Bildirim
Almanya da yaşam

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
günlük yaşamda herkes rahattır hocam kilotla donla markette adamlar görürsün herkes kendi işine bakar.sebze meyve buraya göre pahalı ama aldığın parayla ortantılarsak o da ucuz.diğer her gıda ucuz özellikle et falan. ama kıyafetler pahalı biraz. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: normlife78
günlük yaşamda herkes rahattır hocam kilotla donla markette adamlar görürsün herkes kendi işine bakar.sebze meyve buraya göre pahalı ama aldığın parayla ortantılarsak o da ucuz.diğer her gıda ucuz özellikle et falan. ama kıyafetler pahalı biraz.
aynen katılıyorum demokrasi var orda yaşam standartları türkiyeden 3 kat daha iyidir burda sosyal ağa bile bağlanamıyon rahat rahat demokrasi denen bişi yok türkiyede emniyet adalet askeriye hükümet belediyecilik bunların hepsi tek bir adamın elinde şuan böyle bi dikdatörlük olamaz yaa.. -
-
-
Almanlar disiplinlidir bir adama 1 yumruk atsan anında yurt dışı ve ya hapis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Hedefin ne hocam senin onu söyle, Almanyada çok fazla akrabam var. hepside para yok para yok derler. Eskisi gibi değil derler ama öyle değil. Hepsi tatile BMW ile gelir ;) hepsinin türkiyede apartmanları var.
Yani orada hayat aslında çok boktan. Günlük kimseyi bulamazsın çok az kişi gezer. Genelde çalışır herkes. Gideceğin yerde önemli tabi. Buda sana ne sağlar. Gezemediğin için para harcayamazsın. Paran birikir rahat bir hayat sürersin.
Ulan oradaki 1 euro burada 3 tl :D gerisini sen düşün. Orda kazandığın 1000 Tl burada 3000 TL.
Hepside artık TR ye kesin dönücez diyorlar. ve dönemiyolar NEDEN ?
Çünkü paranın tadı güzeldir arkadaş ;) vazgeçemiyorlar.
Yani almanyaya gidiyorsan Yolun açık olsun. 2 sene sonra Bmw ile tatile geldiğinde banada uğra bi çayımı iç ;) İstanbul Ümraniye'deyim. Bu yazdıklarımı tekrar senle konuşalım. Ne kadar doğru yanlış teyit etmiş oluruz.
-
1- Kültür farkı var.İstersen burada kral ol yinede oraya gittiğinde yabancılık çekeceksin.
2- İnsanları soğuk ve eğlence anlayışları çok farklı.Hadi gel şu kafede çay içelim , sohbet edip oturalım mantığı yok kimsede.
3- Araba fiyatları konusunda burayla kıyaslayacak olursak bildiğin bedava dağıtıyorlar.Oradaki insanların euro kazandığını düşünürsek birde..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2013-audi-a3-1-6-tdi-sportback-attraction-boyasiz-158134203/detay (Turkiye)
http://www.autoscout24.com.tr/Details.aspx?id=246993859&cd=635310519430000000&asrc=st (Almanya)
4- Etin kilosu 2-3 euro.
5- Eğitim konusunda en kaliteli ve ucuz eğitimi veren ülkedir.Kalıcak yurdunuzu falan kolaylıkla ayarlayabilirsiniz.Üniversite için düşünen arkadaşlara söylüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Survivor -- 22 Mart 2014; 11:53:32 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: djpontul
Hedefin ne hocam senin onu söyle, Almanyada çok fazla akrabam var. hepside para yok para yok derler. Eskisi gibi değil derler ama öyle değil. Hepsi tatile BMW ile gelir ;) hepsinin türkiyede apartmanları var.
Yani orada hayat aslında çok boktan. Günlük kimseyi bulamazsın çok az kişi gezer. Genelde çalışır herkes. Gideceğin yerde önemli tabi. Buda sana ne sağlar. Gezemediğin için para harcayamazsın. Paran birikir rahat bir hayat sürersin.
Ulan oradaki 1 euro burada 3 tl :D gerisini sen düşün. Orda kazandığın 1000 Tl burada 3000 TL.
