Şimdi Ara

Allah'ını seven yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elinde +6 ironcross bow . üzerinde +7fp kolluk gerisi full plate +5 lik dex basılı takım var. takılarımın hepsi 6 ve 7 lik ama atağım nedense çok düşük. nasıl yükselecek.
    48 lvl lik bi ark 1200 vururken ben 55 lvl de 1100 anca vuruyom . tabi wolflu iken tamir ettir demeyin çünkü sıfır itemle atıyom. kafayı yicem nolursunuz yardım edin bana bi yol gösterin.

not: +4 iron bowla daha az vuruyodum.

• neye vurduğna da bağlı tabi.diğer full platelerin de +7 olsa iyi olur.bi de hangi skille vurduğuna bağlı.
  • sana diyeceğim şey elindekini sat git mirage +6 al daha iyi olursun hem seri hemde daha çok vurursun
  • arkadaşlar dts ve üzeri için konuştum 1100 diye ve ark shot la vuruyom engüçlüsü o bildiğim kadarı ile
  • ya da pointleri 0 lat hepsini dex'e bas daha fazla atak olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: nereus

arklar benim 55 lvl roguem var.
    elinde +6 ironcross bow . üzerinde +7fp kolluk gerisi full plate +5 lik dex basılı takım var. takılarımın hepsi 6 ve 7 lik ama atağım nedense çok düşük. nasıl yükselecek.
    48 lvl lik bi ark 1200 vururken ben 55 lvl de 1100 anca vuruyom . tabi wolflu iken tamir ettir demeyin çünkü sıfır itemle atıyom. kafayı yicem nolursunuz yardım edin bana bi yol gösterin.

not: +4 iron bowla daha az vuruyodum.

kardeşim ilk önce fazla vurabilmen için üzerindeki fp en azında hepsi +6 yada +7 olması lazım elimde ok is ironcros okadar iyi vurmaz ya enion bow yada ıron bow olması lazım taklıarın güzel bu şekilde yaparsan kesinlikle yüksek damege vurursun ama ben senin yerinde olsam asas olurum ozaman raha 2000 civarlarında vurarsın elinde sağlam bıçak aldınmı başka sorunun kalmaz

• ASAS OLDUĞUMDA 2200 VURUYORUM MİRAGE DAGERLA. ama ben okcu olmak istiyorum arkadaşlar.
    stat sıfırlatıp hepsini dex vermeyi yaptım bi ara sinek gibi yapıştırdılar yere beni oda olmuyo. item takasta yaparım varsa bana yarıcak bişiyler. msn :mertgney@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üzerindeki FP lerin hepsini +7 yap ve Dex bas. +7 yapmak seni biraz kasabilir ama çokta zor değil. Benim rogue'a Full FP Set +7/12 dex bastım. Bunları satın almadım kendim bastım. Bence denemelisin. Bu şekilde yaparsan atağın bir hayli artacak.

Çıkarabilirsen yada satın alabilirsen kekuri ring takmanı öneririm. Yada bulursan +9 dex yüzük. İkisi hemen hemen anyı fiyatlarda (Dies)

Ama +9 küpeler çok pahalı. Nadir çıktığı için yaklaşık 3 katı pahalı oluyorlar...
  • BEYLER İSTEYEN BENDEN ARESE GELİP ROGUE İÇN FULL PLATE ALABILBILIR

BUTUN 5 PARCAYI 3M YE SATARIM TABI BUNLAR HEPSİ+6 LIK PARCALAR SİZİ BEKLLİYOM

SERVER:ARES ID:fatiH_KORAN MSN DEN ULASABILIRSINIZ MSNEM: king_arthur_101@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.