Şimdi Ara

Allah kahretsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben böyle bir şey ne gördüm ne duydum .tr de mahsur kaldıgım güne lanet olsun.her oyun en az 3 tane feeder .support yok , jungler yok .dördüncü dakikada 0-9 yenildiğimizi bilirim.adam feedliyo karşı takımı sonrada diyoki zaten zevkine oynuyorum diyo oyunu umursamıyorum diyo.naparsın şimdi bunu .çoluk çocuk kaynıyo.bi bebe çıkmış kendi diyen kendi olur damdan düşen kel olur diyo .

• valla bende baya ignore var kafam rahat oyle oyuncular denk gelmiyo zaten raporluyorum gorsemde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murataltay

.bi bebe çıkmış kendi diyen kendi olur damdan düşen kel olur diyo .

gerçekten güldüm.
    senin için üzüldüm dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdedikmahmut -- 6 Ekim 2012; 21:12:22 >

• Dostum k.bakma ama birazda hatayı kendinizde arayın belliydi böyle olucagı oyun türkçe ve küçük cocuklar türkçe diye doğal olarak tr serverinda oynucaklar + skin verdikleri için oyuna başladıgımdan beri westteyim ve junglesiz 1 oyunum bile olmadı 30 level olduktan sonra ki bence iyikide riot tr serverı kurmuş o yüzden cok teşekkürler fuara gideyim dedim ordaki ortam cocuk yaşları 15 i gecmez bence parayı kıy değiştir
  • 2 Hafta süre verdiler elemanlar geri dönmek için ticket falan attıysan şu anda itiraz edebilirsin başka bir ticketla. He yok atmadıysan üzgünüm çekiceksin bunları :( Bu arada sondakine güldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeonExceldus

Dostum k.bakma ama birazda hatayı kendinizde arayın belliydi böyle olucagı oyun türkçe ve küçük cocuklar türkçe diye doğal olarak tr serverinda oynucaklar + skin verdikleri için oyuna başladıgımdan beri westteyim ve junglesiz 1 oyunum bile olmadı 30 level olduktan sonra ki bence iyikide riot tr serverı kurmuş o yüzden cok teşekkürler fuara gideyim dedim ordaki ortam cocuk yaşları 15 i gecmez bence parayı kıy değiştir

kardeşim ben na daydım ordaki ping 220 nin altına inmiyo bu pingle oynamaktan cidden gına geldi belki bir ümit tr ye geçip ordan weste geçerim diye düşündüm ama adamlar tickete 4-5 günde cvp verıyolaro yuzden geçemedım :S
  • quote:

quote:

Dostum k.bakma ama birazda hatayı kendinizde arayın belliydi böyle olucagı oyun türkçe ve küçük cocuklar türkçe diye doğal olarak tr serverinda oynucaklar + skin verdikleri için oyuna başladıgımdan beri westteyim ve junglesiz 1 oyunum bile olmadı 30 level olduktan sonra ki bence iyikide riot tr serverı kurmuş o yüzden cok teşekkürler fuara gideyim dedim ordaki ortam cocuk yaşları 15 i gecmez bence parayı kıy değiştir

kardeşim ben na daydım ordaki ping 220 nin altına inmiyo bu pingle oynamaktan cidden gına geldi belki bir ümit tr ye geçip ordan weste geçerim diye düşündüm ama adamlar tickete 4-5 günde cvp verıyolaro yuzden geçemedım :S

senin ranked falanda silinmişti demi usta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

quote:

quote:

evet.ama ona sevindim çünki elo 1200 altındaydı :) normal winler gitti ona yandım

• Damdan düşen kel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet.ama ona sevindim çünki elo 1200 altındaydı :) normal winler gitti ona yandım

türkiyede kasar sın diyecektim vaz geçtim :D

• bi bebe çıkmış kendi diyen kendi olur damdan düşen kel olur diyo .

• quote:

quote:

gerçekten güldüm.

O de bi şey mi benin takımımdaki galio kötü söz sahibinindir diyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

quote:

quote:

gerçekten güldüm.

O de bi şey mi benin takımımdaki galio kötü söz sahibinindir diyodu

=)=)=)=) bir yandan istanbul'a gidemeyip ödüllerden yararlanamadım ve nikoyu göremedim diye üzülürken.
    öbür yandan da 15 yaş ortalaması olan bir yerde olmamaktan mutluluk duydum. ( 15 diye forumdan duydum onların yalancısıyım)

• quote:

ben böyle bir şey ne gördüm ne duydum .tr de mahsur kaldıgım güne lanet olsun.her oyun en az 3 tane feeder .support yok , jungler yok .dördüncü dakikada 0-9 yenildiğimizi bilirim.adam feedliyo karşı takımı sonrada diyoki zaten zevkine oynuyorum diyo oyunu umursamıyorum diyo.naparsın şimdi bunu .çoluk çocuk kaynıyo.bi bebe çıkmış kendi diyen kendi olur damdan düşen kel olur diyo .

Bu nedir abi ya.

• Gel bizle oyna ne diyim dostum kendi takımınla oynamadığın sürece bunlara katlanacaksın
  • y3mekteyizhasan.
    win lost 0 landiği için yani yeni karakter. Şuan +15'teyim bi nebze iyi sayılırım. 1500 win bıraktımda geldim maksat legendarymiz olsun :D
    ekle oynariz kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.