Şimdi Ara

alkole başlamayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geceleri uyuyamıyorum artık.bir sürü derdim var ve dertlerim yüzünden uyuyamıyorum uyumam için gözlerimin kendiliğinden kapanması lazım.3-5 saatlik uykularla işe gidiyorum günü geçiriyorum.

derdini anlatmayan derman bulamaz derler ya işte ben derdimi kendime bile anlatmak istemiyorum unutmak istiyorum hepsini.
    o yüzden akşamları 2 bardak şarap içsem beni tatmin eder mi acaba ?

• Doktora görünmek daha faydalı olacaktır emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunlarının önemli olduğu zaten uykularının kaçmasından belli. Geçmiş geçmişte kalıyor.. Yaşanılan kötü şeyleri tamamen unutmaya çalışmaktansa olanları kabullenip önüne bakmanı öneririm. İnsomnia olabilir. İşin içinden çıkamayacağını düşünüyorsan ve maddi durumun iyi ise bir psikolog ile görüş derim. Olmadı devlet hastanesinde bir psikiyatristte gidersin onlar da sana yardımcı olacaktır.

Alkole gelirsek başta bir güzel uyutur. Hatta mutlu da olursun hafif sarhoşken. Ama çözmediğin için biriken dertlerin peşini bırakmaz. Ayrıca alkol ile beraber gelen dertlerin baş edilmez hale gelir. Bu sefer hergün alkol alıyorum alkol almadan uyuyamıyorum sürekli yorgun olduğum için işten kovuldum diye konu açarsın.

Not: Ben bir alkoliğim. Valla daha bugün 16 saat uyuttu beni hala yorgun ve bitkin hissediyorum (Haydaa sana yazarken canım çekti.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.