Şimdi Ara

Almanca ve Hollandaca

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar.Lisede 4 yıl Almanca eğitimi aldım ardından üniversitede de kursa gidiyorum Almancada.Ayriyettende okulda Fransızca dersleri alıyorum.İki dili karıştırmadım şu ana kadarda keyifli.gidiyor.Bir tanıdığımız Almanca ile Hollandacayı beraber öğrenebileceğimi söyledi.Kelimeleri benziyormuş, çok kasar mı acaba? Benzer dilleri beraber öğrenmek daha iyi oluyormuş(tanıdığım 8 dili çeşitli düzeyde konuşabiliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opsss mademoiselle -- 6 Kasım 2014; 2:07:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet Almanca ve Hollandaca da birçok kelime çok benzer.Telaffuzları farklı ama.
    Eğer Almanca'da advanced seviyesine gelmediyseniz kesinlikle ona benzeyen başka bir dil öğrenmenizi tavsiye etmiyorum.Bazen hiç fark etmeden karıştırırsınız.Önce ilk dili geliştirin.Sonra ona benzeyen başka bir dili daha rahat öğrenirsiniz.Başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Evet Almanca ve Hollandaca da birçok kelime çok benzer.Telaffuzları farklı ama.
    Eğer Almanca'da advanced seviyesine gelmediyseniz kesinlikle ona benzeyen başka bir dil öğrenmenizi tavsiye etmiyorum.Bazen hiç fark etmeden karıştırırsınız.Önce ilk dili geliştirin.Sonra ona benzeyen başka bir dili daha rahat öğrenirsiniz.Başarılar dilerim.

Evet dediğiniz doğru,o seviyeye kadar bulaşmayayım en iyisi.Hollandaca'nın geçerliliği var mı sizce?yani toplumu İngilizceyide iyi konuşabiliyor sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hollandaca'nın şöyle bir geçerliliği var.Eğer Hollanda'ya gideceksiniz veya oranın halkıyla bir ilişkiniz olacaksa Hollandaca her zaman İngilizce'den önce gelir.Unutmayın halk İngilizce biliyor ama kültür vs herşey Hollandaca üzerine kurulmuş.Trafik tabelaları bile Hollandaca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Japonca vs Korece
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.