Şimdi Ara

allah polislerin eline düşürmesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cüzdanımı arabanın kapı cebinden arkadaşlarım düşürüyor,neyse karakola gittim anlattım tutanak felan filan polisler yüzüme bile bakmadı kimi tv izler kimi uyuklar vs 2-3 gün geçti babama ulaşmış bir polis, karakolda gelsin alsın diye ama ne karakolda bilmiyorum. ehliyetimden babamın numarası çıkar mı bilmiyorum neyse sabahın köründe gittim trafikti felandı 2 saate vardım 50tl benzin yaktım. yeni ehliyet çıkarmak 30-40tl girdim hayırlı işler vs faslından sonra 5-10 dkka bekledim memur anca ilgilendi sonra demez mi niye aradıgında gelmedin,dedim şurdan şurdan geliyorum,hemen dedi polis uyumaz tabi gelin kafanıza göre 1-2 çekmeceye baktı, senin şeyler yok dedi işte kaybeymeseydin bir cüzdana sahip çıkamıyorsun felan fıstık neyse dediki gececi arkadaşlar nereye koydu bilemem iyi dedim çıktım,şimdi 1 kere daha gideceğim inşallah ehliyetim ordadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beybiger -- 27 Eylül 2016; 13:23:05 >

• "A" harfi büyük olacak.
  • kaybeymeseydin bir cüzdana sahip çıkamıyorsun
  • Cüzdan karşılığında sizden bir şey istemediklerine dua edin. Cüzdanı bulduk bize 1 kg çay al da diyebilirlerdi.
  • Polise göre değişir ton ton yaşını almış polisler genelde iyi oluyor.

Kaza yaptığım zaman tutanak tutarken yardımcı oldular adam aracından su verdi sağ olsun ilgilendi 1 gün sonra raporu almaya gidince de iyi davrandılar yine aynı şekilde.

Genellememek lazım Genç polisler daha çok agresif oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Polise göre değişir ton ton yaşını almış polisler genelde iyi oluyor.

Kaza yaptığım zaman tutanak tutarken yardımcı oldular adam aracından su verdi sağ olsun ilgilendi 1 gün sonra raporu almaya gidince de iyi davrandılar yine aynı şekilde.

2günde 3 karakola gittim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Polise göre değişir ton ton yaşını almış polisler genelde iyi oluyor.

Bence tam tersi , orta yaş ve üzeri polisler artık işin .... oldukları için takmaz , tınlamazlar ...

İstanbul genelde yeni mezun polislerin (tabii trafikçilerinde ) ilk görev yeri oluyor.

Hırto gibi camı indirip hayırdır birader yerine Memur Bey merhaba dediğinde aldıkları taze eğitimden midir yoksa daha kaşarlanmadıklarından mı ellerinden geldikçe yardımcı oluyorlar.

Tem Ümraniye otobanında arızalanan arabamı 200 metre uzaktan gelen 4 genç polise arabamı ittirdim , gelirken bana doğru ( beni de genç görünce herhalde ) trafiğin .... felan diye bağırışıyorlardı ama aradaban inip günaydın Memur Bey arabam arızalandı , ne yapacağımı da bilmiyorum diyince siz oturun beyfendi sürücü koltuğuna virajda kaldınız arkadan biri gelir vurur sizi düzlüğe çıkaralım diye 100-150 metre ittiler. Düze çıkınca reflektör vs sordular şirket arabası bu dedim o söyledikleriniz bulunmaz bunda diyince kendi araçlarındaki dubalardan getirip etrafıma dizdiler.

Yardım çekici taleplerinde bulundular , kaputu kaldırıp kurcaladılar , yardımcı olabilmek için çırpındılar.

Bu sadece 1 olay , çevirmelerde de bir çok genç polisle irtibat kurdum , ağzından çıkan laflar ile ona memur olduğunu ona saygı duyduğunu bildirirsen hatalı yada eksik belgen bile olsa güler yüzle ikaz edip yolluyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde cüzdanım düşmüştü dolmuşta karakola gittim dediğin gibi hiç ilgilenmiyorlar. telefon numarası bırakmıştım birisi getirirse ararız diyorlar yaptıkları tek şey bu malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitroslive

benimde cüzdanım düşmüştü dolmuşta karakola gittim dediğin gibi hiç ilgilenmiyorlar. telefon numarası bırakmıştım birisi getirirse ararız diyorlar yaptıkları tek şey bu malesef

ben şanslıydım galipa param dısında herseyimi aldım bugun 2.gidişimde ve 120km istanbul trafiginde,insan iş arkadaşlarına mesai bitiminde der böyle böyle cüzdan var vs diye ama nerde,memur zihniyeti mesai bitti güle güle karakolda 10 kişi birbirinden haberi yok ,cüzdan nerde bulunmuş diye sordum ne bilim ben diyerek tersliyor ,yemin ederim avukatta ve doktorda bu kadar ego yok,karakola işi düşene allah yardımcısı olsun ellerine kimseyi düşürmesin.
  • bence polis teskilati ozellessin bak nasıl da calismaya baslıyorlar. adam devlet memuru tabi isten atilma olayı yok. ense yapacak.
  • dostlar yolda kaldırımda yaralı bırını buldum hastaneye goturdum..oradanda karakola halıyle gıttık ifade vermeye....orada 4 saatım gectı ....o 4 saat içinde 20 tane olay geldı pisikopatımı dersin hırsızımı eçiş büçüş tipsiz tipsizler bırı gırıyor bırı beklıyoır....senın cuzdan olayı için nasıl davranmasını beklıyorsun ..insanın dengesi gıdıyor orada allah kolaylık versin oradakılerıne...bırde karakol kapısının orada 10 tane kalın defter var paso adamlar geliyor imza atıp cıkıyor ...megersem şartlı salıverilenler yada mahkemelık olan adamlarmış her gun imza atması gerekiyormuş...burada oldugunu ibraz etmek için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 30 Eylül 2016; 12:00:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.