Bildirim
allah belani versin windows yedi.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Windows 7 kullanıyorum, Fraps ve hamachinin hata verdiğini hiç görmedim
_____________________________ -
windows 7 ultimate (64 bit) kurulu şuana kadar sadece 1 tane programda uyumluluk sorunu yaşadım.Fraps'de gayet düzgün çalışıyor
"Hiçbir şeye, sırf inanmak istediğin için inanma. Bir şeye inanmak, onu gerçek yapmaz. Fikirleri, gözlem ve deneylerden elde edilen kanıtlarla test et. Çok beğendiğiniz bir fikir, iyi kurgulanmış bir testi geçemiyorsa yanlıştır. Yola devam et. Kanıtlar sizi nereye götürüyorsa oraya gidin. Elinizde hiç kanıt yoksa, peşin yargıda bulunmayın. Belki en önemli kural da şudur:
Unutmayın; yanılıyor olabilirsiniz!" -Neil deGrasse TYSON
-
kullanıcı ayarımı yoklsa guvenlık bılmemnbeyımı ne vardı oradan sevıyeyı dusuruyoır,dun.bende bır sene once kurdugumda bu sorunları yasıyordum ama su an sorun yok.hatta dıyebılırımkı 64 bıt w7 su ana kadar kullandıgım en stabıl ısletım sıstemı _____________________________
Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN -

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı. -
Sen kullanmayı bilmiyorsun. _____________________________ Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel, is just the freight train coming your way... -
quote:
Orijinalden alıntı: erkut17500
Sen kullanmayı bilmiyorsun.
+1_____________________________ -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler