Şimdi Ara

Almanya da bir firsat bulnus olabilirim !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 aydir Almanya da yaşıyorum. Burda bir eksiklik gördüğümü düşünüyorum. Almanya da herkes marketlerden toplu halde ( 30x1,5 lt ) su şişesi alıyor kimse çeşme suyu kullanmıyor. Soda da aynı şekilde damacana suyu sadece ofis ve bütolarda fabrikalarda kullanılıyor.

Benim düşüncem türkiye de ki gibi bir sucu açsam burda henüz su sipariş etme kültürü olmadığı için böyle bir iş yetini hayata geçirmek için nasıö bir rota izlemeliyim.. yada böyle bir hizmet sizce maddi anlamda bi kazanç elde etmemi sağlar mı ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilmiyorum yardımcı olur mu ama dayım Türkiye'de su bayiisi sahibi.Ben bile nereden baksanız o bayii toplamda 1-1,5 sene işlettim,kısacası sorularınıza cevap verebilecek kalifiyede olduğumu düşünüyorum.Şimdi sorunuza gelirsek bizim müşterilerimizden bazıları su tüketimleri diğer müşterilerimiz gibi olsa da küçük pet şişelerde tüketim yapmayı uygun görüyorlar,bunun sebebi olarak da çıkabilecek bulaşığı,damacanadaki,sebildeki ve sürahideki suyun bayatlayabilme ihtimalini gösteriyorlar bildiğim kadarıyla Almanlar da genel olarak verimliliğe önem veren bir toplum bu şekilde bir sebepleri olabilir.
    Çünkü bunun sağlıkla ilgili herhangi bir yanı yok.Damacana pete göre de cam şişelere göre de daha sağlıklı.(Kendi markalarımız için konuşuyorum burada.Diğer markaların kaç kullanımda çöpe atıldığını ve taşıma koşullarını bilmiyorum)
  • Komple market alışverişini getirsen daha iyi olur. Getir.com gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimden su alıp satabilirsin
  • Cevabınız için çok teşekkür ederim ☺️ şimdi örnek olarak 1 damacana 20 lt desek 1,5 lt lik su şişelerinden 13,33 tane yapıyor ( biz markete her gittimizde 25 tane 1,5 lt vitrex alıyoruz 2 kişiyiz) Almanyada yaşlı insan ve kilolu insan sayısı çok fazla evlerine su götürmek hem maddi olarak insanlara avantaj sağlar hemde evlerine su taşımaya bir son cerir fiye düşünmüştüm.

• _mp_ kullanıcısına yanıt
    Güzel fikir aslında Almanya da eve mc &burger king aervisi bile yok 😐

• Mantıklı çok büyük olmayan bir şehirde açıp güzelce bilboardlara falan reklamını ver işte ara gelsin diye bence iş yapar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilmediğimden soruyorum da bazı avrupa ülkeleri için musluktan su içiliyor deniyordu (gerçekliğini bilmem) orada olmamasının sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3-4-3 -- 13 Nisan 2019; 21:29:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3-4-3

Bilmediğimden soruyorum da bazı avrupa ülkeleri için musluktan su içiliyor deniyordu (gerçekliğini bilmem) orada olmamasının sebebi nedir?
    Fltreleri var temizliyor.
  • 3-4-3 3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Burda kac aile taniyorsam yaklasik olarak 20 aile taniyorum ve hepsi hazir su kullaniyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.