Şimdi Ara

Alışveriş Yapacağım. Güzel Mi?? [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Alışveriş Yapacağım. Güzel Mi?? [SS'li]

Bunları düşünüyorum sizce güzel mi? Bir de hangi kramponu alayım?

Edit: Öyle internetten hızlıca bir baktım. Bunları bulamayabilirim ama bunları beğendim merak ettim beğenecek misiniz diye.
    Edit2: Zevkim nasıl dedim böyle saçma sapan yorumlar göreceğimi bilemedim. 4. defa konunun adını değiştiriyorum artık mantıklı şeyler gelmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikolog M. -- 23 Eylül 2012; 4:13:19 >

• mavi gömleği nerden buluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

mavi gömleği nerden buluruz

Levis. Buradan biraz daha inceleye bilirsin.http://htw12.cafe24.com/mans/qnanew2/29/1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikolog M. -- 23 Eylül 2012; 3:53:21 >
  • zevkini..
  • zevkinle zevklendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

zevkini..

İnsan sevdiğini..
  • zevkine osurup kaçayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tipim Nasıl? (Tabiki de SS'li)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. sıradaki bot, 4.sıradaki krampon ve jean dışında iyi.
  • Mavi gömleğin aynısı Mudo da da vardı,yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaş 40 liraya mı ne almıştı 2 gün önce. Gerçekten güzel.
  • Mavi gömlek hariç gerisi çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 23 Eylül 2012; 4:39:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

Mavi gömleğin aynısı Mudo da da vardı,yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaş 40 liraya mı ne almıştı 2 gün önce. Gerçekten güzel.

Ben de internette 50 liraya gördüm güzel gibi duruyor böyle bir tane almayı düşünüyorum Mudo'ya da bakarım sağ ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * My.

quote:

Mavi gömleğin aynısı Mudo da da vardı,yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaş 40 liraya mı ne almıştı 2 gün önce. Gerçekten güzel.

Ben de internette 50 liraya gördüm güzel gibi duruyor böyle bir tane almayı düşünüyorum Mudo'ya da bakarım sağ ol.

Ne demek. New Balance ayakkabı da hoş gözüküyor. Aynı tarzda Adidas gördüm bugün Deichmann'da yarım boy büyüğü olsa alacaktım. Hayırlı alışverişler sana.

• quote:

quote:

quote:

Ne demek. New Balance ayakkabı da hoş gözüküyor. Aynı tarzda Adidas gördüm bugün Deichmann'da yarım boy büyüğü olsa alacaktım. Hayırlı alışverişler sana.

Hele ek tercihlerden üniversiteyi kazanayım da fazlasını yapacağım. Şuan aklımda olanlar bunlar... O zaman büyük bi' konu açarım. İnşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikolog M. -- 23 Eylül 2012; 4:53:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hele ek tercihlerden üniversiteyi kazanayım da fazlasını yapacağım. Şuan aklımda olanlar bunlar... O zaman büyük bi' konu açarım. İnşallah..

İnşallah dostum, hayırlsı olsun.

• İlk 3 ayakkabı guzel.3ude alınır yani.saat ,mavi gömlek ve kot pantolonda hoşuma gitti.guzel zevkin var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu new balanceları sevmeyen tek kişi ben miyim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jean için Mavi Amerika.
  • Mavi gömlek ve kot hariç hepsini sevdim
  • Zevkini öperim. snn
  • 5.sıradaki krompon güzel duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.