almıyorsunki ?
    Türkiye'de istediğim kart 1.100 - 1.200 e denk gelirken yurt dışından aldığımda 850 lira civarı birşey ödüyorum çünkü. Riskli bir iş yani. Gümrüğe takılıp takılmama olayı tamamen havaalanı görevlisine bakıyor yanlış mıyım?
    Daha Fazla Göster
  • Tevez51 kullanıcısına yanıt
    Benim akrabalarım kendi bavullarına koyup getirecekler açıp bakarlar mı?
    Sizin yorumunuz nedir ? Abinizde tevez51'in dediği gibi mi getiriyor?

Orijinalden alıntı: kheldar3131

Sizin yorumunuz nedir ? Abinizde tevez51'in dediği gibi mi getiriyor?

Valize yada el çantası farketmez. Zarar görmeyecek bir yerde gelsinde. Şöyle örnek vereyim. Annemde senede 1 defa almanya ya gider abimin yanına. 22'' lcd ekran getirtmiştim masaüstü bilg.için. Açmiş kutusunu valizin içine koymuş kıyafetleriyle sarmış sarmalamış. Yaşlı veya orta yaşlıysa akrabalarınız zaten kontrol eden memur pek fazla uğraştırmıyor. Annem o kadar almanya ya gitti bir kere bile olsun demedi valizimi açtılar diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocamhttp://www.idealo.de/ burdan da bir fiyatlara bakın belki ucuz olabilir ayrıca kartı yanında getirebilecek birisi varsa sorun çıkmaz sanırım yanında getirebileceğin ürünlerin max tutarı 1500 dolar diye biliyorum sonrası için vergi ama tam olarak emin değilim
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.