Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende düşünüyorum OB olunca guild kurmayı derken;

Arkadaşlar EU serverında adam gibi, bir yerlere gelebilecek bir guild kurmayı plânlıyoruz(MJforever ve ben).Oyunda ciddi ciddi ilerlemeyi düşünen arkadaşlar varsa aramıza bekleriz.

Guildimizin ismi:Now Or Never
    Irk:Empire
     Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı!

Guilde katılmak isteyenler:group925108@groupsim.com ve Juvixted@hotmail.com ' u eklerseniz konuşur/kaynaşırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 21 Aralık 2009; 20:15:54 >

• saol bilader oyuna bakma fırsatım oldu en azından keyler tutuyor
  • Cb baydı iice.Oyundaki hatalarda giderilmior.Çoğu skil düzgün çalışmıyor.Baya saçmalıklar var umarım düzeltirler.
  • insallah düzelir biraz sevmeye basladım oyunu oyunu sevdigim tarafı hikaye olarak baslatyorlar sevmedigim tarafı map üzerinde kordinat olarak vermiyor questleri ob de falan oynucak varsa pmden ulassın beraber baslıyalım
  • .
  • çok sorunlu bi site bi cevap yazmak için 2 saat uğraştım izniniz yok diyip duruyo valla mesaj yazma isteğim kalmadı dicemişde sölemiyom
  • İlerde US sunucularında sorun çıkabilir(Belli ülkelere açık olur Türkiye IP'leri yasaklı olur vs.) o yüzden bende EU OB bekliyorum.Summoner kasacağım büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 20 Aralık 2009; 19:49:56 >
  • yarın CB bitiyor sanırım :))
  • oyuna girilmiyor.
  • yok oyun acık daha
  • üf eu adam gibi ob ye başlasında oynayalım ya :D Jade deki karakter bottayken allods oynarım gider öyle
  • Arkadaşlar EU serverında adam gibi, bir yerlere gelebilecek bir guild kurmayı plânlıyoruz(MJforever ve ben).Oyunda ciddi ciddi ilerlemeyi düşünen arkadaşlar varsa aramıza bekleriz.

Guildimizin ismi:Now Or Never
    Irk:Empire
     Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı!

Guilde katılmak isteyenler:group925108@groupsim.com ve Juvixted@hotmail.com ' u eklerseniz konuşur/kaynaşırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 21 Aralık 2009; 20:15:43 >

• Arkadaşlar banada haber verin ob başlayınca.
  •  Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı!

authorization failed cannot establish a server connection

neden böyle bir hata alıyorum ben ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cone -- 20 Aralık 2009; 22:21:39 >
  • Closed Beta Clientini indirsek bir daha indirmeye gerek yok dimi ob ye geçince ?
  • cb3 e geçmişler ... Beklemeye devam ob için
  • US CBT3 29 Aralık'da başlayıp 11 Ocak'da bitecekmiş.Level sınırı 30 olacakmış.Bu gidişle CBT4'de olacak gibi görünüyor.Max. level 40 olur ondada.Gerçi US Beni ilgilendirmiyor.

Bu arada guildimize herkesi bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 22 Aralık 2009; 16:40:07 >
  • Ben şuan US serverinda oynuyorum.EU için yeniden mi client indirmek gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessiv10

Ben şuan US serverinda oynuyorum.EU için yeniden mi client indirmek gerekiyor ?

Evet.
  • Oyun ücretlimi?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.