Şimdi Ara

ALMANCA YI ÇEVİRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA.O2 xDA MİNİ PDA almanca.bunu ingilizceye nasıl çevire bilirim.eğer aynı konuyu açtıysam özür dilerim bakamadım çünkü çok acil yardıma ihtiyacım var.
    teşekkürler
    (türkçeye çevrilmiyor herhalde)

• rom yuklemen gerekiyor bununla ilgili konulara bakarsan iyi olur yukarda bir tane sabit topic var..
  • arkadaşlar O2 xDA MİNİ PDA almanca şuan.yukarıya baktım ama bana cevirmek için programı lazım.bununla ilgili bana öz olarak anlatacak vede programı bana sağlayacak hiç kimse yokmu.lütfen rica ediyorum bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok mutlu olacağım
    teşekkürler
  • aytach yukarda surda burda deniyor hep linklere gercekten yardım eden hiç kimse yok
    sanırım konular ve cevaplar yalandan yere yapılıyor insanları oyalamak için
    1 aydır sitenizde geziyorum her konuyu inceliyorum hiç birinde de insan gibi yardım eden yok sadece surda burda o linklerde ya yanlış yada silinmiş tamamen düzmece gibi geliyor site
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsyn1979

aytach yukarda surda burda deniyor hep linklere gercekten yardım eden hiç kimse yok
    sanırım konular ve cevaplar yalandan yere yapılıyor insanları oyalamak için
    1 aydır sitenizde geziyorum her konuyu inceliyorum hiç birinde de insan gibi yardım eden yok sadece surda burda o linklerde ya yanlış yada silinmiş tamamen düzmece gibi geliyor site

sen hakki konu hakkinda yardim istedinde kimse sana yardim etmedi onu bi soylermisin ilk once
    bi duzmece gibi geliyor 1 aydir neden geziyorsun ozaman
    onlarca topic var iyi bak bakalim yardim eden olmus mu olmamis mi
  • Adam 6 ay önce yardım istemiş ya hortlatmışsınız konuyu bulmuştur zaten bulamadıysa almanca öğrenmiştir arkadaş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanca mı,Fransızca mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.