Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ArenuS

Tamam dostum bekliyoruz.Themosthated veya Glomental'e pm atarsın.

tmmdır sizin classlarınız ney?ben melee healer dım hala iş yaparmıyım acaba
  • az önce indirdim üye oldum girdim ama oyuna girerken şifre hatalı diyo fakat siteye giriş yapabiliyorum neden?
  • @cezaaka

Incense senin damageni ve seçtiğin bir statı artırıyor.Eskiden paralıydı şimdi bedava.İşte herkes bu ıncense yüzüne oyunu bıraktı oyun boşaldı.Şimdi herkes yavaş yavaş oyuna dönmeye başladı.Kimsenin oyunun eski halini aldığından haberi yok bizde oyuna ilgi artırmaya çalışıyoruz işte.Ortam iyiyse demişsin biz 3-4 kişi muhabbet ede ede oynuyoruz şuan çok iyi.3-4 kişiyi beğenmedin diyelşm ortam olarak.Sen beğenme o beğenmesin bu ortam zaten olmaz.Bir yerden başlamak gerek.Oyuna bekliyorum.EU version Isa serverı.

@weatore

Türklerin içinde healer yoktu iyi olur healer olman.Peki dps mi yoksa full healer mı olacaksın?

Empire yani İmperial tarafındayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZacDoUrden -- 21 Aralık 2010; 18:12:18 >
  • quote:

@cezaaka

Incense senin damageni ve seçtiğin bir statı artırıyor.Eskiden paralıydı şimdi bedava.İşte herkes bu ıncense yüzüne oyunu bıraktı oyun boşaldı.Şimdi herkes yavaş yavaş oyuna dönmeye başladı.Kimsenin oyunun eski halini aldığından haberi yok bizde oyuna ilgi artırmaya çalışıyoruz işte.Ortam iyiyse demişsin biz 3-4 kişi muhabbet ede ede oynuyoruz şuan çok iyi.3-4 kişiyi beğenmedin diyelşm ortam olarak.Sen beğenme o beğenmesin bu ortam zaten olmaz.Bir yerden başlamak gerek.Oyuna bekliyorum.EU version Isa serverı.

@weatore

Türklerin içinde healer yoktu iyi olur healer olman.Peki dps mi yoksa full healer mı olacaksın?

tmm zaten healer dım ama melee healer olarak başlamıştım ama aslında full healer olmak istiyorum.acaba full healr da lvl kasarken sorun olurmu ? zorluk yaşarmıyım?ona göre şu an melee yani dps healer ım skill sıfırlama olayı falan kolay mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: weatore

quote:

@cezaaka

@weatore

tmm zaten healer dım ama melee healer olarak başlamıştım ama aslında full healer olmak istiyorum.acaba full healr da lvl kasarken sorun olurmu ? zorluk yaşarmıyım?ona göre şu an melee yani dps healer ım skill sıfırlama olayı falan kolay mı acaba?

Hiç full healer kasmadım kasanı da görmedim açıkçası.Ama partylerde herkes full healerı tercih eder yada herkes full healer ile birlikte kasmak ister bu bir gerçek Zorlanabilirsin belki.Emin değilim.Ama o kadar da zorlu olacağını düşünmüyorum.Tahammül edilir seviyededir.Incense'yi de açarsın damage ve statta gelir sorun olmaz bence full healer kas.Skill sıfırlamak için gp alman lazım bu da gerçek para ile alınıyor.Zaten fazla ilerlememişsindir.Yeniden başla bence.Pm'n nedir??

• quote:

quote:

quote:

@cezaaka

@weatore

Hiç full healer kasmadım kasanı da görmedim açıkçası.Ama partylerde herkes full healerı tercih eder yada herkes full healer ile birlikte kasmak ister bu bir gerçek Zorlanabilirsin belki.Emin değilim.Ama o kadar da zorlu olacağını düşünmüyorum.Tahammül edilir seviyededir.Incense'yi de açarsın damage ve statta gelir sorun olmaz bence full healer kas.Skill sıfırlamak için gp alman lazım bu da gerçek para ile alınıyor.Zaten fazla ilerlememişsindir.Yeniden başla bence.Pm'n nedir??

oyundaki adım weatore.şimdi araştırdım biraz skill sıfırlamak için gereken item store dışında oyun içindede drop olrak düşübiliyormuş.aynı zamanda açık arttırmada satılabilen bi itemmiş.bende şöyle düşündüm ben melee olarak devam edicem.daha sonra mümkün olursa 40 civarı levellerde ya parayla yada oyundan itemi alıp sıfırlıycam.ve full healer olıcam.zaten yine okudğuma göre healer lar genelde böyle yapıolarmış.

