Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 level olan benim değil arkadaşım karakteriydi karılştırdım.
  • ArkadaşlarR Eu serverında Cbt Characterlerin Silinip silinmice Acıklandımı Ob ye gecince
  • oynanis nasil arakadaslar, videolari seyredemiorum, wow a yakin ise direk man geliorus ark lar ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelfor

ArkadaşlarR Eu serverında Cbt Characterlerin Silinip silinmice Acıklandımı Ob ye gecince

Her oyunda CB den OB ye geçişte siliniyor.
  • Anlamak biraz uzun zaman alıcak sanırsam oyunu biraz karmasık veya bana öyle geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overmedia

Anlamak biraz uzun zaman alıcak sanırsam oyunu biraz karmasık veya bana öyle geliyor

Nesi karmaşık geldi acaba? Her türlü yardımı ederiz.
  • bu oyunda mining blacksmith gibi seyler warmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: manowar2401

bu oyunda mining blacksmith gibi seyler warmı

varmis
  • ben oyunda sadece savasmak istemıorum boyle madencılık balık tutmak üretim gibi seyler bi ara wow oynamıstım kısa bi dönem ordan cok hosuma gitmısti vur kır mousle tut skılı cak bi, yere kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manowar2401

bu oyunda mining blacksmith gibi seyler warmı

Oyunda 6 çeşit meslek var.
  • ındırıorum sımdı. bakalım nasılmıs. bu aralar gene bi oyuna sarmam lazım
  • beta için key mey girmemız gerekıomu
  • arkadasla basladık ama söyle bisi var ilk yerden allah kısmet etti amandanın görevleri takip ettik cıktık geriisinde yapıcagımız seyler sadece görev bulup onları yapmaktan ibaret gerisi :)
  • Sonucda Rpg Bi oyun NE bekliyorsun Bi slotta günlerce Exp mi kasmak :D:D
  • angelfor oyunu oynadınmı ?
  • quote:

arkadasla basladık ama söyle bisi var ilk yerden allah kısmet etti amandanın görevleri takip ettik cıktık geriisinde yapıcagımız seyler sadece görev bulup onları yapmaktan ibaret gerisi :)

Size nasıl birşey lazımdı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

quote:

arkadasla basladık ama söyle bisi var ilk yerden allah kısmet etti amandanın görevleri takip ettik cıktık geriisinde yapıcagımız seyler sadece görev bulup onları yapmaktan ibaret gerisi :)

duel sistemini veya pvp sistemini tam olarak anlyıamadım veya parti olarka pve dungeon gibi seyler veya bir senaryo questleri hikaye olusturmak icin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

quote:

duel sistemini veya pvp sistemini tam olarak anlyıamadım veya parti olarka pve dungeon gibi seyler veya bir senaryo questleri hikaye olusturmak icin

Kendi ırkından kişilerle pvp yapmak için arenalar var.Karşı ırkla pvp yapmak içinse tam levelını bilmiyorum ama belli bi leveldan sonra pvp haritası açılıyor.O haritaya gidip karşı ırkla pvp yapıyorsun.Sanırım savaşlar oluyor kazanan ırk karşı ırkın bölgesine baskın yapıyor.
    Pve olayı ise her iki ırkdada 10-11-12 level elite yaratıkların bulunduğu yerler var.Onun haricinde bir bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 30 Aralık 2009; 21:15:47 >

• yaw oyunu indiriim mi indirmiim mi terreduteyim.
  • Karakterlerin giyebildiği kıyafetler ve kullanabildii silahlar;

Classlar, skiller, meslekler hakkında bazı bilgiler veren bir site;

http://allods-archive.co.cc/index.php/Main_Page

Wiki;

http://allods.wikia.com/wiki/Allods_Wiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 30 Aralık 2009; 22:00:19 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.