Şimdi Ara

Allah, Porsche Ferrari kullananlara sabır versin bu ülkede.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün lastiğe çivi girdi neyse gittim içten yama yaptırdım, adam ayar çekerken abi senin jant yamulmuş çukurlara sert’mi giriyorsun dedi, biraz öyle oluyor dedim.

Ama sonra düşündüm bu ülke’nin yollarında neden milyarlarca göçük var? Ve ben neden yavaşlayarak gitmek zorundayım?

Diye sorguladım, Haşmetli hükümetimiz yol yabdı sağolsun eyvallah’ta jant yamuluyor yaptığı yoldan, ne anladım ben bu yoldan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu AKP'liler basmış.

Hayırdır kardeşler;
    - AKP o yolları kendi parasıyla mı yaptı?
    - AKP o yolları yandaş şirketler dışında şirketlere mi yaptırdı?
    - AKP'nin inşaata harcadığı 130 milyar Dolar nereden geldi?
    - AKP'nin yandaşlarına ihale ettiği, kredisine devletin garantör olduğu, geçmeyen her araç için para ödediği köprüler, tüneller sizi hiç mi rahatsız etmedi?
    - Dünyada en fazla devlet ihalesi alan 10 şirketin 5 tanesinin AKP'nin yandaşlarına ait olması hiç mi dikkatinizi çekmedi?
    - Türk Lirası'nın tüm para birimleri karşısında müthiş bir değer kaybı yaşamasının nedeni sizce dış mihraklar mı?
    - Dünyada, kendi ülkesine inşaat yaparak kalkınabilen tek bir ülke var mıdır?
    - İspanya neden battı, biliyor musunuz?
    - Duble yol dediğiniz ve her yıl tekrar tamir edilen yolların parası sadece sizin cebinizden mi çıkıyor?

Herşeyden önemlisi, milyarlarca doların bu şekilde birilerinin cebine girmesine "Helal olsun" diyen siz, bana 10'ar TL gönderin desem, gönderir misiniz?
  • sen amerikanın yollarını rusyanın yollarını biliyormusun?
    diyecen ingiltere almanya...orada aylık belediyeye 250 pound veriyorsun her ay...ozaman yollar süper oluyor..))
    oturdugun semt neresi de bıdır bıdır konusuyon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

sen amerikanın yollarını rusyanın yollarını biliyormusun?
    diyecen ingiltere almanya...orada aylık belediyeye 250 pound veriyorsun her ay...ozaman yollar süper oluyor..))
    Ad hominem.Adam yollarimiz neden duzgun degil demis sen gidip baska ulkeleri ornek veriyorsun.Banane Amerikadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wanpo

Ad hominem.Adam yollarimiz neden duzgun degil demis sen gidip baska ulkeleri ornek veriyorsun.Banane Amerikadan.

Alıntıları Göster
    konu nereye gidecegini bildiğimden hızlı birşekilde kombo yaptım...
    bu arada hangi yollarımız düzgün degil ferrarisi olan adam mezbaha yolundamı gidiyor oda ayrı bir konu...
    semt veya şehir önemli yer neresi merakım budur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wanpo

Alıntıları Göster
    Londra da yollar nasıl

• Amerikada yasiyorum. Washington DC’de yollar rezalet. Bilginize

Ama Burda kimse yol yaptik diye meydanlarda konusmuyor.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Islak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 99da ecevit zamanı almanyadaki otobanlar gibi ne yollar vardı, geldiler yolları bile yıktılar. Birde utanmadan yol yaptık diyorlar. Nereye yapmışlar yolu, yol yabdık diyorlar. Hani nerde biz niye görmüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: electrocity

Amerikada yasiyorum. Washington DC’de yollar rezalet. Bilginize

Ama Burda kimse yol yaptik diye meydanlarda konusmuyor.
    Hocam alakasız olacak ama sormadan geçemeyeceğim. Washington Bullets ismi, şehirde suç oranı çok yüksek olduğundan sonradan Washington Wizards olmuş.. Gerçekten orada suç oranı heryerden yüksek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

99da ecevit zamanı almanyadaki otobanlar gibi ne yollar vardı, geldiler yolları bile yıktılar. Birde utanmadan yol yaptık diyorlar. Nereye yapmışlar yolu, yol yabdık diyorlar. Hani nerde biz niye görmüyoruz.
    fi tarihinden 2003 yılına dek 6,101 kilometrelik bölünmüş yol varmış, bugün 24,007 kilometrelik yol var.Bu kadar yolu görememek de başka bişey..ecevit zamanlarından bahsettiğine göre yaşın var e madem o yıllarda bölünmüş yol mu vardı doğru düzgün insaf yahu...
  • Konuyu AKP'liler basmış.

Hayırdır kardeşler;
    - AKP o yolları kendi parasıyla mı yaptı?
    - AKP o yolları yandaş şirketler dışında şirketlere mi yaptırdı?
    - AKP'nin inşaata harcadığı 130 milyar Dolar nereden geldi?
    - AKP'nin yandaşlarına ihale ettiği, kredisine devletin garantör olduğu, geçmeyen her araç için para ödediği köprüler, tüneller sizi hiç mi rahatsız etmedi?
    - Dünyada en fazla devlet ihalesi alan 10 şirketin 5 tanesinin AKP'nin yandaşlarına ait olması hiç mi dikkatinizi çekmedi?
    - Türk Lirası'nın tüm para birimleri karşısında müthiş bir değer kaybı yaşamasının nedeni sizce dış mihraklar mı?
    - Dünyada, kendi ülkesine inşaat yaparak kalkınabilen tek bir ülke var mıdır?
    - İspanya neden battı, biliyor musunuz?
    - Duble yol dediğiniz ve her yıl tekrar tamir edilen yolların parası sadece sizin cebinizden mi çıkıyor?

Herşeyden önemlisi, milyarlarca doların bu şekilde birilerinin cebine girmesine "Helal olsun" diyen siz, bana 10'ar TL gönderin desem, gönderir misiniz?

• 225/40/18 ölçülerinde lastik-jant kullanıyorum. Ne lastiğim patladı nede jantıma bir şey oldu.

Yollar çok harika demiyorum fakat genel olarak berbat diyemeyiz bence. Sizin durumunuz biraz şanssızlık belkide.

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

sen amerikanın yollarını rusyanın yollarını biliyormusun?
    Bizde Ötv veriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Bizde Ötv veriyoruz.

Alıntıları Göster
    ötv yok ama ona benzer kol gibi ödeme var...

kısaca aylık 115 dolar sigorta ödüyorum... en düşüğüde 75 dolar galiba gençsen bu fiyat dahada yükseliyor.
    440 dolar ödiyeni biliyorum aylık...ama araç 5 bin dolar...))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 30 Mayıs 2018; 23:45:52 >
  • Allah Emine Erdoğan'dan razı olsun. Bileziklerini satıp satıp bize yol yaptırdı.... (!)

• Daha rögar kapağı ile yolu hizalayamıyorlar

• Çok iyi yaaa. Bizim burada da yollar çok rezalet ama biz nedense nedinini belediyeye bağlıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DB7A8DFB

Daha rögar kapağı ile yolu hizalayamıyorlar
    Komutan rögar bir cisim yaklaşıyor efendim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.