Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: manhunt54

Ya beyler Allods US 'da ne var!? Gelin hep beraber EU 'da oynayalım işte.. Ben arada EU 'da takılıyorum (can sıkıntısı) :)

us serverı sildim eu indiriyorum us serverında lag oluyor tavsiye etmem :(
  • Bende yeniden indiriyorum EU da oynayacaklar varsa beraber oynayalım questleri fln tek başına yapmak sıkıcı oluyor.

Oyunu kendi downloaderından indiremiyorum alternatif bi link varsa verebilirmisiniz lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerazim -- 16 Ekim 2010; 23:40:11 >
  • Ben EU ya başladım 1-2 tane 12lvl char kastım sonra sıktı beni..Mageleri severim ama vurduğum damagelerin %70 civari resist oluyo melee lerde sıkıcıydı zaten...
  • arkadaslar bende yarın indiricem oyunu simdi hangi serverdasınız onu bi söylermisiniz cok karısmıs sayfa yeni baslıcak arkadaslarada yardımcı olmus oluruz
  • Oyuna 722mb'lık patch gelmiş ve talentler resetlenmiş! Ben de sildim oyunu bi daha dönmemek üzere.. :)
  • Tamam patch gelmesi ve talent resetlenmesinde ne var anlamadım talentlere yeniden tıklamak çok mu zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArenuS

Tamam patch gelmesi ve talent resetlenmesinde ne var anlamadım talentlere yeniden tıklamak çok mu zor

Rune level max 13 oldu. Vs. vs.. Player kalmadı oyunda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ǻlucard -- 22 Ekim 2010; 16:05:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starshiptrooper

quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

quote:

Orijinalden alıntı: ArenuS

Tamam patch gelmesi ve talent resetlenmesinde ne var anlamadım talentlere yeniden tıklamak çok mu zor

Ruby level max 13 oldu. Vs. vs.. Player kalmadı oyunda :D

Maksimum lvlı 13 olan ruby değil. Runeların maksimum lvlı 13 oldu.

Ruby başka şeeeeeeeey rune başka şey.

Daha oynadığın oyunun en temel özelliklerinden birini bilmiyorsun. Kalkmış millete laf yetiştiriyorsun.

Kardeş uzun süredir oyunu oynamadığım için baş harfi benzerliğinden karıştırmış olabilirim, özür diliyorum. Ama oyun hakkında her şeyi biliyorum rahat ol!

• slm arkadaşlar eu isa servırı lagu tarafandı satlık healer 42 lvl sayılır ustu full epic sayılır gemisi hazır ilgilenenler oyun içinde (Deli) karakterine pm atsın
  • merhaba arkadaşlar. martialıda bıraktıkdan sonra eski göz ağrım allodsa dönüyorum. EU da oyniyacam bana guildinizi söyleyin beraber oyniyalım.
  • oyunda savas sistemi varmı acaba
  • bu oyunda hala itemlere - özellik verme sistemi var mı. Yoksa ben oynarım.
  • türk guildi kurarsak ben başlarım oyunda türk yok gibi :S
  • oyunda wow'a yakın görsellik var. Türk clan ortamı gerekıyo zaten zor kasılıyor canım sıkılıyor muhabbet ortamı lazım. Ayrıca oynayan arkadaşlara bi sorum olcak oyunda araştırdıgım kadarıyla dungeon,war tarzı bişey goremedım,acaba oyunda varmı yokmu ?
  • Oyunda 6 lvl oldum. EU'da ISA isimli sunucuda league'denim. Evet Türklerin sayısı az. ama zamanla artacaktır. Hatta bence oyunda baya bir Türk de olabilir,ama 6 lvl olduğum için beni takmıyor olabilirler.
    Oyunun içeriği grafikleri şahane. 20 lvl'dan sonra astral gemilerde çalışmaya tayfa olmaya başlıyormuşsun. Genelde böyle oyunların tadı belli bir lvl'ı geçince çıkıyor.
    Sizler hangi sunucudasınız nickleriniz ne?
    Benim nickim Gauis. (EU'da ISA serverındayım.)
  • oyunda lvl kasma çok zor oldugundan bıraktım oyunun grafikleri ve skilleri herşeiyle güzel ama tek sorun lvl kasmak insani gercekden sıkıor
  • ZAK EU serverında takılıyorum bende
  • ISA sunucusunda Türkler var. Dediklerine gore max lvl 42 miş ve 42 lvl olmak 1.5 ay sürüyormuş. Yani bence çok da zor değil.
    Dün 6lvl'dan 9 lvl'a kadar kastım 4 saatte.
    Ayrıca öğrendiğim bazı şeyleri de bur da paylaşmak isterim.
    Ölünce exp gitmiyor. Ölünce büyük bir salona gidiyorsunuz. Lvl'nız 40 lvl lardaysa orda 16 dk kalınca çıkabiliyorsunuz. Ama 40 lvldan azsa çok fazla beklemiyorsunuz orda. Yani oyun sizi orda tutuyor, çıkartmıyor. Hemen çıkmak isterseniz oyundaki NPC'den bişey almak gerekiyor.
    Oyunda tonla görev var. Yüzebiliyorsunuz. Göl canavarı var, gölün dibinde. :))
    Oyunda açık artırma, ihale ve direk satış gibi seçenekler var.
    Gemi sahibi olabiliyorsunuz. Gemi siparişi verilince 90 günde gemi yapılıyor.
    Gemi için ekip kurmak gerekli. Bir nevi tayfa. Astralde gemi ile maceradan maceraya atlayabilirsiniz, boşlukta(uzay gibi düşünün).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golge_s -- 1 Aralık 2010; 14:08:45 >

• baya güzelmiş ozaman allods devam :D
  • S.a arkadaşlar allods 0 dan başlıcam oynıyan varsa Hangi server dalar ve hangi servera geciyim?
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.