Şimdi Ara

alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid? (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.104
Cevap
48
Favori
174.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: aytac18100
    Hocam bu adam guvenilirmi diyelim ödemeyi yaptik hesap bilgileri nezaman elimize geçiyor . Bide hesapda hic sikinti oldumu ona göre satn alacam eger guvenilirse , sen kac kere aldin bu adamdan
    Ben güveniyorum. Şu ana kadar yaklaşık 2 senedir sürekli 6 ayda bir aldım. İlk 3 ay ile başladım.
    İşin güzel yanı premium kapanırsa veya banlanırsa hemen yenisini atıyor. Yani ortada hiç bırakmadı.

Ben Yapı Kredi Bankasına gidip onun kredi kartına parayı yatırıyorum. Sonra kendisine mail atıyorum.
    1 gün içinde veya erken attıysam hemen o akşam şifreler tek tek gelmeye başlıyor.

En son 05.11.2013 te almışım sanırım. Geçen gün 5 inde mi ne bitti işte.

Ama kararsızım. Premiumize mi alsam yoksa devam mı etsem diye ama devam etmek de istiyorum.
    Çünkü çok memnunum yaw.

Almayı düşünürsen bana PM at. Ben sana Yapı Krediden nasıl yatırdığımı söylerim.
    Mail adresini de veririm. Yatırıp, mail atarsın açarlar hemen.

Bende bu arkadaşdan 2 - 2,5 yıl hesap kiraladım, bir-iki kere hesap banlandı ertesi gün yeni hesap verildi. Müşterilerini mağdur etmeyen iligi ve her zaman mesajlara cevap veren dürüst bir arkadaştır. Almak isteyenlere çok rahat tavsiye ederim...

• Multi-debrid kullanıyorum, jdownlader'e tanımladım, fakat letitbit bağlantılarını indirmiyor, turbobit ve uploaded bağlantılarında sorunsuz indirme oluyorda letitbit'de niye olmuyor, bi ayar mı yapmam lazım?
  • Letitbit için ekstra bir ayar yapmaya gerek yok ancak letitbit jdownloader ile baya bir sorunlu host firması. Letitbit normal premiumlarda bile jdownloaderda illaki bir sorun çıkartıyor. Bu sorunu iletmiştim ve ek ayarlar yaptıklarını ancak letitbitin sürekli işleri karıştırdıklarını söylemişlerdi. Ayrıca jdownloader güncellemelerininde etkiliği olduğunu iletmişlerdi.

Tekrar bir mail attım bakalım son durum nedir, sıkıntı nedir. Normal arayüzünden çeviriyor ancak iş jdownloadere gelince sıkıntı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukeabilisim

Letitbit için ekstra bir ayar yapmaya gerek yok ancak letitbit jdownloader ile baya bir sorunlu host firması. Letitbit normal premiumlarda bile jdownloaderda illaki bir sorun çıkartıyor. Bu sorunu iletmiştim ve ek ayarlar yaptıklarını ancak letitbitin sürekli işleri karıştırdıklarını söylemişlerdi. Ayrıca jdownloader güncellemelerininde etkiliği olduğunu iletmişlerdi.

Tekrar bir mail attım bakalım son durum nedir, sıkıntı nedir. Normal arayüzünden çeviriyor ancak iş jdownloadere gelince sıkıntı oluyor.

Web arayüzünden çeviriyor, herhangi bir letitbit linkine tıklayınca direk indirmeye başlıyor. Bunlar sorunsuz.

Fakat dediğim gibi jdownloader'de indirme olmuyor. Linkleri jdownloader free indirmeye çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu tip sorunlar yüzünden her zaman Secret tan almaya devam edeceğim. Pazar günü yine 3 tane 6 aylık aldım.
    Şu an cayır cayır indiriyorum. Çok da memnunum...

79 lira veriyorum, aylarca rahat ediyorum.
  • Real debrid tüm güvenlikli https (yeşil olana) geçmiş. Adamlar tüm bağlantının şifrelendiğinin garantisini böylece kanıtlıyorlar. Helal olsun.

