Şimdi Ara

ALLAHINI SEVEN Bİ BAKSIN COKK ACİL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bugun ödeme yapıcam su iki model arasında kaldım ve kafam cok karışıkk sizlerden yorumlarını bekliyorum lütfen. Arkadasim haftaya donuor usa den acele etmem lazımm

1.HP Pavilion DV4217CL Notebook/1.7GHz/1Gb/80GB/Wide 15.4

Processor Intel Pentium M Processor 740 (1.73 GHz) Display 15.4-inch WXGA Brightview (1280 x 768) display Memory 1GB DDR SDRAM (2 x 512MB) Hard drive 80 GB enhanced-IDE hard Opical drive DVD±R/RW/ CD-RW Combo Drive Dual Layer Support Video memory 128mb shared Video graphics Intel(R) Graphics Media Accelerator 900 Network Card Integrated b/G Wireless LAN Fax/Modem Integrated v.90/v.92 56 KB modem (RJ-11 connector) Weight 6.5 lbs Dimensions (L x W x H) 14.11"(W) x 10.16"(L) x1.32"(min) / 1.67"(max)(H) External ports 1 Type I or II PC card slot; CardBus-enabled 4 Universal Serial Bus (USB 2.0) 1 RJ-11 (modem) 1 RJ -45 (LAN) Operating System Windows XP HOME

2.Toshiba Satellite M45-S2692 PC Notebook P-M Centrino

LCD: 15.4" diagonal widescreen TruBrite TFT active-matrix LCD display at 1280 x 800 native resolution (WXGA)
    Processor: 1.73 GHz Intel Centrino Pentium M Processor 740, 2 MB L2, 533 MHz FSB
    Memory: 512 MB DDR2 SDRAM, 512 MB (min)/2 GB (max)
    Hard Drive: 80 GB (5400 RPM) Serial-ATA (SATA) hard disk drive; 9.5mm
    Operating System: Windows XP Home Edition with Service Pack 2
    Optical Device: DVD SuperMulti (+/-R double layer) drive
    Wireless LAN: Intel PRO/Wireless 2200BG (802.11b/g)
    Ethernet: Marvell 10BASE-T/100 BASE Ethernet
    Audio: 16-bit stereo software sound, supports 3-D Sound, Direct 3-D Sound, DirectSound, Direct Music, MIDI (playback)
    Graphics: Intel Graphics Media Accelerator 900 with 8 MB-128 MB dynamically allocated shared graphics memory
    Measurements: Dimensions: 14.2"W x 10.6"D x 1.14"H
    Weight: 6.08 lbs (2.76 kg)
    Battery: 6-cell: 3 hours, 31 minutes, (4300mAh) rechargeable, removable Lithium-Ion (Li-Ion) battery pack
    AC-DC Adapter: 60W (15V 4.0A) Auto sensing external AC Adapter, 100-240V / 50-60Hz frequency.
    Accessories Included: Quick Guide, Support CD (Driver, Utility, Manual), AC Adapter, Power Cord, Battery Pack I/O Port: RGB (monitor) port, TV-out (S-Video), i.LINK IEEE-1394, 3 Universal Serial Bus (USB) ports (v2.0), External Microphone jack, Headphone jack, RJ-45 LAN port, RJ-11 modem port
    Misc: 1 PC Card slot support 1 Type II, PCMCIA R2.01, PC Card16, CardBus: 6-in-1 Bridge Media Adapter, SD (Secure Digital), Memory Stick, Memory Stick PRO, SmartMedia, MMC, xD Picture Card
    Software: Microsoft Office OneNote 2003, Microsoft Works Version 8.0, McAfee AntiVirus, Sun Java 2 Runtime Environment, Adobe Acrobat Reader version 5.0, InterVideo WinDVD 5, InterVideo WinDVD Creator 2 Platinum, Sonic Solutions RecordNow! Basic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotmale -- 18 Ocak 2006 16:57:20 >

• üstadlarr yok mu yorumu olan??
    siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan IŞIK -- 18 Ocak 2006 17:37:16 >
  • fiyatları belirtirsen yardımcı olabilmemiz açısından daha yararlı olur.. onun dışında iki laptopun ana özellikleri (ram hariç) aynı sanırım. 1.73 sonoma, 80 gb hdd, max. 128 mb intel ekran kartı.. hp de 1 gb ddr ram, toshiba da ise 512 mb ddr ram var.. diğer özelliklerine bakmadım onlar senin ihtiyaçlarına bağlı (card reader gibi) ...

bu laptoplarda oyun oynayabileceğini pek sanmıyorum (yani sağlam oyunları).. onun dışında iyidir heralde..

ben olsam bu ikisi arasından toshibayı alırdım. ram konusu pek önemli diil. toshibayı sonradan 1 gb a cıkartabilirsin istersen..

toshiba daa mantıklı gibi gelio.. tabi fiyatlar ne durumda onu bilmiorum . . .

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • valla ikisi de güzel
    Charles Bukowski
  • fiyat olarak aralarında fark yok yani 20 usd filan civarında.
    fakat benim oyunlarla aram iyi degil sadece internet ve multimedia icin kullanacagim.
    ama servis agı ve ekran kalitesi benim icin tercih sebebi.
    ne dersiniz?
  • Valla ikiside güzelde pavilion un yeni olması çekici olmasına neden oluyor. Pavilion serisi HP'nin tamam mı devam mı? seri olduğundan çok abanıldığını düşünüyorum. Toshiba da dünya devi ama Pavilion derim....
  • HP Pavilion DV4217CL diyorum ben.

ben toshiba derim .. .. ..

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • böyle abuk subuk başlıklar açma da ne alırsan al.

doğrusunu söylemek gerekirse kan ihtiyacı olan biri var sandım.Ama sadece abartıdan ibaret bi kararsızlık örneğiymiş...
    bu arada truebrite screen ile paviliion ki arasında cok fark warmıdır kullanan veya gören karşılastıran oldumu
    quote:

Orjinalden alıntı: VTS*

böyle abuk subuk başlıklar açma da ne alırsan al.

doğrusunu söylemek gerekirse kan ihtiyacı olan biri var sandım.Ama sadece abartıdan ibaret bi kararsızlık örneğiymiş...
  • görüşlerini bildirenler nedenlerini de yazarlar ise cok sevinirim
    kural dışı imza
  • hp yi secerdim çünkü 1gb ramı var hem güvenilir bi marka
    kural dışı imza
  • quote:

Orjinalden alıntı: hotmale

bu mavi ışıkandırma bu makinede warmı acep bilen war mı?

evet var.
  • bu arada bu laptopların uluslararası garantileri mevut degil , laptoplar sık aralıklarla arıza yapar mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.