Şimdi Ara

Almanca AC1 nerden bulabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • almanca assassin's creed 1 arıyorum fakat bi türlü bulamadım. Ebay den alışveriş yapmayı bilmiyorum. türkiyede nerde bulabilirim istanbul da yaşıyorum...

• Ebay dan alisveris kolay en basit cozum google sor pal olanlarda dil seceneklerinde almanca var diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemsbir

Ebay dan alisveris kolay en basit cozum google sor pal olanlarda dil seceneklerinde almanca var diye biliyorum

2.el bölümde pal satan biri vardı sorduğunda almanca seçeneği olmadığını söyledi
  • Hm sormasi ayip napacan almancayi

• quote:

Orijinalden alıntı: jemsbir

Hm sormasi ayip napacan almancayi

ingilizce bilmiyorum almanca biliyorum
  • http://marketplace.xbox.com/de-DE/Product/Assassins-Creed/66acd000-77fe-1000-9115-d802555307d4

Burdan alirsan buyuk ihtimal Almanca olabilir. Musteri hizmetleriyle iletisime gec, Almanca olduguna dair bir sey yazmiyor.

Bir diger alternatif ise Amazon.

http://www.amazon.de/gp/product/B000VCVR22/ref=s9_simh_gw_p63_d0_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1690AQ8T1QREDR24T3AP&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skagboy -- 23 Eylül 2013; 2:26:35 >

• marketplacei biliyorum ama 10tl lik oyun 50tlye geliyor o kadarda vermek istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up yok mu yardım edecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

Up yok mu yardım edecek?

Düşünürsen sana Almanya'dan gönderim, tabi istediğin oyunları bir liste yap 3-5 oyun yollayım sana burdan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

quote:

Up yok mu yardım edecek?

Düşünürsen sana Almanya'dan gönderim, tabi istediğin oyunları bir liste yap 3-5 oyun yollayım sana burdan...

Valla bu adamın kıymetini bilin forum ahalisi.
    "Lastday4u" çok kral adamsın valla.

• 10 TL'ye Almanya'dan yollasın arkadaş hatta kargo parasını da o ödesin. Alıcı kişi bunu istiyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

10 TL'ye Almanya'dan yollasın arkadaş hatta kargo parasını da o ödesin. Alıcı kişi bunu istiyor gibi.

O mesajdan bunu nasıl cıkardın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

quote:

Up yok mu yardım edecek?

ben seniin kadar iyi niyetli ve çıkar elde etmek istemeyen bir kişi görmedim ,seni gördükçe kendim utaniyorum harbiden böyle insanlar varmıs tebrik ediyorum senibu devirde senin gibisini bulmak zor

• Sahibindendende ucuza bulabilirsin belki

• onlinemaniaq kullanıcısına yanıt
    Estagfrullah hocam, sizde olsa benim yerimde öyle yapardiniz.önemli olan birbirimize yardimlasmak,Kendinden ne utanacaksin Sende allahin bir kulu bende hicbirimizin bir farki yok saygilar....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.