Şimdi Ara

All in One pc ofis için sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ofis için kullanılacak. Aşağıdakilerden hangisini tercih etmeli? Freedos olursa bunlarda yükleme sıkıntı değildir umarım. Yıllar oldu kurulum yapmadım da..

İkisi de 3 bin TL. Biri freedos. Kredi kartı kampanyası varsa onu da bilenler yazarsa sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 13 Temmuz 2020; 11:40:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• All in One almak yerine kasa + monitor olarak kurma sansiniz olmuyor mu?

Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 3200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/kampanyali-oyuncu-bilgisayarlari/amd-raven-ridge-ryzen-tm-3-3200g-3-5ghz-8gb-ddr4-240gb-ssd-oyun-bilgisayari.html

Bu sistem mesela cok daha ucuz, tum ihtiyacinizi rahatca fazlasiyla gorecektir ve attiginiz urunlerden cok daha iyi performans verir. Alirken kurulum ve deneme surum windows secerek kullanima hazir gelmesini de saglayabilirsiniz.

Ufak bir model olsun istiyorsaniz bu urunu tercih edebilirsiniz;

Islemcisi ilk attigimdan daha zayif ama sizin sectiginiz urunlerden yine cok daha iyi performans konusunda. Gerekirse SSD'yi yukseltebilirsiniz satin alirken. 2. urun VESA destekli oldugu icin monitor arkasina da montaj yapabilirsiniz.

• Mevcutta kasa monitor var ve kablo vs olsun istemiyor arkadaşım. Bu yüzden aio pc lere takmış vaziyette. 2. Linkteki uyumlu bir monitor ile aio gibi olmuş oluyor öyle mi? Örnek bir monitör ve foto görme şansımız var mı?

Ben geçenlerde şundan aldım 2 tane. Gayet güzeldi. Yazxılım işini de her zamanki gibi oem hallettim.

Win10 + Kaspersky + office toplam 25TL , kasperrsky 1 yıllık.
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • not : 4gb pc alınmaz.
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • Hocam sizin aldığınızın bir tanesi ile benim verdiğim linktekinden 3 tane alınıyor. Bütçe verdiğim linkteki gibi 3 bin TL civarı.

Ofiste sadece mail, Word, excel ve net için 4 gb ram yetmez diyorsunuz öyle mi?

Daha Fazla Göster
  • Yok hocam henüz almadık, bir süre daha beklemeye karar verdi arkadaş.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.