Şimdi Ara

ALMANCA ÇEVİRİ ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın almancadan sınavım var ve bu parçadan sorular sorulacakmış. Biraz çevirmeyi denedim ama sıkıntılı. Zahmet olmazsa çevirebilir misiniz ? Birde ne sorabilir nasıl cevaplarız. Şimdiden teşekkürler
     ALMANCA ÇEVİRİ ACİL YARDIM

• Sevgili Myriam

Nasılsın(Nasıl gidiyor)? Biz iyiyiz(Bizde her şey yolunda).Martin'in şimdi yeni bir işi var ve çalıştığı şirkette çok mutlu.Tina Eylül'den beri okula gidiyor(Eylül'de okula başladı).Ama benim bir problemim var
    Biliyosun önceden ne kadar severek çalışırdım.Osbom'da sekreter olarak çalıştığım zaman gerçekten çok güzeldi.Şimdi 7 seneden beri Evhanımı ve Anneyim ve tekrar severek çalışmak istiyorum
    Tina öğleden önce okulda,ben düşündüm de o zamanda ben de her hangi bir işte çalışabilirim.Öğleden sonra evde olmak ve Tina ile ev ödevlerini yapmak istiyorum.Onun bazen birazcık yardıma ihtiyacı oluyo

Dün gazete aldım ve iş ilanlarını okudum,ilgimi çeken iki ilan vardı.Agfa 7 ile 9 arası çalışacak temizlik görevlisi arıyor.Sabah 7 çok erken ama düşündüm de bu problem değil.Martin Tina ile kahvaltı yapabilir ve onu okula götürebilir.AGFA ayda 210 euro ödüyor çok değil ama günde sadece 2 saat çalışmak zorundayım

Devamı geliyo...

• Öbür iş ilanı da oldukça enteresandı.Neukauf,Dettingen'deki(yaşadıkları yer) yeni süpermarket kasiyer arıyor.Süpermarket 7.30'da açılıyor,çalışma saatleri ise 8 ve 12 arası yani hergün 4 saat.Neukauf'ta iyi ödüyor ve hatta Tina ile kahvaltı yapabilirim(bu işte Tina ile kahvaltı yapabilecek zamanım olacak).Kasiyerlik işini oldukça ilginç buldum.
    Ama buna inanabiliyor musun şöyle olacak(gidecek):Öğlden önce çalış sonra evi topla,yemek yap,yıka ve sonra Tina ile birlikte ev ödevlerini yap?

Tabiki Martin ile konuştum.o diyorki,günde 2 saat çalışsan iyi olur????(çalışmalısın????) mesela temizlik görevlisi olarak.Evde çok iş var ve Martin akşamları yorgun oluyor.Sen ne düşünüyorsun?Bana hemen yazar mısın veya beni en kısa sürede arar mısın?Sevgilerle,Sandra
  • AmazingGrace160 A kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok teşekkür ederim elinize emeğinize saglık.
  • Rica ederim başarılar sınavında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AmazingGrace160 A kullanıcısına yanıt
    Üstteki Arkadaşın Biraz Yanlışları Var :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevirmesi yeter ya vakit ayırdı en azından. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİL BÖLÜMÜ YARDIM
    14 yıl önce açıldı
    Dil Çözümü Yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sevgili Myriam,

Nasılsın ? Biz iyiyiz.Martin'in artık yeni bir işi var ve yeni firmasında çok mutlu.Tina eylül'den bu yana okula gitmekte,sadece benim sorunum var.

Biliyorsun,evet daha önceleri hep severek çalıştım.
    Osbom'da sekreter olduğum zamanlar güzeldi.
    Şimdi ise 7 yıldır ev hanımı ve bir anneyim,yine çalışmak istiyorum.

Tina Öğleden Önce Okulda,ve bence bu zaman aralığında çalışabilirim.Öğleden sonra evde olup Tina'ya ödevlerinde yardımcı olmak istiyorum.Bazen birazcık yardıma ihtiyacı olabiliyor.

Dün bir gazete satın aldım ve iş ilanlarına bir göz attım.
    İki ilan dikkatimi çekti:Agfa saat 07:00 dan 09:00'a kadar çalışacak temizlikçi arıyor.Sabah 07:00 biraz erken ama problem teşkil edeceğini sanmıyorum.

Martin,Tina ile birlikte kahvaltısını yapıp onu okula bırakabilir.
    Martin'in işi 09:00'da başlıyor.Agfa ayda 210€ maaş veriyor.
    Çok değil ancak günde sadece iki saat çalışacağım.

Diğer iş ilanı da ilgi çekici idi:Dettingen'de,yani buradaki Süpermarket'de bayan görevli aranıyormuş.
    Market 07:30'da açıyor.Ben ise,saat 08:00'dan 12:00'a kadar çalışacağım,yani günlük Dört saat.

Market'in maaşı gayet iyi,ayrıca Tina ile kahvaltı yapabilir ve onu 07:30'da okula bırakabilirim.

Markette çalışmak gerçekten ilginç olurdu.
    Ama,öğleden önce çalışacağım,sonra evi temizleyeceğim,yemek yapacağım,bulaşık yıkayacağım ve öğleden sonra Tina ile ev ödevi yapacağım.
    Sence bu uygun olurmu ?

Tabiki Martin ile bu konu hakkında görüştüm.
    Günde sadece birkaç saat çalışmamı istiyor,temizlik işi gibi.Akşam evde yapılacak çok iş oluyor ve Martin'de yorgun oluyor.Dolayısı ile ev işlerinde bana yardım etmek istemiyor.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsun ?
    Hangi mesleği tercih etmeliyim ?
    Hemen bana yazar veya beni ararmısın ?

Sevgilerle,Sandra.

Osbom,Agfa Özel İsim...

.....................................................................

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.