Şimdi Ara

Almak istediğiniz araba ve kullandığınız araba nedir? (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
2
Favori
24.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceleri t4 transporterlarla başladı benim hikayem. Sonra Hep 174 beygirlik caravelle istedim olmadı. Sonra caravelle 180 ps çıktı 2009 yılında. Hayatımda ilk kez başka birisinin 180ps caravellesine binmek nasip oldu 2011de hiç unutamam, onu çok istedim o da olmadı. Bu süre zarfında Skoda 120L ile başlayıp sırasıyla flash, Tempra, h100, doblo gibi araçlara bindik.

Yıllarca hayalini kurdum yıllarca hep olacağına inandım. Defalarca eski model alma eşiğine geldik Allahtan hep hayırlısını istedim bi şekilde kaldı, alamadık. Ama Çok şükür sonunda oldu. Varmış bir hikmeti hemde en iyisi oldu. Yeni caravelle 2016 yılında tanıtıldı. Mayıs ayından bu yana 204 beygirlik caravelle ye biniyorum. Her binişimde Allah'a şükrediyorum. Her koltuğuna oturduğumda ilk gündü heyecanı duyuyorum. Benim için anlatılmaz hisler saklı caravelle de. Başka Hiçbir arabaya değişmem. Allah'a çok şükür istediğim yıllardır beklediğim geceleri müzik dinlerken kendimi içindeymiş gibi hissettiğim caravellenin artık canlı canlı içinde yaşıyorum hayallerimi. Hala daha 3-4 gün binmediğim zaman özlüyorum arabayı :) Rabbim uzun yıllar ağız tadıyla binmeyi nasip eder inşallah. Ha bu arada kasa değiştirir veya daha üstün modeli çıkarsa ona değişebilirim belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mustang 1970 Mach1

Altımızdaki Belediye Tabanvay yolları :)
  • Passat b6 2.0 tdı kullandığım bmw 530d hedefim babamda var çok beğeniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

ford f150 almak isterdim. ford transit 350ed kullanıyorum.

4 kabin pick up hayranı kardeşim benim.

ssangyong korando sports almayı düşünüyorum. megane 2 hb sahibiyim. 1 2 seneye alırız herhalde

inşallah alırsınız. benimkisi baya hayal türkiyede yok malesef. sırf bikere f150 yada f650 kullanmak için yurtdışına çıkıp kiralamayı bile düşündüm. paraya kıyarsam belki ranger wild trak alırım ama bi arabayada okadar para vermek istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012 Astra H kullanıyorum Allah a çok şükür , bi brabus 7.3 veya 7.4 veya c126 sec veya 300ce hammer 6.0

Almak istediğiniz araba ve kullandığınız araba nedir? fena olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendaryTURK -- 22 Şubat 2017; 18:6:18 >
  • tesla model s
  • muradisdan kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ssangyong korando sportsu gözüme kestirdim. Paramı toplayıp çekecem altıma. Mercedes motor ve şanzıman valla güveniyorum araca. Ahh ah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Audi A5 kullanıyorum
    Almayı düşündüğüm araç Tesla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Vader -- 22 Şubat 2017; 18:8:55 >
  •  Almak istediğiniz araba ve kullandığınız araba nedir?#BRABUS S 7.3 Litre #V12 582 PS / 772 Nm

0-100 km/h...............4.9 sec

V max.......................314 km/h

çokmu şey istiyorum arkadaşlar Almanyada hurdalıklarda yatıyor bunlar

• Arabam yok, hic olmadi.

Eski model astra, veya getz alayim diyorum.

• Toyota Avalon

• 2012 dizel reno symbol.

citroen c4 yada toyota auris, yaris.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Ben bu aracı ara sıra görüyorum sanki. Nerede ikamet ediyorsunuz ?

istanbul/pendik
  • 2.0 Mondeo almak isterim, şuanki arabamız Caddy 1.6 trend..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karrigan1907 -- 22 Şubat 2017; 18:34:32 >
  • polo bluegt kullanıyorum zaman zaman aklım mk7 golf gti veya golf r a kayıyor ama arabamı sevdiğimden ciddiyete bindiremedim daha ilerde belki :D
  • Aracim

Chevrolet aveo 2008 1.4

Istedigim araç

Chevrolet captiva yada Citroen cactus

• 1.16i kullanmak isterdim, opel astra kullanıyorum 1.6 benzinli 2010 model hb.
  • Nissan GTR nismo hastasiyim. Birde stage 4 oldumu yeterli.

Maasim 10bin tl olsa hic yemesen nefes almasam trake solunumu yapsam maasi biriktirsem 10yilda benimdir araba. Kullandigim arac i30.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laguna2 şuanki aracım Alacağım araç Megane 4 en boşu veya Skoda rapid sedan hangisi kısmet olursa artık 1-2 ay içersinde alacağım kafaya koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 22 Şubat 2017; 19:3:6 >
  • Aveo dizel kullanıyorum Subaru olsun ne olursa olsun isterdim....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.