Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ArenuS

Evet bunu demeyi unutmuştum.Ayrıca exp eventi var.

Birde şunu anlamıyorum.Kasmak zor diyorlar.Arkadaş oyun zaten maksimum 42 level.Diğer oyunlardaki gibi 90-100 gibi bir level sınırı yokki
    Birde sanırım kasmaya zor diyenlerin "rest" sisteminden haberleri yok

ha evet o sistemi bi açıklarsan sevinirim.ben oynarken arada yapıyordum exp akıodu valla
  • "Siz her kestiğiniz mobtan diyelim 0.02 exp alıyorsunuz.Bu exp aldığınızda 0.02 oranında birde fatigue gelir.Exp barda pempe olan renk exptir, turkuaz renk olansa fatiguedir.Diyelim expiniz %50 fatiguenizde %50 hemen bulunduğunuz mapteki " Goblin Inkeeper" ı buluyorsunuz.Cüce bir adam üstünde bardak resmi var.Ona tıklayıp ardından " REST " e basıyorsunuz o fatigue exp'e dönüşüyor ve level atlıyorsunuz.Fatigueniz %0.01 olsa bilir rest çekebilirsiniz.Birde günlük fatigue sınırı vardır.Bu sınır bitince görevleri npc'ye vermemelisiniz.Görevleri yapabilirsiniz,elle kasabilirsiniz fatigue sınırı bitince ama görevleri asla teslim etmemelisiniz."
  • quote:

"Siz her kestiğiniz mobtan diyelim 0.02 exp alıyorsunuz.Bu exp aldığınızda 0.02 oranında birde fatigue gelir.Exp barda pempe olan renk exptir, turkuaz renk olansa fatiguedir.Diyelim expiniz %50 fatiguenizde %50 hemen bulunduğunuz mapteki " Goblin Inkeeper" ı buluyorsunuz.Cüce bir adam üstünde bardak resmi var.Ona tıklayıp ardından " REST " e basıyorsunuz o fatigue exp'e dönüşüyor ve level atlıyorsunuz.Fatigueniz %0.01 olsa bilir rest çekebilirsiniz.Birde günlük fatigue sınırı vardır.Bu sınır bitince görevleri npc'ye vermemelisiniz.Görevleri yapabilirsiniz,elle kasabilirsiniz fatigue sınırı bitince ama görevleri asla teslim etmemelisiniz."

peki hocam bu sınır ne kadardır?
  • mouse'ı exp bara götürdüğünde mesela Fatigue gained: 3000/18000 yazar.Mesela böyle yazarsa 15000 kalmış demektir.Sen görevleri verdikçe,mob kestikçe bu sayı azalır.Sıfırı gördüğünde görevleri teslim etme sakın.Eğer zamanın varsa mob kes,rep kas fatig bitince.Mesela Fatigue gained:3000/3000 yazıyor.Böyleyse günlük sınırı tüketmişsin demektir.
  • tmm teşekkür ederim
  • Dostum ben 20den 40 a kadar olan exp 1-20 arasından az demedimki bu nerden çıktı şimdi?

Ayrıca sende "Son patchle lvl capin 42'den fazla olmuş olması lazım. " dedin.Emin olmadan insanlara bilgi verme

Edit:Hala en yüksek lvl 42

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZacDoUrden -- 24 Aralık 2010; 14:13:49 >
  • Bugün 2kişiye sordum.Level cap hala aynı.Sorduklarımda +40
  • Bi Ara Oynuyodum Kasması Zor geldiğinden bırakmıştım yenidenmi başlasam napsam Oynadıgım oyun yok Şu aralar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: starshiptrooper

Ben ona birşey demiyorum. Quoteladığım yeri okursan anlarsın. Okursan tabi...

quote:

Ayrıca level kasmak zor değil sadece alışman gerekiyor.

quote:

Lvl 40 ---> 41 1.000.000 xp

Lvl 41 ---> 42 1.000.000 xpden daha fazla

lvl 20'den 40'a kadar kazanılması gereken xp, lvl 1 'den 20'ye kadar kazanılması gereken xpden çok daha fazla. Lvl 20 'den önceki xp sistemi Gipat patchi öncesindeki haliyle halen. Lvl 40'tan sonrasını da yazdım. İnsanlara yanlış bilgi verme.

Yardımcı olayım. Bak burayı okuyacaksın.

Ortalık 42 kaynıyor.Millet 39'dan 40 a 1 günde geçiyor.1 ayda max levele ulaşıyor hala zor diyorsun.Oyunu bil yeter.

Edit:Ayrıca tekrar söylüyüm okumadın galiba.Oyun sınırı 100 level değil 42 level.Buna bağlı olarak diğer oyunlara göre biraz zor olabilir.Ama bence kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZacDoUrden -- 25 Aralık 2010; 10:33:31 >

• arkadaşlar sankin olun tartışmaya gerek yok.

bende dün akşam girdim oyuna yanlış haıtlrmaışım 11 lvl mişim12 lvl oldum.bu xaes görevlerini yapmama yardım edicek var mı?
  • dostum artık yüksek leveller xaes'e yardım edemiyor.Kendi levellerinde birileri ile party kurman lazım.
    Mental storm ve Raveka senin levellerinde arkadaşlarımız.Onlarlar bir pt bulabilirsiniz
  • tmm o zaman bi ekip kurmaya çalışırım oyunda.
  • merhaba dostlar ben yenı üye oldum allods online yardım istiyorum yardım edebilcek varmi
  • quote:

statları full luck verirsen senin için iyi olur.

Demişsin her karakter için full luck gidilebilinirmi mesela bi mage full luck gitse pvp de işe yararmı yoksa karışık stat vermesimi daha iyi.
  • Oyun bomboş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wowlow1

merhaba dostlar ben yenı üye oldum allods online yardım istiyorum yardım edebilcek varmi

Isa serverında:

Glomental,
    Mentalstorm ve
    Ermolai'ye pm atabilirsin.

Pm'yi şöyle atabilisin: Chat penceresine /whisper Ermolai yaz sonra boşluk bırakarak mesajını yaz
  • beyler sizin yüzünüzden bende geçtim imperiala scout olarak isteyen türk guildi falan varsa başkanı falan bi eklesin.
    trap.c@hotmail.com

saygılar..
  • ISA serverında Raveka adı ile oynuyorum emperial tarafındayım.. ısteyenler eklesın 19 20 lvl fılanım gorevlerde elımden geldıkce yardım ederım.
  • oyunda 5 lvl dan 42 lvl a kadar yardım edıcek varsa bende başlarım ingm pek yok
  • benim zak serverında 10 lvl league druidim vardı. sizinle oynayabilmek için isa sevrerında imperial açıyorum. closed betasında yer almıştım allods'un kesinlikle league'de çok daha rahat kasılıyor haberiniz olsun, bağımsız hareket etmek isteyenler kesinlikle league açsınlar. ayrıca öyle çok yüksek derecede ingilizce gerekmiyor. takıldığınız yerleri sorun çeviririm türkçeye.
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.