Şimdi Ara

ALLAH AŞKINA BIRI BI ONERI VEREBILIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Istanbulda gidilebilicek dersane onerisi olan var mi. Bi de dersaneler basladi diyolar dogru mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dersaneye gitme. Internetten video ders al ve seni birilerinin yonetmesine izin verme. Daha fazla kitap alirsin ve zaman kaybi yasamazsin. Ben buraya bu konu hakkinda cok sey yazarim ama gerek yok. 22 yasinda bu konulara hakim biri olarak soyluyorum, tavsiyemi dinle

• abisennapiyosun kullanıcısına yanıt
    :D çok klişe oldu la bu artık bunu ... olan biri olarak söylüyorum bunu ... ola birisi diyor

beni adam yerine koy demenin kibarca ifadesi gibi :D
  • Ben ona yardimci olmak acisindan yazdim. Anonim bir ortamdayiz, ozel mesajla nedenini sorar diye duruma vakif oldugumu belirtme gereksinimi duydum. Kan vucudunun baska noktalarina pompalaniyor olmali ki anlamakta zorlanmissin. Kendine dengin bir zavalli bul, bir sonrakine yanit vermem. :D

• abisennapiyosun kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen bu şekilde düşündüğüm için bu sene dershaneye gitmedim mezun senemdi nasıl olsa konularım tam diyerekten kendim çalıştım fakat ygsye 1 2 ay kala aşırı bunaliyosun ve etrafında takibin de olmadığı için bi salma geliyo bunu ygsden sonra da yaşadım lysye 1 ay kala abandim nafile milletin bu kadar iyi olduğunu hesaba katmamisim calisirken ilk senemde 49 nin bu sene 35 bin yaptim mf3 o yuzden dershaneye ihtiyaç duyuyo gibiyim seneye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.