Bu arada real debrid kullanıcıları; rapidgator sizde düzelmiş durumda mı? İndirme yapabiliyor musunuz?
  • keep2share çalışan sağlam bir debrid sitesi varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

quote:

Orijinalden alıntı: kadere61

ALLDEBRİD SAKIN ALMAYIN.

böyle lanet bir debrid olamaz.

satın alma hiç sorun yok.çalışma hiç yok.çalışmıyor.her aktif dediği pasif.1 tane dosyayı kafam rahat indiremedim.

verdiği kotalara takılmayın.çünkü hiç dolduramıcaksınız çünkü çalışmıyor.EVET YANLIŞ OKUMADIN HİÇBİRŞEY ÇALIŞMIYOR.

ama diyorsan site güzel bağış yapim alabilirsin.

180 gün sonunda yazılan yazıdır bu.

şimdi multi debrid deniycem.

+1.
    1-1.5 yıldır Alldebrid kullanıyorum ancak son zamanlarda gerçekten berbat durumda. Üyelik sürem bittiğinde ben de uzatmayı düşünmüyorum.

Kesinlikle katılıyorum yaklaşık 70 gündür üyeyim ve tamda benim zamanımda berbatlaştı turbobit şimdi kapalı 2 3 gün açılmıyacakmış ilkkez letitbit açıldı fakat günlük kota 2 gb olduğu için hiç bir işe yaramıyor benim indirdiğim filimler zaten hd ben ne yapacam 2 gb tı o yüzden alldebridden uzak durun multi debrid iyi gibi görünüyor allderid üyeliğim bitsin multiyi deniyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

İşte bu tip sorunlar yüzünden her zaman Secret tan almaya devam edeceğim. Pazar günü yine 3 tane 6 aylık aldım.
    Şu an cayır cayır indiriyorum. Çok da memnunum...

79 lira veriyorum, aylarca rahat ediyorum.

Sgnlive benim en çok güvendiğim sitelerdendir gerçi ben hesap satın almıyorum debrid siteleri kullanıyorum ama sgnlive kendi kullanıcılarını mağdur etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparator632 -- 24 Mayıs 2014; 17:42:47 >
  • Alldebritten uzak durun hiçbirşey indirmiyor sürekli hata veriyor sakın almayın. iyide 1 aylık almışım verdiğim paraya acırdım.
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Ben uzun süredir alldebrid kullanıyorum fakat uploaded dışında hiçbir sitenin linki çalışmıyor. Bazen çok nadiren turbobit çalışıyor. Yani gidip direk uploaded alsam yeridir. Bende mi bir sorun var. Ayar falan mı lazım. Bir bilen yardım etsin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 ay AllDebrid kullandim, daha sonra 3 ay Multi-Debrid kullandim, Multi-Debrid bitince direk 1 yillik aldim. 3 ayda Premiumize kullanmak istedim, fiyati yuksek bulunca memnun kaldigim Multi-Debrid'i kullanmaya devam ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alldebridte 30 Günden Beridir Hala Turbobit Düzelmiş Değil Letitbitte Den 2gb İndirme Sınırı Var Elim Kolum Bağlı Vaziyetteyim Şu An Alldebritten Uzak
    Durun....
  • letitbit için hangi siteyi önerirsiniz?
  • 3 aylık alldebrid aldım. Keşke okusaymışım burayı almadan önce

Özellikle turbobit için almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 29 Mayıs 2014; 11:47:14 >
  • Vallaha ben 3 aylik 22 tl turbobit aliyorum kafam cok rahat tikir tikir indiriyorum debridle ugrasmaya gerek yok kiralik hesap aldim cok memnunum dusunun 3 aylik 22 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbobit de indirme başladı alldebrid de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellopos

letitbit için hangi siteyi önerirsiniz?

multidebrid'i öneririm.3 aydır kullanıyorum aldığım günden beri destek verdiği tüm siteler sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

quote:

multidebrid'i öneririm.3 aydır kullanıyorum aldığım günden beri destek verdiği tüm siteler sorunsuz.

Usta Limitli Serverı Varmı ? Mesala Letitbit Falan Yada Sitenin Her Üyeye Günlük Belirlediği Bir Sınır Varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jezxy

quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

quote:

Usta Limitli Serverı Varmı ? Mesala Letitbit Falan Yada Sitenin Her Üyeye Günlük Belirlediği Bir Sınır Varmı ?

herhangi bir indirme sınırı yok.Destek verdiği siteler diğer sitelere göre belki az evet ama en azından herhangi bir limit yok ve sürekli çalışır durumda.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.