• Evet 40 lvldan sonra dungeolar için full healer'a dönüyorlar.Oyunda friende ekliyorum seni.Bu arada buildin var mı?
  • quote:

Evet 40 lvldan sonra dungeolar için full healer'a dönüyorlar.Oyunda friende ekliyorum seni.Bu arada buildin var mı?

tmm cuma akşamı bende eklerim seni.

build im ise yanlış hatırlamıyorsam buydu.
    http://taugrim.com/2010/02/12/allods-online-melee-healer-spec/
  • quote:

quote:

Evet 40 lvldan sonra dungeolar için full healer'a dönüyorlar.Oyunda friende ekliyorum seni.Bu arada buildin var mı?

O build çok eski.Yeni skiller ve rubyler geldi.Bak sana bi build hazırladım

http://allodsbase.com/en/talents#_2ox1u3esulxyc718a20nvyc108387h8e

2 Skill puanı ve 7 ruby açıkta kaldı.Onları sen doldurursun artık.

• quote:

quote:

quote:

O build çok eski.Yeni skiller ve rubyler geldi.Bak sana bi build hazırladım

http://allodsbase.com/en/talents#_2ox1u3esulxyc718a20nvyc108387h8e

2 Skill puanı ve 7 ruby açıkta kaldı.Onları sen doldurursun artık.

tmm saolasın bakalım şu an müsait değilim cumayı bekliyorumbn daha 14 lvlim sizler kaç lvlsiniz?

• Bende yeni Xaesi bitirdim.Igsh'e geçtim.
  • quote:

Bende yeni Xaesi bitirdim.Igsh'e geçtim.

benimde bazı questler için yardıma ihtiyaçım olucak.yanlış hatırlamıosam en son bırakırken yapamadığım questler vardı.çözememişitm tam olark bazılarını onları yaparız artık
  • ayrıca şimdi okudum aralık 23-ocak 4 arası 1.5 xp eventi var
  • Süper haber tam zamanında dönmüşsün oyuna
  • quote:

Süper haber tam zamanında dönmüşsün oyuna

valla yabu arada bişey daha sorucam bu incense yi almak 14 lvl için zormu yoksa direk görevini yapıp alıp oynaya bilirmiyim?
  • quote:

quote:

valla yabu arada bişey daha sorucam bu incense yi almak 14 lvl için zormu yoksa direk görevini yapıp alıp oynaya bilirmiyim?

Incense görevi 16lvl'da başlıyor.Sen şimdilik sana 5-6 level gibi verilen ıncenseler ile 16ya kadar idare ediceksin.O zamana kadar yetiyorlar zaten.

• quote:

quote:

quote:

Incense görevi 16lvl'da başlıyor.Sen şimdilik sana 5-6 level gibi verilen ıncenseler ile 16ya kadar idare ediceksin.O zamana kadar yetiyorlar zaten.

bu arada aklıma bişey daha geldi benim weatore adlı karekterim paladin di 6 lvl.sonradan healer açtımasıl karakterimin adı weatores olması lazım onuda ekle friends e

• Görevleri yapmak lazım mı hepsini ? 6 lvl mageim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

Görevleri yapmak lazım mı hepsini ? 6 lvl mageim

Evet dostum oyun görevler üzerinden ilerliyor.Isa serverındaysan sana oyun içinde yardımda bulunabilirim.
  • http://en.forum.gpotato.eu/?CD=ALLODS_EN_F004&TC=0000000000&MD=VT&US=Y&AS=Y&TNO=1156475

incense görevinin tam olarak nasıl yapılıcağını buldum.yardımcı olur belki bazı arkadaşlara
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.