Şimdi Ara

Allods Online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk sunucularında oynayanlar, Avrupa'da oynayanlar.. D: Neler düşünüyorsunuz Allods Online hakkında?

• Ya arkadaşlar ben 8 levelim ittifakta ama ex gelmiyor 1 ex bile gelmiyo ama imparatorlukta olan 8 levelde ex geliyor niye böyle oluyor??Bu arada oyun güzel zırhlar ve silahlar hoşuma gitti sadece skiller falan az :D
  • Allods Online yine büyük bir değişimin eşiğinde. 30 Ocak 2012'de 3.0.00 güncellemesi sunucularımıza yüklenecek. Büyük değişimler barındıran bu güncellemeyi sizlere sunabilmekten ötürü büyük bir heyecan içerisindeyiz. Güncellemenin getirdiği yeniliklerin hepinizin çok hoşuna gideceğinden eminiz.

Bu güncellemenin içerdiği değişikliklerden en önemlileri şunlar:
    Yeni bir karakter sınıfı: Ozan
     Allods Online

Yeni bir dövüş alanı: Kanlı Vadi
    Bu dövüş alanına 23. seviyeden itibaren tüm oyuncular girebilir, Alana giriş seviye gruplarına ayrılmıştır. 23-25, 26-28 vb şeklinde iki seviye artarak devam eden şekilde seviye grupları aynı savaş alanına gireceklerdir. Amaç üç farklı kaynak toplama noktasını elde tutarak en hızlı şekilde 2500 kaynak toplamaktır.

Ölüm Merkezi adında yeni bir takım bölgesi

Yetenek puanı dağıtım sistemi değiştirildi

Yeni saç şekilleri, yeni astral gemi iç tasarımları, yeni evcil hayvanlar, yeni binekler

Ulu seviyesi

Güncellemeyle gelen ve değişenler hakkında detaylı bilgi almak için lütfen buradan ulaşabileceğiniz güncelleme notlarını okumayı ihmal etmeyin.

30.01.2012'den sonra hepimizi yepyeni bir Sarnaut bekliyor olacak. Bu değişime hazırlıklı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 25 Ocak 2012; 23:51:58 >

• Şubat ayında gelecek olan güncelleme gerçekten bir çok şeyi değiştirecek arkadaşlar, ben Kapalı Beta'sında yer alma şansı buldum. Kesinlikle çok iyi gidiyor. Eğer söyleyebilseydim inanın bana hepsini dökerdim buraya ama söylemem yasak :P
  • Free mmorpg ler içinde en iyilerden olsada ben yinede ısınamadım. Combat sistemi biraz yavaş geldi bana.

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Free mmorpg ler içinde en iyilerden olsada ben yinede ısınamadım. Combat sistemi biraz yavaş geldi bana.

Kesinlikle bencede tek eksiği diyemem ama en büyük sorunu bence keşke daha seri olsaymış.
    Knight Online Europe
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler oyunda dh ye ait bir birlik var mıdır?

acaba sorun nedendir?
  • Oyunun grafikleri gayet güzel fakat hep görev yapmak zorundasın sanırım. İndirdikten sonra 1 gün boyunca oynadım ve 10. seviyeye kadar hep görev yaparak geldim. Durmadan görev yapıyordum ve bu benim canımı sıkmaya başlamıştı, ister istemez bıraktım.
  • İlle oynayacam diyene tavsiyem Avrupa sunucularında oynasınlar. Türkçe falan diye tav olup sakın trde başlamayın, adamlar tam mezarcı donunuza kadar vermeden oyunu oynama ihtimaliniz olmaz. Wow clonu bir oyuna wowa 1 yılda vereceğiniz paranın 2-3 katını vermeniz gerekir gerçek anlamda zevk alabilmeniz için.
    Bu konuda Avrupa serverları daha iyi. Her şey paralı değil, Türk serverında adamlar adım başına bile para alacak neredeyse, en çok nasıl soyup soğana çeviririz diye düşünüyolar resmen.
    Tavsiyemi dinleyin.

Ha bana kalırsa bu oyuna başlamak isteyen adam şu an vazgeçsin(eğer para vermeden oynaycaksa), bir heves uğruna 4 kez başladım 4 kezde 30-40 levellara gelince bıraktım. Atmosferi falan çok çekici oyunun her defasında adamı çekmeyi başarıyor ama sonradan anlayacaksınız ki para vermezseniz bu oyunu oynamanız imkansız. İlerde inanılmaz sıkılıyorsunuz. Parada öyle az miktar değil. Para veririm istedikleri kadar diyosanız oynayın o zaman eğlenceli olabilir, hoş bir oyun çünkü.

• Oyun Wow un Türkçeleştirmesi gibi grafikleri seslendirmesi oldukça güzel diğer oyunlarda freetoplay derler ama sonuçta hepsi premium eşya satmaya bakar ha Allods biraz pahalıdır onun için birşey diyemem
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.