Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar melee cleric icin stat dagılımı hakkında yardımcı olabilirmisiniz
  • ISA serverinde League ırkında Türk guildimiz vardır,10+ lvl katılmak isteyen arkadaşlar oyun içinde Murat / Murti / Nayti / Cakican / Psipsi nickli arkadaşlara pm atabilir
  • Paladin talent ve statları hakkında bilgi verebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1ndfre4k

Arkadaşlar melee cleric icin stat dagılımı hakkında yardımcı olabilirmisiniz

1-25 arası full Wisdom 25-35 arası lucky 35 sonrası wisdom a dewam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

quote:

Bana kim yardım edicek

Dps/Heal Paladin için bu build'i buldum tavsiye eder misiniz?

http://allodsbase.com/en/talents#_28x3ms0dovxjdg83vy411uyg5f4v51

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 23 Nisan 2010; 20:25:45 >

• Arkadaşlar open betadan sonra karakterlerimiz silincekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatx55

Arkadaşlar open betadan sonra karakterlerimiz silincekmi?

Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

quote:

Bu biraz int daılımı geldi diğer oynadm oyunlardaki stat daılımlarını hatırladıgmda Melee priest için mana regenin cok olmasımı gerekior bu oynda tam tersi olrduda
  • int ihtiyacini armorlar fazlasiyla vericek oyüzden :)
  • Zak serverinda daha bir tane bile turke rastlamadim :(.

Nick : Solona
    Class : Elf Mage
    Level: 22
    Irk: League
    Server : EU-Zak
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos1111

Zak serverinda daha bir tane bile turke rastlamadim :(.

Nick : Solona
    Class : Elf Mage
    Level: 22
    Irk: League
    Server : EU-Zak

Biz kuzenmle oynuorz gerçi yeni basladık. Devore nick eklersin
  • Arkadaşlar eğer yeni başlıycaksanız ISA serverına gelin orda burdaki arkadaşlarla kurulu olanbir guild var ve türklerde var bu serverda birbirimize yardımda edebiliriz oyun hakkında böylece
  • quote:

Orijinalden alıntı: banko77

bende de not aktive hatası veriyor 1 yıllık gpotato hesabına yeni hesap actım 3-4 tane yine olmuyor saatlerdir ugrasıyorum oyun şimdiden sorun veriyorsa yol yakınken vazgeçmek en iyisi

ben oynamak istiyordum ama kısmet degilmiş gpotato istemedi beni bende shaiya ya gectim güzel bir oyuna benziyor tavsiye ederim
  • bizde birkaç arkadaşım ile başladık.2-3 gün oldu başlayalı.oyun çok güzel ama rate ler biraz düşük sanki.

server : ZAK
    nick : Litheshot
    lvl : 11
    class : Paladin
    ırk : League

genellikle geceleri online ım.benim gibi gececi arkadaşlar var ise whisper atsın.yardımlaşma içerisinde oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banko77

bende de not aktive hatası veriyor 1 yıllık gpotato hesabına yeni hesap actım 3-4 tane yine olmuyor saatlerdir ugrasıyorum oyun şimdiden sorun veriyorsa yol yakınken vazgeçmek en iyisi

Hocam EU client indirip US sitesinden üyelik almış olabilirsiniz.Veya US clienti indirip EU sitesinden üyelik almış olabilirsiniz.Bi kontrol edin isterseniz.
  • Şimdi arkadaşlar oynuyanları hangi serverda oynadıklarını ve nicklerini tam olarak alalım oynuyacak arkadaşlarda böylelikle hangi serverda kimlerle irtibat kurabileceklerini öğrensinler gerekirse bi serverda toplanırız ama ISA da arkadaşlar var lvl 40 ona göre düşünün..
  • ben us'teydim.şimdi eu ya geçiyorum herkes orda diye.

hangi server'da başlıym ? guild falan bakımından..

Bi de hangi karakteri onerirsiziniz
  • Vallahi dostum zevk alıcağın karakterle oyna derim ben şahsen. Daha önce oynadıgın oyunları ve karakterleri söylersen sana ne açman gerektiği konusund adaha çok yardımcı olabiliriz ISA serverında var guildimiz ve arkadaşlar çok iyiler gelirsen yardımcıda olabiliriz. Şahsen ben Seerım yane psiko ve çokd azevkli başlarda çok baydım ama baya iyi şuanda ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlords

Vallahi dostum zevk alıcağın karakterle oyna derim ben şahsen. Daha önce oynadıgın oyunları ve karakterleri söylersen sana ne açman gerektiği konusund adaha çok yardımcı olabiliriz ISA serverında var guildimiz ve arkadaşlar çok iyiler gelirsen yardımcıda olabiliriz. Şahsen ben Seerım yane psiko ve çokd azevkli başlarda çok baydım ama baya iyi şuanda ..

ben de us tarafında oynadım biraz healer, paladin, mage falan hepsini biraz denedim healer ya da summoner la başlıcam sanırım ben de.

tamam o zaman oyunun download bitsin haberlişiriz iyi olur ..

edit: hangi ırktasınız guild olarak? bi de allods hakkında stat - talent dagıtımı olan bi kaynak var mı elinizde? oyunun forumundan bakıyorum biraz ama orası bile cok kapsamlı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerberuss blaze -- 26 Nisan 2010; 16:20:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cerberuss blaze

quote:

Orijinalden alıntı: deadlords

Vallahi dostum zevk alıcağın karakterle oyna derim ben şahsen. Daha önce oynadıgın oyunları ve karakterleri söylersen sana ne açman gerektiği konusund adaha çok yardımcı olabiliriz ISA serverında var guildimiz ve arkadaşlar çok iyiler gelirsen yardımcıda olabiliriz. Şahsen ben Seerım yane psiko ve çokd azevkli başlarda çok baydım ama baya iyi şuanda ..

ben de us tarafında oynadım biraz healer, paladin, mage falan hepsini biraz denedim healer ya da summoner la başlıcam sanırım ben de.

tamam o zaman oyunun download bitsin haberlişiriz iyi olur ..

edit: hangi ırktasınız guild olarak? bi de allods hakkında stat - talent dagıtımı olan bi kaynak var mı elinizde? oyunun forumundan bakıyorum biraz ama orası bile cok kapsamlı değil

evet oyunda stat ve talent dağıtımı hakkında ciddi bir sorun var.hiçbiryerde doğru düzgün bilgiler yok.paladin oynuyorum ben ve tank stat - talentlerini bulmak için oyunun forum sitesinde uzun bir araştırma yapmam gerekti

tank paladin stat : 2agi 1end 1exp 1sta (5lvl da)
    tank paladin talent :http://allodsbase.com/en/talents#_28x3foalpfx1082gsy7se10e0g40ye20o7fk8w2

benim gibi arayıpda bulamayan arkadaşlara yardımcı olur belki bu stat ve talentler.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.