Şimdi Ara

alkol zehirlenmesi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alkol zehirlenmesi çok çok fazla alkol tüketilmesi ile olur viski çarpmış sizi zehirlenme ile ilgisi yok
  • 4 bardak cinden sonra yazıyorum bu mesajı. Bünye sağlam kolay sarhoş olmam hayatımda hiç ciddi sarhoşluk geçirmedim kusma bile olmadı. Şuan karın ağrısı ve sıcaklık hissediyorum içim cayır cayır yanıyor. Fikri olan var mı normal mi. Karnımın üst kısmı göğüs kafesinin altında ufak sancı hissediyorum. Sancı demeyelim daha ufak bir şey anlamışsınızdır umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patlat bir thirty1
  • Bol bol su ic.gecer bir sure sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

4 bardak cinden sonra yazıyorum bu mesajı. Bünye sağlam kolay sarhoş olmam hayatımda hiç ciddi sarhoşluk geçirmedim kusma bile olmadı. Şuan karın ağrısı ve sıcaklık hissediyorum içim cayır cayır yanıyor. Fikri olan var mı normal mi. Karnımın üst kısmı göğüs kafesinin altında ufak sancı hissediyorum. Sancı demeyelim daha ufak bir şey anlamışsınızdır umarım

Nasıl bardak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

4 bardak cinden sonra yazıyorum bu mesajı. Bünye sağlam kolay sarhoş olmam hayatımda hiç ciddi sarhoşluk geçirmedim kusma bile olmadı. Şuan karın ağrısı ve sıcaklık hissediyorum içim cayır cayır yanıyor. Fikri olan var mı normal mi. Karnımın üst kısmı göğüs kafesinin altında ufak sancı hissediyorum. Sancı demeyelim daha ufak bir şey anlamışsınızdır umarım

Nasıl bardak?

Ortalama su bardağı

• Alkol zehirlenmesi değil o su kaybı, geçen gün öğlen sıcağında 6 tane bira içtim bana da olmuştu.

Ilık yada soğuğa yakın duş al, serin ortamda bulun, bol bol su iç, temiz hava al geçer.

• quote:

Hocam sanırım sıcaklardan dolayı bu oluyor bende önce ki gün kötü oldum kolay sarhoş olmam bazen haftanın 7 günü içerim ama sıcaklar bastırdığından bu yana çok kolay sarhoş oluyorum ve hafif bir ağrı oluyor dediğiniz yerde. Kendinizden şüpheleniyorsanız alkol tüketimini bırakın ve bir hastaneye gidin ne olur ne olmaz. Hatta içtiğiniz içki de bile bir sorun olur nereden aldınız içtiğiniz şeyi ?

• Uyumadan önce çarparsa allaha dualar eder tövbe dilersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Hocam sanırım sıcaklardan dolayı bu oluyor bende önce ki gün kötü oldum kolay sarhoş olmam bazen haftanın 7 günü içerim ama sıcaklar bastırdığından bu yana çok kolay sarhoş oluyorum ve hafif bir ağrı oluyor dediğiniz yerde. Kendinizden şüpheleniyorsanız alkol tüketimini bırakın ve bir hastaneye gidin ne olur ne olmaz. Hatta içtiğiniz içki de bile bir sorun olur nereden aldınız içtiğiniz şeyi ?

Gece kulübünde içiyordum oraya ilk kez dün gece gittim yani ilk defa bir şey içtim oradan. Kapalı alandı soğutması fena değildi dışarıya göre epey serindi içeri. O mesajı yazdıktan sonra otele geri döndüm soğuk duş vs aldım yattım ağrı hala devam ediyordu. Sabah kalktım şuan ağrı hissetmiyorum. Epey korktum dün gece, altımda araba olmayınca pat diye hastaneye gidemedim taksiler çok pahalı burada. Oranın içkilerde mi bir sıkıntı var yoksa benimle ilgili mi bilmiyorum ama daha önce farklı yerlerde çok daha fazla içtiğim oldu, böyle bir şey yaşamadım daha önce hiç.

• Bi 50lik daha iç.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.