Şimdi Ara

Almanca'nın English Grammar Today'i hangi kitaptır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar İngilizce ile aram her zaman iyi olmuştur şimdi de 2. yabancı dil olarak Almanca öğrenmek istiyorum İçerisinde tüm gramer konuları olan başlangıçtan orta seviyeye(yani devamında internetten podcast dinleyecek kadar geliştirecek) kitap hangisidir bu konuda İngilizce öğrenirken kullanmasam da Murat Kurt'un English Grammar Today diye bir kitabı var gerçekten güzel hazırlanmış ingilizce öğrenirken karşılaşmadığıma üzüldüğüm bir kitap oldu. O tarz türkçe açıklamaları olan ve neredeyse tüm gramer konuları olan Almanca kitap önerir misiniz. Dil öğrenimine yatkın olduğumu düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler :)



  • Serpil Özkaynak'ın Başlangıçtan İleri Düzeye kitabı nasıldır sizce?
  • Ayni konuda ben de yardim istiyorum.
  • Güncel
  • Bahsettiğiniz tarzda Türkçe anlatımlı kitap zor bulursunuz.Belki Fono diyeceğim ama o da pek benzemiyor.
    Bence kaliteli bir kitap serisi alın.Anlamadığınız yerlerde Türkçe anlatımlarına bakarsınız.Ama referans noktaları o kitap olur.
    Mesela Almanca için şu seri çok iyi;
    A Grammatik(A1-b1)
    B Grammatik(b1-b2)
    C Grammatik(c1-c2)
    Bu 3 kitapta tüm konular var.Seviyelere göre.Bu kitaplardan çalışırken(yönergeleri az da olsa İngilizce)takıldığınız yerlerde Türkçe kitaba bakarsınız.Çünkü Almanca gibi dillerde detaylı gramer var.Cefr sistemine uygun bu gibi kitaplardan çalışmak çok detaylı kurallları öğrenmenize gerek kalmaz.Türkçe anlatımlı kitaplar bu sistemle uyumlu değil bu nedenle detaylı gramer var.
    Gramer için youtube'da daylight gramer dersleri var.Ek bir destek olur.Resmi sitesi yayınlamış dersleri.Trt okul dersleri var.
  • Kurmay yayınlarının Modern Almanca kitabı çok iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.