Arkadaşlar allods eu ıcın rehber bulamadım oynayan bı arkadaş bana ozelden msn verırse. 2. serverde oynuyorum orc'um paladinim neyi nası yapmam gerekıyor pek bılgım yok 11 lwl ım yardımcı olabılecek bırı cıkar ınşallah
quote:Orijinalden alıntı: Arthun Maurits Sayfalarca bilgi dolup taşan bir konusu varken konu açmak daha kolay değil mi? :) İlk 5 sayfayı okudum emin ol aradıklarımla ılgılı hıçbırşey yok ..
quote:Orijinalden alıntı: BarisAslan quote:Orijinalden alıntı: Arthun Maurits Sayfalarca bilgi dolup taşan bir konusu varken konu açmak daha kolay değil mi? :) İlk 5 sayfayı okudum emin ol aradıklarımla ılgılı hıçbırşey yok .. O zaman mevcut konusuna yazabilirdin sorununu. "Emin ol" okurlardı orada yazdıklarını. :)
quote:Orijinalden alıntı: BarisAslan Arkadaşlar allods eu ıcın rehber bulamadım oynayan bı arkadaş bana ozelden msn verırse. 2. serverde oynuyorum orc'um paladinim neyi nası yapmam gerekıyor pek bılgım yok 11 lwl ım yardımcı olabılecek bırı cıkar ınşallah Buradan yazarsan yardımcı olabilirim. Oyunun ana konusunda bulamadığın şey yada şeyler nelermiş merak ettim. Yapılandırma konusunda kafan karışmış ise. http://allodsbase.com/en/talents#_28 Buradan neyi nasıl yapılandırman gerektiğine bakabilirsin.