Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrPesimist

quote:

Orijinalden alıntı: cerberuss blaze

Bir questte takıldım: "Almost For Free"

istenenler:

* 3 Iridescent Bee Wings
    * 1 Intact Yak Bone
    * 1 Majestic Deer Antlers
    * 3 Intact Mite Shell

ama bir tane bile düşermedim o kadar kesmeme rağmen. nadir mi düşüyorlar yoksa ben mi bi yerde yanlış yaptım çözemedim..

bi de mage'in talent yapılandırması hakkında yardımcı olursanız sevinirim... teşekkürler

Oldukça nadir düşüyorlar.Zone chatde ''LFM bag raid'' tarzı yazılar görmüşsündür eğer o görevi yapmak istiyorsan bu raidlerden birisine girersen istenilen görev itemları biraz daha kolay düşüyor.

teşekkür ederim cevap için..

• Cevaplar için teşekkürler.
    Neden wisdom? Wisdom un mana artırmakdan başka işlevi varmı? Büyüler manayı cabuk bitirmiyor. Her lvlde 1 tane stat point verdiğine göre wisdom yerine perception veya Willpower a vermek daha iyi olmazmı?

Talent grids deki büyüleri bizmi açıyoruz yoksa talant tree verdiğimiz büyü dağılımı sayesindemi acılıyor. Ve o büyülere nasıl ulaşa biliriz.

Willpower: Düşmanınız size vurduğunda büyünüzün bozulma ihtimalini resist etme olasılığını artırır.
    Wisdom:Maximum manayı artırır.
    Intelligent:Büyü atağınızı artırır.
    Perception: Düşmanınızın vuruşlarınızı resist etme oranını azaltır.
  • Aslında bu iş tamamen giyicegin armora baglı mesela wisdom veren armorlar cogunluktasa per ihtiacin olur yada int,ben Per ihtiyacini armorlar ile giderdim o yüzden statlari wis verdim, mana ilerde çok çabuk bitebiliyor,örnegin lvl 40da bir fear 600 mana istiyor,mana dusuk olmasi demek her mobda manan biticek demektir,bence statları wisdom yada luck vermek mantıklı tabii benim görüşüm.Willpower hiç verme,statlarin yaninda yıldız olanlar senin için önemli olanlardır.

Talent grid 10lvlden sonra açılıyor ve her lvlde kendi trainerindan alicagin 1 ruby ile orada görülen büyüleri açabiliyorsun
  • versiyon 6'ya an itibariyle geçilmiştir

hayırlı olsun

oyunda pekçok değişilklik yapıldı

ancak 368 mb patchi cekmek bayağı zoroluyor yoğunlukta 12 de felan biter update sanırım
  • update bende şuan hiçbir şekilde inmiyor maalesef. manuel update şansımız varmıdır acaba.
  • Arkadaslar gerçekten update çok yavas iniyor ,indirebilen varmı patchi
  • Ben dün gece saat 3te bitirdim patchi yaklaşık 2 saat sürdü.
  • Sizin internette birşey var herhalde ben 40 dkkada indirdim
  • Hâlâ indirmeyen varsa manual patch;
    http://file.gpotato.eu/allods/manual_patches/EN/Patch_AllodsOnline_en_1.0.05.45.4_1.0.06.35.5_.zip
    http://file.gpotato.eu/allods/manual_patches/EN/Patch_AllodsOnline_en_1.0.06.35.5_1.0.06.36_.zip

Dosyaları rardan çıkartıp ''Allods Online\Patches'' klasörüne atıp launcheri çalıştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Hâlâ indirmeyen varsa manual patch;
    http://file.gpotato.eu/allods/manual_patches/EN/Patch_AllodsOnline_en_1.0.05.45.4_1.0.06.35.5_.zip
    http://file.gpotato.eu/allods/manual_patches/EN/Patch_AllodsOnline_en_1.0.06.35.5_1.0.06.36_.zip

Dosyaları rardan çıkartıp ''Allods Online\Patches'' klasörüne atıp launcheri çalıştırın.

teşekkürler, gayet seri bir şekilde iniyor.

