Şimdi Ara

ALLAHIN BELASI CAMFROG Bİ BAKIN ARKADASLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar düngece saat 3 den beri online olmaya çalısıyorum camfrogda ama birden pc res attı ve ardından camfrog kullanıcı adımı ve şifremi yanlıs görüyo yeniden üye olucam ama bilgileri dolduruyorum mevlana gibi dönüyo ama sonuç aynı olmuyo sorun mu var acaba cam frogda yoksa sorun bendemi nerede

• ya birinizde bişey yassınya var yada yok diye kafayı yiyecem suan camfrog a girebilen var mı odalara cvp cvp

• şiimdi denedim bağlantıda hiçbir problem yok.bilgilerini aynen eskisi gibi deniyorsan değiştirmeyi dene..birde ilacını attın mı kontrol et..
  • eeeeeeeee bende neden baglanmıyo password yanlıs diyo üye oluyorum kabul etmiyo yeni mail adresi açtım o mail adresimi veriyorum mümkünse denemek olarak bi tane bana kullanıcı adı ve şifre verebilirmisiniz
  • ya arkadaslar allah aşkına bişeyler yazın neden baglanmıyo firewallda sorun yok virüs yemedim antivrüsüm saglık anti virüsümden açma hakkı verdim sp2 den açma hakkını verdim ama oturum açılıyo diyo 2. defa deneniyo yzısı çıko sonrada devm ediyo 55 defa denedi sinir oldum yaaaaaa

• bilmiyorum ki hangi versiyon oldugunu
  • ewet buldum sürümünü Camfrog Video Chat 3.4 nerede hata yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avukat arkadaşlar bi bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • camfrog u açtığında join chat var oraya tıkla..sonra açılan kutuda join chat liste tıkla ve tekrar açılan listenin üst kısmında +18 bölümü var..oraya girmeyi dene..orayada giremezsen prog sil..kurarken yeni kullanıcı olarak üye ol..ilacınıda atmayı unutma..
  • cam frog bir süredir problemli.. şu an girdim gerçi ama girmediği zamanlar oluyor. camfrog un sitesindeki forumlarda da bu tür problemlerin konuşulduğunu görebilirsin. paniğe gerek yok yani
  • ya bazı arkadaslarda sorun var sanırım ben diyorum ki otamatik tanımlamada şifrem bazen giriyo bazen girmiyo aynı şifre ile fire waaldan degil hakları atadım kurup kaldırdım hemde yüzlerce kez anladınızmı arkadaslar yada ben anlatamadım iyi okuyun yazdıklarımıyaaaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.