ALLAH AŞKINA BIRI BI ONERI VEREBILIR MI (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Eğitim ve Sınavlar >> TYT / AYT / YDT
Tulim => ALLAH AŞKINA BIRI BI ONERI VEREBILIR MI (13.7.2017 18:38:33)
Istanbulda gidilebilicek dersane onerisi olan var mi. Bi de dersaneler basladi diyolar dogru mu acaba

abisennapiyosun => ALLAH AŞKINA BIRI BI ONERI VEREBILIR MI (13.7.2017 18:57:18)
Dersaneye gitme. Internetten video ders al ve seni birilerinin yonetmesine izin verme. Daha fazla kitap alirsin ve zaman kaybi yasamazsin. Ben buraya bu konu hakkinda cok sey yazarim ama gerek yok. 22 yasinda bu konulara hakim biri olarak soyluyorum, tavsiyemi dinle

yyvzz => ALLAH AŞKINA BIRI BI ONERI VEREBILIR MI (13.7.2017 18:59:57)
:D çok klişe oldu la bu artık bunu ... olan biri olarak söylüyorum bunu ... ola birisi diyor

beni adam yerine koy demenin kibarca ifadesi gibi :D

abisennapiyosun => ALLAH AŞKINA BIRI BI ONERI VEREBILIR MI (13.7.2017 19:07:40)
Ben ona yardimci olmak acisindan yazdim. Anonim bir ortamdayiz, ozel mesajla nedenini sorar diye duruma vakif oldugumu belirtme gereksinimi duydum. Kan vucudunun baska noktalarina pompalaniyor olmali ki anlamakta zorlanmissin. Kendine dengin bir zavalli bul, bir sonrakine yanit vermem. :D

Tulim => ALLAH AŞKINA BIRI BI ONERI VEREBILIR MI (13.7.2017 23:40:23)
Hocam aynen bu şekilde düşündüğüm için bu sene dershaneye gitmedim mezun senemdi nasıl olsa konularım tam diyerekten kendim çalıştım fakat ygsye 1 2 ay kala aşırı bunaliyosun ve etrafında takibin de olmadığı için bi salma geliyo bunu ygsden sonra da yaşadım lysye 1 ay kala abandim nafile milletin bu kadar iyi olduğunu hesaba katmamisim calisirken ilk senemde 49 nin bu sene 35 bin yaptim mf3 o yuzden dershaneye ihtiyaç duyuyo gibiyim seneye

Sayfa: [1]