< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 26 Kasım 2022; 16:8:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Alışverişlerinde 125 TL iade N Kolaydan

-
-
O yasak bu yasak. Ne harcayacağız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler bilgi için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
N kolay kaybetti. Koyduğu yasaklar limitler sınırlar zorluklar ile bu saatten sonra kimse N kolay kullanmaz alışveriş harcama için. Diğer ürünlerine bir şey diyemem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alışveriş tutarı 500 liraya ulaşmazsa iade yok anladığım kadarıyla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel kampanya ama hemen iade olmuyorsa 30 tane ön ödemeli kart uygulaması üzerinden iade olduğunu kesin unuturum
-
cüzdana ödeme yapıldığını nasıl anlıyor?
-
bu karttaki parayı hepsiburadadan alışveriş yaparken bile kullanamıyorum sebebini bilen var mı? 30 gün içinde cüzdana 1000 tl diyor ama ben sipariş vermeye çalışıyorum cüzdan ödemesi değil
-
her yeri yasaklamışlar tuhaf bir engelleme geldi bu ismi lazım olmayan ön ödemelilere :) ora yasak buraya ayda sadece 500 atabilirsin bilmem ne :)
amazon yaptım ben direk onda sorun olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 22 Kasım 2022; 14:5:10 > -
Heryeri yasaklasada 500 liraya 125 lira iade harika bir oran, harcanacak yer bulunur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 22 Kasım 2022; 14:8:28 > -
en mantıklısı amazon gibi
-
en mantıklısı hb aytemiz yada vaay uygulaması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danqer -- 22 Kasım 2022; 14:29:32 > -
amazon gift card oluyor mu ? oluyorsa alır sonra harcarız ?
-
olur, normal alışverişten farkı yok.
-
Hocam yakıt aldıktan sonra normal fiş çıkarıp veriyor değil mi ? ben şirket aracı kullanıyorum, fiş almam gerekiyor ?
-
vermiyor hocam epostana fatura gönderiyor
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cüzdan yasak yazsada denemek lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üye oldum ama maalesef gözükmüyor.
-
Amazon oluyor mu acaba ben de merak ettim ..
arkadaş, adamlar 500 e 125 iade veriyor, cüzdana yüklemek yasakmış diye dudak büken var inanmıyorum 🤦🏻♂️
Size 500 tl lik alışverişe 25 tl bonus müstehak. mükemmel kampanya, konuyu açana teşekkür |
O yasak bu yasak. Ne harcayacağız.
|
bu banka çok dengesiz. mh leri rezalet. kişiye özel olmadığından ve tek parça ödeme olup olmadığından emin olun. yoksa her an yamuk yapabilir. |
Heryeri yasaklasada 500 liraya 125 lira iade harika bir oran, harcanacak yer bulunur. |
Benzer içerikler
- ccleaner pro key
- tod süper dolu paket
- ticket geçen marketler ankara
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- yudum egemden hile
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X