Şimdi Ara

Alkol Bağımlılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha 18 yaşındayım. Bu sene son sınıftım.bu sene üniversiteyi kazanamamamin nedeni sürekli gelen alkol içme isteği. Cebimde 20 lira olsun gidip şarap alıp içiyorum. Her akşam icmesem aklım hep orda oliyor. Haftada 3-4 kere içiyorum en az.neler tavsiye edersiniz. Bu sene üniversiteye yeniden hazırlanacağm tertemiz bir sayfa açmak istiyorum. Spora da baslayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alkol Bağımlılığı

çivi çiviyi söker

beni kurtardı

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu da içtik. 1 litre etil alkol e 1.5 lt su koyduk ve içtik. Ama kokusu çok keskindi

• bundan önce şarapçıydım

saf etili meşrubatla karıştırıp içtikten sonra ne şarabın nede vodkanın yüzüne bakmadım

2 aydır yasaklı artık satılmıyor ama alkol aramıyorum 2 aydır ağzıma sürmedim

• Biricik mi içiyorsun

• V. van Gogh kullanıcısına yanıt
    Dikmen sarap hocam. Kaliteli ve ucuz şaraptır tavsiye ederim. 70 ccligi 25 di galiba

• 20 liralık şarap nedir? Bari içiyorsun adam gibi iç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antibiyotik - alkol
    14 yıl önce açıldı
    vücutta alkol varken..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alkol o yaşlarda bağımlılık yapmaz daha içmicem de bırak içiyosan da arada 3-4 bira iç geç
  • Alkol içme isteğinle üniversite kazanamama arasındaki bağlantıyı kuramadım ? Bahaneden başka bir şey değil bu, zaten o yaşta kontrolü kaybedecek kadar içiyorsan ciddi sıkıntıların var
  • Bana da arada sırada öyle bir geliyo ki alkol isteği. Kendimi tutuyorum ama. Sen eğer zordaysan yeşilaya başvurabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.