Şimdi Ara

Allan McGregor'un Sağlık Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulüp Doktorumuz İsmail Başöz, dün akşam oynanan İskoçya-Avustralya hazırlık maçında sakatlanan kalecimiz Allan McGregor ile ilgili şunları söyledi:" Oyuncumuzun bugün MR'ı çekildi. MR sonucuna göre, kasık adalesinde yırtık ve kanama olduğu İskoç Milli Takım doktorları tarafından bana bildirildi. Yarın İstanbul'a gelecek olan oyuncumuzun tekrardan kontrollerini yaparak tedavisine başlayacağız."

• Kaç yıllık sözleşme yapılmıştı McGregor ile?
  • Ospina Beşiktaş'ta diyebilir miyiz o halde ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne ospina'si yahu , biri sakatlandi diye oyuncu mu transfer edilir ? Hele su durumda.

Doktor degilim ama anladigim kadariyla 4-5 hafta sahalardan uzak heralde.ne bahtsiz takimiz arkides , gecen senede hazirlik macinda bebe sezonu kapatmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Ne ospina'si yahu , biri sakatlandi diye oyuncu mu transfer edilir ? Hele su durumda.

Doktor degilim ama anladigim kadariyla 4-5 hafta sahalardan uzak heralde.ne bahtsiz takimiz arkides , gecen senede hazirlik macinda bebe sezonu kapatmisti

Alt adele sakatlıkları bıle 2 ay sahalardan uzak bırakıyor. Kacıncı sevıye yırtık bılmıyorum ama kanamada var en az 3-4 ay yok. Haberlere pek ınanmam ancak bı haber okumuştum ospina için kulubu beklıyor beşiktaş'ı diye. Umarım yönetim alır Ospina'yı zaten lisans problemlerı de var Mc'in
  • @kunik

Kulubun carcur edebilecegi tek bi kurusu yok , lisans porblemleri cozulmezse eyvallah.ama 4 ay sonra donvek bi adam icin , 5 milyon euro bonservisli ospina bize fazla gelir.mcgregor dondugunde nolucak peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

@kunik

Kulubun carcur edebilecegi tek bi kurusu yok , lisans porblemleri cozulmezse eyvallah.ama 4 ay sonra donvek bi adam icin , 5 milyon euro bonservisli ospina bize fazla gelir.mcgregor dondugunde nolucak peki?

Ne 5 milyon bonservisi yahu adamın 6 ay sonra sözleşmesi bitecek. Şu zamanda o adama en fazla 1 milyon civarı bir bonservis verilir, kabul etmezlerse de ellerinde patlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batı sezer mi David walker mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nice dortte direttigi icin vazgecmedi mi yonetim ? 6 ay sonra mcgregor doner zaten

• 4 hafta yokmuş. Bize gelen sağ kalmıyor.
  • bize gelen mi yoksa lisansi cikmadi sümen altı oyunları mı belli değil.... yönetimin 1 dogru icraatini göremedim henüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.