Şimdi Ara

ALMAN Vk 30.01 h hangi donanım daha etkili ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar VK 30.01 H model alman tankıyla oynuyorum.Atışı yapıyorum buyuk olasılıkla sekti veya değmedi diyor.Tank zaten ınanılmaz ağır ve manevra kabıloyetı cok dusuk oldugundan bır tek atısın bıle degerı cok buyuk.Isabet yuzdesını nasıl arttırabılırım.Hangı donanımları kullanırsam benım ıcın daha faydalı olur bılenler yardım edebılır mı .Tesekkur ederım

• Bence o tanka degil ama Vk 3601 H veya tier 7 Tiger 1 e yatirim yapsan daha iyi olur. Donanimda standart gibi birsey zaten, -%10 yukleme hizi, dikey dengeliyicive Klima :)
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    evet bundan sonrakı tankım vk36 ama ona da hangı donanımları kullanabılırım bılmıyorum hangı parcaları kullansam daha etkılı olur.Mermı sekmesını azaltan bı taret lazım :D
  • bende bu soruyu iki gundur kendime soruyodumki sende buraya sormussunbanada haber ver alirsan ama ben tiger gidenei tercih etdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VK 30h 36H veya Tiger 1 farketmiyor. Sen onlarin agir tank olduguna bakma, her atilan mermi icerde :) Tiger 2 den once taret veya onkisimdan sektirme bekleme. Sana tavsiyemde Tiger 1 e yatirim yapmandir, cunku her seri atis hemde mukemmel bir isabet oranin var. Donanim olarakda yukarida yazdiklarim sayesinde rahat edersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.