Şimdi Ara

Allah için delirecem ya bi gelin [karı kız mevzusu][Son durum]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuşmayı veriyorum yorum size kalmış.Ben tırlatmamayım da kim tırlatsın?
    + ben - kız

-Arkadaş kalabilirdik.
    +Kalamazdık,ben kalamazdım,elbet bir gün bu hale gelecektik.
    -Bilmiyorum seviyorum diyorsun ama ne biliyim sorundan başka bir şey değil bu olanlar.
    +Çözüme kavuşturmak için hiç çabalamadık ama
    -Sorun nerede biliyor musun?
    +Artık ne demem gerektiğini bile bilmiyorum.
    -Sorun bende değil sende, ben daha iyilerine layığım.

Bu kadar mı hödük olunur ne cevap vereceğim şimdi ben .
    Not:Telefondan konuşuyoruz modeli eski biraz o yüzden ss yok

Son durum:
    Kızı aradım sen ne demek istiyorsun dedim.Ben sadece sevilmek istemiyorum olduğumdan daha mutlu bir hayatı yaşamak istiyorum dedi.Kusura bakmada
    sen aşık olunacak bi erkek değil arkadaşlarına hava atmak için kullanılacak bi beden arıyorsun dedi.Baya bi küfrettim buna bunu yapmaya hakkın var mı falan dedim net hatırlamıyorum.Telefonu kapadı sanıyordum kapamamış.Ne diyorsun dedi tam bu sırada.Aşk veyselin dediği gibi sende ki güzellik beş para etmezdi bende ki bu aşk olmasa,artık gözüm bi kenar mahalle kötü kadınından[Sönsürsüz] farkın yok dedim.Sövdüm sövüştürdüm.Yüzüne kapadım.
    biraz sonra geri aradı ne var lan diye bağırdım açar açmaz.Hüngür hüngür ağlıyordu defalarca özür diledi.Çok zor bi dönemdeyim kafam çok karışık falan.İyi dedim tamam dedim.Bi ara sustu bu kadar mı diye sordum bu kadar dedi.Tamam o zaman dedim suratına da kapadım.Hep sizin yüzünüzden yine sapım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi Büyük Rakı -- 15 Ağustos 2012; 16:47:14 >

• İnsanda birazcık gurur olur...
  • bence erkekler odundur devri kapanmak üzere.

kızlar bize taş çıkarıyor bu ara.
  • Cool story bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben senin yerinde olsam senide sana layık olanıda der bir güzel benim içimden geçip burya aktaramadıklarımı senin içinden geçenler ile birleştirip iadei ziyarette bulunurdum o kıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

ben senin yerinde olsam senide sana layık olanıda der bir güzel benim içimden geçip burya aktaramadıklarımı senin içinden geçenler ile birleştirip iadei ziyarette bulunurdum o kıza.

kendine iyi bak dedim telefonu kapadım.Neticede seviyorum ulan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VodkaFaresi

quote:

ben senin yerinde olsam senide sana layık olanıda der bir güzel benim içimden geçip burya aktaramadıklarımı senin içinden geçenler ile birleştirip iadei ziyarette bulunurdum o kıza.

Seviyorum ulan vs. demeye gerek yok boşuna kendini üzme. Git hemen başka bi kız bul.

• Ben daha iyilerine layığım ???? Resmen ezmiş seni. Hemen s*ktir çek bitir o işi
  • İyi demiş ha.
  • İçimden sövdüm, aklımada bir hikaye geldi konuyla ilgili. Boşver o kızdan hayır gelmez.

• quote:

quote:

seviyosan daha çok duyarsın bunları birader.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsann

İçimden sövdüm, aklımada bir hikaye geldi konuyla ilgili. Boşver o kızdan hayır gelmez.

bi ara hikayeyi alabilir miyim?
  • Bi bikmadiniz uydurmaktan.

• quote:

quote:

Ver şu kızın numarasını halledeyim ben Allah aşkına Böyle kaldırıyoruz bi taraflarını sonra da tepemize çıkıyolar, pm at ver numarayı bana ver

• la ben daha iyilerine layığım cümlesi nasıl bir kendini beğenmişliktir...direk ağır konuş, ez onu, ağlatana kadar aşağıla ve bitir yenisini bul...burda gururun sevgiden öne geçmeli erkeksin sonuçta...
  • aç telefonu,ikime kadar yolun var,kıçın cok havada ulaşamam oralara,içinden gelirse bir de söv,boşver seviyorum falan
  • iyi demiş (merhaba kızlar)
  • Altının değeri de arada düşüyor dersin ve konuşmazsın birdaha .
  • Kızı arayıp basıyorum küfrü 5dk müsade
    lan gaza getirdiniz getirdiniz sonra for ever alone
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.