Şimdi Ara

Almanca mı, Çince mi, İspanyolca mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
3.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler :D Yarın ders seçimleri var. Elimde 3 adet program var. Kontrol mühendisliği öğrencisiyim. 3 programın birinde Almanca, birinde Çince, birinde İspanyolca var. Almanca'nın tek sıkıntısı perşembe günü 3 saat fizik, arkasından 2 matematik ve arkasından da 2 saat logic devreler dersi olması.
    Sizce ne yapayım ? Bir fikir verin, ders seçimleri sabah

• Muhtemelen inglizcen kotu degildir ve diger dil icin ben olsam İspanyolca`yı secerdim .. Gracias.. !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çince ciddi derecede bi dildir. Bunun dışında latin bayanlarını esas alarak İspanyolca diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜ mü Almanca bence
  • Çoğu mühendis adayının aklında Almanca var. En azından benim çevremdekilerin.
    Çince çok zor salla.
    Ben olsam İspanyolca seçerdim.
  • italliano olala ballamale pizza pizza bonjour si sibuble
  • Zorluğunu bilmem ama

bu şarkıyı dinleyip en güzel dil hangisi dersen çok saçma olur.

bence kararı çoktan vermiş olman lazım şarkıyı dinletikten sonra

ispanyolca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanca mı,Fransızca mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çince öğren tabi katlanabilirsen gerçekten zor bir dil
  • Hala karae veremedim. Deliricem ya
    mesajlara cevap vericem arkadaşlar
    Şu kararı vermem lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanca bilen çok
    Çince çok zor bir dil öğrenebilirsen en çok artısı olan dil tabiki
    İspanyolca en mantıklı seçim gibi gözüküyor
  • İş için en yaygını en gereklisidir, bu üçünün yoğunluğuna bakarsak en çok gerekecek Almancadır. Bilenin az olması seni Çinceye itmesin, bilenin az olmasının bir sebebi var, talep yok Çince bilen insana ki kimse kılını kıpırdatmıyor bu konuda.
  • bizim lisede var çince . tabiii bizimki ile bir olmaz senin göreceğin ama ciddi anlamda zor onu söylemiş olayım yani.
  • Çince derdim ama baya bir zor.
    Almanca ve İspanyolca arasında kalamazsın adamı döverler git Almanca öğren hayaller ile yaşama İspanya zaten gidici
  • quote:

Orijinalden alıntı: neselihayalet

İyi geceler :D Yarın ders seçimleri var. Elimde 3 adet program var. Kontrol mühendisliği öğrencisiyim. 3 programın birinde Almanca, birinde Çince, birinde İspanyolca var. Almanca'nın tek sıkıntısı perşembe günü 3 saat fizik, arkasından 2 matematik ve arkasından da 2 saat logic devreler dersi olması.
    Sizce ne yapayım ? Bir fikir verin, ders seçimleri sabah

Sarper Çinceyi ithalat ihracat işinde uğraşacaksan öğrenmelisin

İspanyolca genellikle latin amerika için iyi olacaktır kızları aşırı etkiler ama bu dil sağlam yani bide tango öğrensen götürürsün ortamı

Alman firmalarında almanca tartışmasız çok yükseltiyor seni ailende almancı varsa ondan öğren bence

• İspanyolca.
  • Español! Alfabe ve telaffuzda cok sorun yasamazsin ben geçen sene baslarken baya kolay gelmisti diger dillere nazaran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İspanyolca
  • İspanyolca diyorum . Herkesten farkın olsun İspanyolca dünya çevresinde yaygın bir dil ve Türkiye'de adam akıllı konuşabilen pek çok kişi yok .
  • Kolaylık açısından bakılırsa Almanca, İngilizceyle aynı aileden olduğu için daha kolay gelecektir. İspanyolca Latin olsa da yine Avrupa dili, yine bir sürü benzerlik var. Ama Çince apayrı bir dünya.

Esas sıkıntı yazmak. Kanji ezberlemek v.s ve bir de ton meselesi var. 4 ayrı ton var. Bir heceyi 4 farklı tonda söylerek 4 farklı anlama getiriyorsun..

Yani Almanca'yı ve nispeten İspanyolcayı biraz daha kolay öğrenirsin ama Çince zorlar. Bunun yanında en çok faydayı da Çinceden görürsün zira kaç kişi Çince biliyor ki Türkiye'de? Bence Çince'de çok sağlam ekmek var.

Karar senin.
  • @Çaylanan Adam Almanca temelim var liseden ama ne kadar yardımcı olur. Almancanın programı çok ağır oluyor. Çince zor diyorlar yani dersi almış olmak için almak istemiyorum. Faydası olsun istiyorum.

@AvşalıTavşan Sanırım tek çare İspanyolca.

@DogInWhite Latinlere ilgim var zaten ama :D İş hayatında faydalı olur mu, sorun bu.

@mrt522 Almancanın programı çok ağır kaçıyor hocam. Haftada 31 saat dersim var Ve Almanca çok ters bir yerde.

@Pomocus2 İspanyolca iş hayatında yardımcı olur mu sizce ?

Tüm öneriler için teşekkürler ayrıca. Hala uyumadım. Muhtemelen dersi seçip öyle yatarım sabah. Kafamda deli sorular

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.