Şimdi Ara

Almanca ceviri istek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Das haben Mehmet und ich gemacht. Wir haben viele Steine gesammelt: groß und klein, in allen Farben. Und dann haben wir Figuren gebaut. Wisst ihr, was das auf dem Foto ist? Die Figur heißt Lenny. Wir haben ein Foto von Lenny gemacht. Und dann haben wir die Steine ins Wasser geworfen, Stück für Stück. Das hat echt Spaß gemacht.

Cevirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Mehmetle birlikte bir sürü taş topladık, büyük ve küçük, her renkte.
    Daha sonra figürler oluşturduk.
    Bu fotoğraftaki figür ne biliyor musun? Lenny isimli karakter. Lenny'nin resimini çektik. Daha sonra taşları suya attık, bir bir.
    Bu eğlenceliydi.

google terk
  • Bunu mehmet ve ben yaptık. Biz çokca taş topladık: büyük ve küçük, tüm renklerde. Ardından ufak figürler yaptık. Fotoğrafdakinin kim olduğunu biliyor musunuz? Figürün adı Lenny. Biz Jenny nin fotoğrafını yaptık. Ardından taşları teker teker suya fırlattık ve bu çok eglenceliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heroéß -- 12 Ekim 2012; 8:58:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroéß

Bunu mehmet ve ben yaptık. Biz çokca taş topladık: büyük ve küçük, tüm renklerde. Ardından ufak figürler yaptık. Fotoğrafdakinin kim olduğunu biliyor musunuz? Figürün adı Lenny. Biz Jenny nin fotoğrafını yaptık. Ardından taşları teker teker suya fırlattık ve bu çok eglenceliydi.

ben bu diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Wittmann -- 12 Ekim 2012; 9:42:01 >
  • Mehmet ve ben yaptık. Tüm renklerde, büyük ve küçük: Biz taş bir sürü toplanan. Ve sonra biz rakamlar inşa. O fotoğrafta ne olduğunu biliyor musunuz?Karakteri Lenny denir. Biz Lenny bir resmini almış. Ve sonra azar azar, suya taş attı. Çok eğlenceliydi.
  • mehmet ve ben bir sürü büyük küçük rengarenk taşlar topladık daha sonra figürler oluşturduk o fotografta ne olduğunu biliyormusunuz o fotograftaki karakter lenny dir. biz lenny nin resmini çektik daha sonra taşları teker teker suya attık ve bu çok eğlenceliydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanca sozluk tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.