• Arkadaşlar ben oyunu oynayacaktım 5 lvl oldum fakat talent sıfırlama sadece gpatato parasıyla yapılıyormuş ( yani item malldan alınan kağıt ile) onun için oynamayı düşünmüyorum. Sonuçta kasarken ona göre talent veriyoruz ilerde resetlemek için mecbur almak zorunda kalıcaz o yüzden oynamıyorum
  • tek oynamama nedenin bumu Bu item auctionerdada satiliyor su anki fiyatı oyun parasiyla 300-400g arasi.ve 40 lvlde bir quest sonrasinda bu itemden veriyor ödül olarak.
  • Talent sıfırlama 300-400g mu :S gpatatoda zaten 500 pointe satılıyor 300-400k olmasın o ? Aynı şeyden bahsettiğimize eminmisin ? Hem o oyundaki en önemli şey tek oynamama sebebin bumu demişsin ;) bir kere talentte hata yaptınmı dönüşü yok.. Yada frost oldun fakat sonradan fire olmak istiyorsun yine dönüşü yok.. Gpatotoyla alınıyor diye biliyorum sadece
  • Senin oyun piyasasindan haberin yok galiba ?40lvlde 300g pekde zor buluncak bi miktar degil,en önemli sey o demissin her lvlde talentmi sifirlicaksin? 40lvl oldum 2 kere talent sifirladim su ana kadar birini zaten quest vermisti digerini kendim aldim,forumlari arasitirir oynadigin class hakkinda bilgi edinip baslarsan surekli yanlis skilleri acmamis olursun.

Gpatotaya 450point veripte talent sifirlama itemi almak mantiksiz onun yerine 450g a 100lük crystal chip alip onu satarsan 2500g elde edersin onunlada 6 tane talent sifilama itemi alirsin
  • Oyun piyasasından haberim var. WoW oynadığım için biliyorum talent sıfırlama olayını zaten ondan baz alınarak yapılmış. Ama sen bir dps warrior kastın mesela ama guildinin o hafta tanka ihtiyacı var mecbur tank olmak zorundasın fakat talent sıfırlama parayla olduğu için alamazsın diye düşündüm ben.. Zaten yazımı okursan 300-400g değildir 300-400k dır diye yazdım 300g çok az çünkü 300g ya talent sıfırlama alınıyorsa kimse gidip 500gpatato point ile talent sıfırlama almaz Ama senin dediğin gibi oyun içinden gold kasıp talent sıfırlama aletini alabiliyorsak oyuna devam edicem o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

300g çok az çünkü 300g ya talent sıfırlama alınıyorsa kimse gidip 500gpatato point ile talent sıfırlama almaz Ama senin dediğin gibi oyun içinden gold kasıp talent sıfırlama aletini alabiliyorsak oyuna devam edicem o zaman

zaten sıkıntı orada gold kasamazsın :)
    en fazla murat gibi 1 ya da max 2 tane alırsın
    o yuzden bu oyunda fazla gold bot yok

konu dışında
    versiyon 6 begendim ben
    psi ler hala rezil dmg veriyo ama olsun

en cokta backspace ile pm yanıtlamayı sevdim ^^
  • Slm oyuna yeni başlıycamda guilde hangi class lazm ben healer dusunuorm yada warrior yapılandırma hakkında bişi bulamadım paladin war yardım edermisiniz server isa da başlıcam çoğu kişi orda galiba

Bida nezeb ve tensses diye serverlar isa yok hangisi isa oluyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dracaka -- 30 Nisan 2010; 16:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracaka

Slm oyuna yeni başlıycamda guilde hangi class lazm ben healer dusunuorm yada warrior yapılandırma hakkında bişi bulamadım paladin war yardım edermisiniz server isa da başlıcam çoğu kişi orda galiba

Bida nezeb ve tensses diye serverlar isa yok hangisi isa oluyor :S

oyunun avrupa versiyonunu indirmen lazım arkadaşım.yanlış versiyonu indirmişsin.
    http://en.allods.gpotato.eu/ bu linkten indirmelisin.
  • Oyun içi elde ediliyosa problem değil zor olsada razıyım Murat'a dün ulaşmaya çalıştım ama yoktu sanırım. Akşam eve gelince gırerim. Muratlada kavga eder gibi tanişmış olduk ama
  • Şu an 2.chari kasiyorum ondan oyunda gözükmüyo olabilirim,Murti 2.charin adi katilmak isteyen arkadaşlar pm atabilir.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.