Şimdi Ara

Almanya'da Esrar kullanımı yasallaştı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orada esrarı yasallaştıran, erkek erkege evliligi onaylayan sapkın bir partiye oy verip, burada muhafazakar partiye oy atan Alamancılar ne yapacak? Müslüman bir insanın, uyuşturucu kullanmanın yasal oldugu sapkın bir ülkede yaşaması ne kadar dogrudur? Forumun kadrolu alamancıları konuya bekleniyor acilen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 24 Şubat 2024; 3:8:58 >

• Umarım günün birinde Türkiye’de de serbest olur. Devlet kıldan tüyden nasıl vergi alabilirim diye kafayı kırarken gözünün önündeki fırsatları görmüyor. Sadece şundan nasıl vergi kırarlar haberleri yok çünkü cahiller.

Bu arada Almanya’daki Türkler isyan etmemiş mi daha? Milletin dilediği gibi ot çektiği, Hans’ın Andreas’ı tokmakladığı bir ortamda Müslüman olarak kendilerini güvende hissediyorlar herhalde
  • Umarım günün birinde Türkiye’de de serbest olur. Devlet kıldan tüyden nasıl vergi alabilirim diye kafayı kırarken gözünün önündeki fırsatları görmüyor. Sadece şundan nasıl vergi kırarlar haberleri yok çünkü cahiller.

Bu arada Almanya’daki Türkler isyan etmemiş mi daha? Milletin dilediği gibi ot çektiği, Hans’ın Andreas’ı tokmakladığı bir ortamda Müslüman olarak kendilerini güvende hissediyorlar herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu iş aptal toplumları daha da aptallaştımak için yapılıyor. Amanların üreme hızını daha da düşürecek :D

almanların 30 yıllık ömrünü, yehudiler 10 yıla çekmişler şimdiden. 10 yıl sonra sokaklarda alman veletleri olmayacak... yerine sadr, badr, ettiyen, colibalily, mikeller olacak :D

bizim sol aklın yorumlarını görünce de beni bir gülme alıyor. nerede işe yaramaz şey var, bunlar yine peşinde.  

• Bu işten illegal yollarla nemalananlar için kötü haber, denetlenmesi ve kontrol etmesi daha kolay olacak. Bunun yasal hale getirilmesi olumsuz bir durum değil, türkiye'ye bakın artık her gün uyuşturucu etkisi altında insanların videoları düşüyor, sorsan islam ülkesi, güçlü devlet ve 1 gram dahi uyuşturucu sattırmaz falan filan. Telegramdan 5 dakikada istediğini temin edebiliyorsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 24 Şubat 2024; 9:57:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten medikal olarak satan pek çok eczane vardı, Alman vatandaşları bu şekilde temin edebiliyordu. Bu yasa da sadece medikal reçetesi olmayan Alman vatandaşlarının da yararlanabilmesini sağlamış. Hollanda ve Tayland'daki gibi turist olarak gideyim, hemen alıp içeyim durumu yok. Turistler yine illegal olarak bir Alman aracı üzerinden temin etmek zorunda.

• Garibim, uzanamadığı ciğere pis demiş. Alamancılar bla bla. Ağla ağla, belki rüyanda bi Alamanya görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 24 Şubat 2024; 10:12:22 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Ak partililer hayır demezki buna. Elinde satırla gezi gösterisine dalan eleman mesela. Kafa bi milyondu. Çoğu yapıyor bu işi. Milyarlarca dolarlık malzemeyi kim alıyor sanıyorsun? Muhalif işsiz kalan gençlermi, yoksa bir eli yağda bir eli balda pudra şekeri çekerken görüntülenen elemanlarmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almanya kendisi ile celisiyor

https://forum.donanimhaber.com/alman-meclisi-genelevlerin-kapatilmasini-tartisiyor--158113666

• Evet biliyorum. Hatta konunun narkoterörizm - PKK ayağı falan da var. Esrar kullanımının serbest olmasıyla bunlara darbe bile vurulabilir. Benim demek istediğim şey esrar kullanımı yasallaşsın ama öyle her isteyenin ulaşabileceği bir şey olmasın.

