Şimdi Ara

alışverissaati.com da anneler günü indirimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bunu yazacağımı hiç düşünmezdim ama alışveriş saatinde işe yarar bir fırsat var.
    normalde bu siteden nefret ederim. attıkları spam sms ve maillerle beni deli etmişlerdir.
    ancak bu sefer işe yarayacak şeyler var.
    yurt dışında olduğum için anneme, anneler gününde netten çiçek göndermek istedim. çoğu sitede 40 liradan aşağıya doğru düzgün çiçek yok.
    sonra alışveriş saatine baktım. %50+%35 indirim diyorlar bazı ürünlerde. toplamda %67.5 e geliyor indirim. seçenek çok değil ama güzel 1-2 şey çıkar.

kargo dahil 50 liraya pierre cardin saat almak mümkün. örneğin;
    http://www.alisverissaati.com/urunDetay.aspx?id=32033

100-150 liraya falan çıkarsanız çok kaliteli saatler var. mesela ben bunu çok beğendim.
    aşağı yukarı 150 liraya geliyor. gayet şık bir armani saat.

http://www.alisverissaati.com/urunDetay.aspx?id=32726

iki gün sonra solacak güle 50 lira vermektense değerlendirlebilir. bu arada indirim kodu erkek saatlerinde de geçerli.

alışverissaati.com da anneler günü indirimi.

http://www.alisverissaati.com/mailing/188/avsaati.html?utm_source=MAYIS4&utm_medium=Email&utm_campaign=Anneler+G%FCn%FC+%2D+04+MAYIS+2010&utm_term=&utm_content=

• bu kampanyadan 3 tane saat aldım.
    1 adet timex bayan saati 31,7 tl
    1 adet lacoste erkek saati 270 tl
    1 adet lacoste bayan saati 180 tl.

Siparişleri pazartesi gece 10 da verdim. Salı akşama doğru ürünleri kargoya verdiler. bugün sabah elime ulaştı.

Faturaları ve onaylanmış garanti belgeleriyle birlikte. Saatlaerin hepsi orjinal kutularında ekran koruyucu bantları üzerinde geldi.

İade ürün felan yollarlar diye korkmuştum okuduğum yorumlardan sonra ama korktuğum gibi olmadı.

Almadan önce araştırdım gerçekten ürünlerin hepsi yarı fiyatına hatta daha ucuza geldi. %85 biraz abartı tabii ki ama piyasanın yarı fiyatına ürünler. Almak isteyene bir fikir verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toggle

bu kampanyadan 3 tane saat aldım.
    1 adet timex bayan saati 31,7 tl
    1 adet lacoste erkek saati 270 tl
    1 adet lacoste bayan saati 180 tl.

Siparişleri pazartesi gece 10 da verdim. Salı akşama doğru ürünleri kargoya verdiler. bugün sabah elime ulaştı.

Faturaları ve onaylanmış garanti belgeleriyle birlikte. Saatlaerin hepsi orjinal kutularında ekran koruyucu bantları üzerinde geldi.

İade ürün felan yollarlar diye korkmuştum okuduğum yorumlardan sonra ama korktuğum gibi olmadı.

Almadan önce araştırdım gerçekten ürünlerin hepsi yarı fiyatına hatta daha ucuza geldi. %85 biraz abartı tabii ki ama piyasanın yarı fiyatına ürünler. Almak isteyene bir fikir verebilir.

evet, bizim bi arkadaş ta sipariş verdi, 8 gün bekledi, bu süre içinde saatlerce sitenin müşteri hizmetlerini aradı, 1 kişi bile telefonu açmadı. en son biri kazara açtı heralde, o da yarın kargoya vrilecek vs diye sayıkladı ama 3-4 gün sonra anca verildi.

tabi bu 12-13 günlük süreçte kaç para telefon faturası girdi bunu da hesaplamak lazım...

• İndirim kodu olan ANNE85 i giriyorum ama olmuyor.İndirim kodunuz onaylanmadı diyor.Bi fikri olan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiseyn

İndirim kodu olan ANNE85 i giriyorum ama olmuyor.İndirim kodunuz onaylanmadı diyor.Bi fikri olan var mı arkadaşlar?

aynı sorun bende de var
  • Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum gercekten indirimler güzel ama bu indirim anneler günü için degil sadece, bır senedir aynı indirimi pişirip pişirip önümüze koyuyorlar, aynı indirim tüm sezon boyunca devam ediyor arkadaslar takp edin siteyi göreceksiniz.Nerdeyse her hafta telefonuma mesaj geliyor indirim bitiyor son 1 gün vs gibi ama indirim bitmiyor emin olun, eleştirim şu; geregınden fazla reklam yapıyorlar...
  • bi kod da benden %40 indirim sağlıyor sanırım, SAV40
    ama bu site o kadar rezil ki, müşteri hizmetleri anlamında, kaç gün önce mesaj attım hala cevap gelmedi, kayıt yapana 50TL puan veriyor, 250TL üzeri alışverişlerde kullanmak için, 330 liralık saati ekliyorum ama bu 50 TLyi kullanamıyorum. gözümden düştü. varsa yetkilisi yapsın bir açıklama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaslar gercekten bu site fiyaskonun önde gideni biliyorumda
    az önce timex'in bi saatini gördüm denedim indirim kuponunu işe yaradi gercekten 360 TL'lik fiyat 120 TL'ye düştü sizce Riske girip almaya deger mi
  • Bu siteden 4 adet saat aldım. 3 tanesinde indirim kuponu kullandım. 1 tanesini göndermediler. Para iadesi yaptılar.
    Son 2 ay içinde 2 adet saat aldım. İkisi de %50+%35 indirimli aldım. İkisi de garantili, kutusunda kullanılmamış olarak geldi.

