Şimdi Ara

Allah'la Amerika'yı karşılaştıranların yaşadığı bir ülkedeyiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demin bir Ruhi Çenet videosu izledim. Amerika Ruslar ilk aya çıkınca, bunlarda göz dağı vermek için Ay'a nükleer bombalarla bir delik açmak istemiş. Ama Dünya'dan görülebilmesi için deliğin çok büyük olması gerektiği ve o kadar nükleer Dünya'da olmayınca, ayrıca radyasyon problem olursa yada nükleerler Ay'a giderken Dünya'ya düşmesin diye vazgeçmişler. Her neyse içerik böyle ama video altında ki yorumlara bakayım dedim, ulan Amerika kim Allah istese bütün evreni siler diyenler gelmiş. Amerika'nın delik açamadığı Ay'ı Hz. Muhammed baş parmağıyla ikiye yardı diyenler gelmiş. Ulan ne biçim ülkede yaşıyoruz ya töbe yarabbi. Aynı şeyler mi fani gücüyle ilahi güç? Deli dürtmüş bunları yav. Ayrıca Hz. Muhammed'in öyle bir şey yaptığına inanmıyorum. Gücü olabilir ama gövde gösterisi yapacak kadar kibirli bir insan değildi. Ayrıca nereden emin olabiliyorsunuz? Bende burda Hz. İsa'da Mars'ı yardı derim. Bir kanıtınız var mı? Kur'an'da sadece dini içerikli bilgilerin ve duaların vesaire olduğunu biliyorum. Böyle hikayeler kul uydurmacasıdır, ispat edilemez. Zaten öyle bir şey olsa kaç sene önce Ay'a gidildi üstüne de milyonlarca belki milyarlarca dolarlık araştırmalar yapıldı, ortaya çıkardı elbet. Yani bu insanların olduğu bir topluluk, hiçbir zaman gelişmiş ülke olamaz. Bu insanların sayısı da azımsanmayacak kadar fazla.

• Hg ateist seni şöyle alalım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ok.

• Vurun! Koman! Yakın bu din düşmanını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlıktaki allAh tan sonrasını okumadım
    bana allAh yeter
  • Amerika çok güzel hayal satan bir ülkedir:)
    Göz boyamada üstüne yoktur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 7 Ağustos 2015; 23:53:44 >
  • kangal alir
    biri kangal bombasini atsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ee neden boyle bir konu acma geregi duydun?

• Hadis ne demek kardeşim, sen dini bilgilerinin herbirini Kuran'dan mı öğreniyosun? Neyse olay bu değil zaten. Yani youtube'a yorum yazan bikaç cahil yüzünden ülke gelişmiş ülke olamaza nasıl bağladın olayı kardeşim. Yani çamur atmaya bahane arıyosunuz. Tabiki gelişmiş ülke değiliz ama bunun göstergesi de youtube yorumları değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: SadrazamınBabası

Hg ateist seni şöyle alalım..

Nerenizle okudunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

quote:

Orijinalden alıntı: SadrazamınBabası

Hg ateist seni şöyle alalım..

Nerenizle okudunuz?

Adam inanmıyor öyle birşey olduğuna
    Dini inkar ediyor hali ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Parishan

Hadis ne demek kardeşim, sen dini bilgilerinin herbirini Kuran'dan mı öğreniyosun? Neyse olay bu değil zaten. Yani youtube'a yorum yazan bikaç cahil yüzünden ülke gelişmiş ülke olamaza nasıl bağladın olayı kardeşim. Yani çamur atmaya bahane arıyosunuz. Tabiki gelişmiş ülke değiliz ama bunun göstergesi de youtube yorumları değil.

Bir ülkenin durumunu halkı gösterir. Youtube'a sadece belirli bir kısım yorum atıyor, birde Youtube bile kullanmayı bilmeyenler var bu gruptan...

Edit: Konuya gelen yorumlara bakarsanız, ne dediğimi anlarsınız yani sadece Youtube değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E35D290C4 -- 7 Ağustos 2015; 23:57:09 >
  • amerika alır
  • sizin konunuzu seveyim bu ne
  • Ruhi çenet ne ya aptal illuminati derin güçler videoları bunlara hala inanan var mı

• Astral ile aya Marsa gittim. Ne diyonuz siz

• hadislere %100 dogru gibi yaklasanlar var pes dogrusu. dininizi bari dogru ogrenin.

ayi 2'ye bolmus kesin yasanmistir bu. :)))

kuranda yazmiyorsa inanmayin koru korune

• Parmağıyla ayı ikiye bölmüş.
  • Kur'an'da sadece dini içerikli bilgilerin ve duaların vesaire olduğunu biliyorum

Hocam biraz daha araştırmalısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burden XX

başlıktaki allAh tan sonrasını okumadım
    bana allAh yeter

Imzan da gozum kaldi be

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.