Devlet bu konuda düzenleme ve ruhsatlandırma yapabilir. Devlet derken akıllı bir devletten bahsediyorum tabi cahil cühela ayak takımının yönettiği bir devletten değil. Araştırmalar, gözlemler yapılır ve bu iş için Türkiye'de bir pilot bölge seçilebilir. ABD'nin bazı eyaletlerinde serbestken diğerlerinde yasak. Bizde de mesela bu işin yürüyebileceği, hayat tarzı açısından liberten - suç oranları düşük (Ege - Akdeniz olabilir) insanları eğitimli, medeni bir yer pilot bölge olarak seçilip en azından bir deneme yapılabilir. Ha tabi demiyorum ki herkesin elinde bir dalga sokaklara serilip dumanlansın. Neyse, benimkisi zaten hayal ama akıllı, realist devletler işte birer birer esrar kullanımını serbest bırakıyorlar. Kim bilir Alman ekonomisine nasıl bir artı getirisi olacaktır.

AKP'liler buna hayır demez biliyorum, AKP'liler zaten neye evet neye hayır dediklerini kendileri de bilmyiorlar artık Beştepe'nin günlük ruh haline göre pozisyon alıyorlar. Ama AKP böyle bir işe girmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 24 Şubat 2024; 13:45:57 >

• asau kullanıcısına yanıt

Senin yaşın kadar ülke görmüşümdür. 2 ay içinde ABD'ye temelli yerleşecek biri olarak göçmenistan komünist Almanyayı öyle bir kıskanıyorum ki her gün yerimde kuduruyorum.  Keşke ben de çalışmayanların ayda 2000 ÖYRO aldıgı bir ülkeye yerleşseydim diyorum. Hadi ötede zırılda şimdi. ALAMANCI mısın?

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Senin hayalin benim yaşamım. Senin kaçmak istediğin benim hayalim..

• İyi oldu bu haber, Almanya kıskanmaktan ne yapacağını şaşırmışa benziyor, güzel bir örneği oldu.

Rahatsızlıklarını, kıskançlıklarını böyle ifade ediyorlarsa...

Olaya bak yalnız, kıskanmaktan müptezel olan millet olup çıkacaklar. Hahahah

Ne kadar içseniz de geçmeyecek o kıskançlıklarınız işte.

İlginç bi olay anlatayım. Benim bi arkadaşım var adı Hans, o diyor, sizin ülke ne güzel diyor, Torrent serbest mesela diyor. Düşünün ufacık bir kıskançlık örneği. Böyle say say bitmez.

• asau kullanıcısına yanıt

Kırmızılı reçeteli ilaçlarını aksatma, iyi bir uyku çek, yüzünü falan yıka. Kilise çanları altında sıgıntı olarak yaşamın cidden de hayalim. Adamlar bak uyuşturucuyu da serbest bıraktı yakışıyor mu ehli sünnet müslümanın öyle sapkın bir ülkede yaşaması :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 25 Şubat 2024; 0:55:51 >

pensilvanyaya mı gideceksin

Bla bala.. Şeriat ülkesi ABD'ye kaçmak pardon yerleşmek için çırpındığını kendin yazmadın mı? ABD'de ezanlar altında vatansever ABD'li olarak mı yaşayacaksın? ABD orada doğanlar için rüyadır, eyt yaşına merdiven dayamışlar için değil. Buna kafan basmıyor.

Uyuşturucu hiç bir yerde serbest değildir, sigara ve alkolün serbest olmadığı gibi. Buna da kafan basmıyor.

Sarhoş olmak iyidir, ama ayyaş olmak değil. Buna da kafan bastığından emin değilim.

• Alamancı olmadıgım için, sıgıntı olarak bir yere gitmeye niyetim yok. Kişi kendinden bilirmiş işi. Senin oraya belki çaresizce sıgıntı olarak kaçmış olabilirsin ama herkes aynı degil. Diger yazdıkların zaten psikozun eşiginde oldugunu kanıtladıgı için daha fazla tartışmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 25 Şubat 2024; 18:23:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.