Toplam 1200TL'lik alışverişimi sadece 410 TL'ye hallettim. Denemeye değer bir kampanya.
  • Gidip mağazadan almak lazım, diğer türlü epey bir risk oluyor. Ayrıca sitelerinde yazan fiyatlar da şişirilmiş fiyatlar, çünkü aynı sitede hiçbir indirimin olmadığı zamanlardaki fiyatlarına da şahit oldum. indirim kodu falan filanla oluşan fiyatla gerçek fiyatlar arasında en fazla 5 lira oynuyor.
  • Tüm saatlerde geçerli olsaymış ben bitmiştim heralde kredi kartı limiti kadar saat alırdım Sadece fırsat reyonunda geçerli ordada beğendiğim saat çıkmadı
  • ben indirim olmayan bi saati indirim kodu girerek 170TL'ye aldım. Gercek fiyati 420TL idi. Aradılar yanlıslık olmus dediler, ya iade edelim ya da magdur olmayın 130TL daha verin 300 liraya anlasalim dediler. Bildiginiz at pazarligi yani. En son 280'de el sıkıstık, guzel sıfır kutusunda geldi saat.

kampanyali bir saat aldim, kullanılmıştı, orjinal olmayan ambalajda geldi, taşları eksikti ve kordonun kapandıgı pimi egriydi, geri yolladım para iadesi yaptılar ama tutturabildiklerine iteliyolar tabiri caizse, dikkat edin! kız arkadasima almistim, o dediki stokta da yokmus ben boyle takarım olmaz dedim geri yollattım valla.

bu arada musteri hizmetlerinde 2 kişi var, 1 tanesi orada duruyor ve telefon hep mesgul, biri de part-time calisan bi kız, cok mecbur olmadıkca musteriyi aramıyor.

kısacası eger musteri hizmetleri ile hasır neşir olmayacaksanız alın, degilse yerine gidin Sirkeciye ordan alın.

DIKKAT! Kimse hicbir malı az karla satmaz, yine guzel kar elde ediyorlar bu saatlerden. Sizden ricam alacaginiz saatin fiyatını yurtdışında da araştırın öyle alın. Benim icin kar marjı maksimum yurtdısı fiyatı uzerinden RSVP+15%'tir mesela. Bu da zahmete katlanmamak icin, yoksa dısarıdan da cok guzel saatler aldım....

Kimseyle muhatap olamazsınız, kimseye ulasamazsınız buradan. sitelerinde yazan alısverisinizden sonra size bir musteri temsilcisi atanır lafı en büyük yalanlarıdır.

Burada bu yazılanları da takip ediyorlar, bir ara cevap yazdılar tepkilerden sonra sustular. Goruyorsanız tekzip yayınlayın da görelim

NOT : 1 saat 35 dakika musteri temsilcisi hattında bekleme rekorum var, almadan önce adamlara bir ulaşmayı deneyin, benden size tavsiye. Ama satış departmanına degil, destek departmanına!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekho -- 6 Mayıs 2010; 2:51:32 >

• sepet'e atılan saati sepetten silemedim aradılar alcakmısınız diye saati hep aynı taktik sepete atılan saati silemiyorum 2 kere oldu böyle hemen arıyorlar alcakmısınız diye.
  • valla ben sanşlıyım demek ki .

siteden 3 kere alışveriş yaptım.

6 ay kadar önce eşime fossil marka bir saat aldım. piyasada 200 civarıydı 70 liraya aldım. sorunsuz gönderdiler.

İkinci olarak soyuz saat sipariş verdim 15 dk sonra aradılar saat stoklarımızda kalmamış özür dileriz ya başka ürün alın ya da iade yapalım dediler. iade istedim. hemen değil 10 içinde iade yaptılar.

üçüncü olarak ta yukarıda yazdığım 3 saati aldım hemen ertesi gün kargoya verdiler.

yukarıda yazılanlara bakılıncı iade edilşmiş tamir görmüş saatleri de kakalamaya çalıştıkları görülüyor. demekki bir çok kişinin dediği gibi gidip mağazadan görerek almak en mantıklısı sonuçta mağazada da geçerli aynı indirim.

aldığım lacoste saatlerin arkasında pil değişim zamanları da yazıyor birininki 2011 6. ay diğeri 2010 9. ay. yani biri 2008 modeli diğeri 2009 modeli. sonuçta eski sezon elinde kalmış ürünler oldukları için uygun fiyata veriyorlar.

ama kullkanılmış tamir görmüş saatleri kakalamaya çalışmalarının affedilebilir bir yanı yok.

• bu lanet site için fırsat açmaktan bıkmadınız mı arkadaşlar..

burası bursanın kurtuluşu-istanbul da ilk otobüs seferleri başlaması günü dahil her güne benzer kampanya açıyor zaten..

olmayan saatleri satıp sonra depoda yok diyorlar..

kaç kere şans verdim bunlara..bari saat yok anında ne diye karttan çekiyorsun...
  • perşembe günü bir arkadaşa timex saat aldık 56 tl ye.
    kapıda ödeme seçeneğini işaretledik. biraz sonra aradılar siparişi onayladılar. cuma da kargoya vermişler. bugün gelir saat.
  • İndirim kodunu ne zaman girsem hata veriyor
  • Ekranda görülen fiyatlar indiirmli fiyatlar mı?
    Tüm ürünlerde indirim geçerli mi yoksa sadece fırsat ürünlerinde mi geçerli?
  • Sadece fırsat ürünlerinde geçerliymiş,ödeme ekranına gelince kodu girmek gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.