Bildirim
Allah raahatlık versin beyler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Gözükmüyor ama yasuo nun resmi yeter sanki -
Paint kör oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Platin feeder yasuop
Rengar ve shaco build op
Sihirdar isimleri dahada op
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düzelttim tekrar bakın -
sekmedeki damarlı şey ne lan -
Meta sampiyonlari umrumda olmuyor, her oyun ban hakki gelirse yasuo banliyorum. Oynamayi bilmeyip zevkine alan bir ton velet mevcut. E-q yapip farm kasmakla is yaptiklarini zannediyorlar 0-10 iken. Oyuna yeni basladigim zamanlar altin kumede 3 oyundan 1'inde muhakkak gelirdi, simdi biraz azaldi sayilari, daha dusuk kumelerde her oyun gormek mumkun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: First Premolar
Meta sampiyonlari umrumda olmuyor, her oyun ban hakki gelirse yasuo banliyorum. Oynamayi bilmeyip zevkine alan bir ton velet mevcut. E-q yapip farm kasmakla is yaptiklarini zannediyorlar 0-10 iken. Oyuna yeni basladigim zamanlar altin kumede 3 oyundan 1'inde muhakkak gelirdi, simdi biraz azaldi sayilari, daha dusuk kumelerde her oyun gormek mumkun
dur gelir şimdi her yasuo kötümücüler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X