Şimdi Ara

Allah Aşkına Acil Yardım Skystar sinyal var kalite yok....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar allah aşkına biri yardım etsin. Şimdi skystar 2,8 var. Arkadaşlarda merkezi sistem var.Ben evde kuruyorum tek çanakla bütün kanallar çekiyor.Gidiyorum onlarda çekmiyor.

    Bugün hotbirdeki kanallar çekiyor. Ama turksat yok yine. Bu sağdakiserver4pc midir nedir. Orda Turksat yok. Orda hotbirdi seçince hotbirdde kanalları alıyorum.Ama turksat olmuyor birtürlü. 1 saat sonragideceğim allah aşkına biri telefon felan versede arasam.Cvp bekliyorum.



  • http://www.skystar-2.com/video.htm

    Linklerdeki videolari iyice inceleyin.
  • Merkezi sistemde diseq ayarlarınızı doğru yaptığınızı kabul ederek yazıyorum. Bazen skystar 2 merkezi sistemde birkaç kanalı , bazen de bir uydudaki tüm kanalları açamıyor. Bir kanal üstünde uzun süre beklerseniz açabilir. Bir uydu alıcı bulup kabloyu 2ye bölüp biriyle uydu kartını biriyle uydu alıcıyı çalıştırın. Uydu alıcının polarizasyonuna göre Vertical veya Horizontal kanalları skystar2 açacaktır. Merkezi sistemin dağıtıcı kutusunu skystar nedense her zaman aktif edemiyor. Bende eve 2 kablo geliyor. Birisi çok kısa birisi diğer odadan T ile kablo bölünmüş halde geliyor. Skystar ile kısa kablo sorunsuz çalışırken uzun kablo ancak ona bir uydu alıcı takınca çalışıyor. Kabloda sinyal kaybı olduğu veya skystar için yetersiz olduğu fikrindeyim.

    Umarım yazdıklarım yardımcı olur.




  • Bu skystar 2 diseqc aygıtlarıyla anlaşamıyor galiba. Ben de ne yaptıysam olmadı. Belki de en iyi çözüm iki ayrı uydu için iki ayrı player kullanmak, ben bi ara o şekilde bir çözüm bulmuştum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.