Yani almanyaya gidiyorsan Yolun açık olsun. 2 sene sonra Bmw ile tatile geldiğinde banada uğra bi çayımı iç ;) İstanbul Ümraniye'deyim. Bu yazdıklarımı tekrar senle konuşalım. Ne kadar doğru yanlış teyit etmiş oluruz.
eyw dostum amacım yeni bir hayat kurmak daha iyi bir yaşam bulmak evet ordaki akrabaların haklı orda para yok hiç bişi yok sadece aylık 2000 euro vasıfsız işi maaşı var herkesin altın mercedes bmw audi var türkiyede dediğin gibi çoğunun 2 şer tane daireleri var o yüzden orası çok kötü bir yer gitmenizi tavsiye etmem
-
bende bi ara düşünmüştüm hatta üniversite vs okumak almanyada kolay ama şu dil... Bi türlü sevmedim almancayı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Silent Survivor
1- Kültür farkı var.İstersen burada kral ol yinede oraya gittiğinde yabancılık çekeceksin.
2- İnsanları soğuk ve eğlence anlayışları çok farklı.Hadi gel şu kafede çay içelim , sohbet edip oturalım mantığı yok kimsede.
3- Araba fiyatları konusunda burayla kıyaslayacak olursak bildiğin bedava dağıtıyorlar.Oradaki insanların euro kazandığını düşünürsek birde..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2013-audi-a3-1-6-tdi-sportback-attraction-boyasiz-158134203/detay (Turkiye)
http://www.autoscout24.com.tr/Details.aspx?id=246993859&cd=635310519430000000&asrc=st (Almanya)
4- Etin kilosu 2-3 euro.
5- Eğitim konusunda en kaliteli ve ucuz eğitimi veren ülkedir.Kalıcak yurdunuzu falan kolaylıkla ayarlayabilirsiniz.Üniversite için düşünen arkadaşlara söylüyorum.
evet almanya türkiyeye nazarandan 3 kata daha iyi refah ve yaşam standartları..
-
quote:
Orijinalden alıntı: No More Sorrow
bende bi ara düşünmüştüm hatta üniversite vs okumak almanyada kolay ama şu dil... Bi türlü sevmedim almancayı.
ingilizceye yakın bir dil almanca ama biraz daha kaba bence istek ve azim olduktan sonra öğrenilmicek bir dil değil.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ferhat 3
quote:
bende bi ara düşünmüştüm hatta üniversite vs okumak almanyada kolay ama şu dil... Bi türlü sevmedim almancayı.
ingilizceye yakın bir dil almanca ama biraz daha kaba bence istek ve azim olduktan sonra öğrenilmicek bir dil değil..
hocam okulda derslerde falan işliyoruz cümle biçimleri , konusma stili vs hiç hoşuma gitmiyor..
-
quote:
quote:
quote:
ingilizceye yakın bir dil almanca ama biraz daha kaba bence istek ve azim olduktan sonra öğrenilmicek bir dil değil..
hocam okulda derslerde falan işliyoruz cümle biçimleri , konusma stili vs hiç hoşuma gitmiyor..
istek meselesi ilerde almanca işime yaramaz dersen takmana gerek yok bence
-
quote:
quote:
quote:
quote:
açıkcası yarayacagını pek sanmıyorumçok kasmıyorum almancayı o yüzden. Zaten basit basit öğreniyoruz yazılılarda iyi almak için çalışıyorum birtek .
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
açıkcası yarayacagını pek sanmıyorumçok kasmıyorum almancayı o yüzden. Zaten basit basit öğreniyoruz yazılılarda iyi almak için çalışıyorum birtek .
sen yine öğrenebildiğin kadar öğren bir dil bir insan demek zararı olmaz faydası olur..
-
quote:
Orijinalden alıntı: djpontul
bende ümraniyedeyim sen neresindensin hocam
Benzer içerikler
- en iyi alkoller
- motosiklet bayisi açmak
- zıplamak boy uzatır mı
- gece saat kaçta başlar
- spasmomen mideye iyi gelirmi
- telegram indirim kanalları
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği
- çay bardağı emojisi
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X