Şimdi Ara

Alışveriş sitesi kurmak e-ticaret... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
24.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • usta adamlar resmen kendi urunlerini sana sattırıyorlar hiç ugrasmadan bide bunun için senden para alıyorlar ben senin yerinde olsam

    gitti gidiyorda sahibinden buralara 100 liraya dukkan acar urun eklerdim 1250 liralık urun alır ona gomerdım ama sen bilin
  • Doğru diyorsunda reklam olayını nasıl halletcez? Birde ne gibi ürünler düşünürsün ?
  • Boracalin kullanıcısına yanıt
    gitti gidiyor veya sahibinden gibi sitelere reklam işine gerek kalmıyor onların artan bir müşteri potansiyeli var

    urun konusunda bir analız yazmak gerekiyor olanakları vs bilmedim için birşey diyemem ama

    küçük küçük eşyalardan baslayabilrsiniz mesela 75 150 tl arasındaki eşyalar ile
  • AZ BİR SERMAYE İLE ETİCARET

    Kendi işinizin sahibi olabilirsiniz.

    + Şirket Kurmanıza gerek yok.
    + eTicaret yazılımına gerek yok.
    + Hosting ve tasarıma gerek yok.
    + Sanal Pos ve izinlere gerek yok.
    + Depo - Lojistik , kargolama, iade gibi şeylere gerek yok.
    + Müşteri hizmetlerine gerek yok.
    + Personel aramanıza gerek yok.



    Tüm yasal sorumluluk firmaya ait. 100.000 den fazla ürün sitenizde satışa hazır. Mağazanıza ait indirim çekleri, tanıtım insertleri, sizin adınıza basılan kartvizitlerinizle Size düşen mağazanızın reklamını yapmak.
    Bilgi almak isteyen arkadaşlara pm ile bilgi verilecektir...
  • Ekitabı ücretsiz olarak talep etmek için özel mesaj göndermeniz yeterlidir..
    Eticaret Kiti

     Alışveriş sitesi kurmak e-ticaret...
  • E-ticaret sitesi kurarak bayan giyim alanında ticarete atılmak isteyen bir arkadaşım Seliton E-Ticaret Yazılımları diye bir firmadan destek aldı ve bildiğim kadarıyla da çok memnun kaldı. Ayrıca bu tür firmalar, her türlü sistemi kuruyorlar, ödeme seçenekleri hatta seo çalışmalarına kadar kendileri ayarlıyorlar. Bu nedenle sadece ürünler fotoğraflar ve satışla ilgili sistemler satıcıya kalmış oluyor. Büyük kolaylık sağlanıyor, hatta yurt dışı için özel paketlerinin de olduğunu duymuştum. Fiyatları ise bir dükkan veya butik açmaya kalksanız 100-200 katı fazla para vermek zorunda kalacağınız cinsten.
  • Boracalin kullanıcısına yanıt
    Dünya sanayi devriminden sonra içinde bulunduğumuz yıllarda yeni bir devrim yaşıyor. Bu devrim teknoloji devrimidir. Sanayi devriminde olduğu gibi teknoloji devriminde de erken pozisyon alan ileri görüşlü kişiler fırsatları kullanarak geleceğin sermayedarları arasında yer alma şansını yakalayacaklardır. Dünyada bu fırsatları kullanan daha çocuk yaştaki kişilerin kurmuş olduğu internet tabanlı şirketler google, facebook ve benzerleri çok kısa sürelerde yılların dev şirketlerine nispet yaparcasına milyarlarca dolarlık değerlere ulaşmışlardır. Ülkemizde de bunları taklit eden herkesin bildiği siteler mevcuttur. Bunlara örnek olarak gittigiyor, hepsiburada, n11, sahibinden, gösterilebilir.
    İnternetin gücü sayesinde saniyeler içerisinde dünyanın bir ucundaki bir bilgi dünyanın diğer ucuna ulaşabilmektedir. Bu bağlamda insanların değişen diğer alışkanlıkları gibi alışveriş alışkanlıklarında değişmeye başlamış, Çocukluğumuzun bakkal amcaları yerini marketlere, marketler süpermarketlere, süpermarketler de yerini avmlere bırakmış, teknolojiyi çılgınlar gibi kullanan gençliğin yakın gelecekte gelir elde etmesiyle birlikte avmlerde yerini e-ticarete bırakmaya başlayacaktır.
    Sizlerde şayet geleceğin dünyasında riske girmeden , kolayca yerinizi almak istiyorsanız mesaj atabilirsiniz.

    + Şirket Kurmanıza gerek yok.
    + eTicaret yazılımına gerek yok.
    + Hosting ve tasarıma gerek yok.
    + Sanal Pos ve izinlere gerek yok.
    + Depo - Lojistik , kargolama, iade gibi şeylere gerek yok.
    + Müşteri hizmetleri hazır.
    + Personel aramanıza gerek yok.
    + Kira yok
    + Personel giderleri yok.
    Hepsi hazır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bendensöylemesi -- 26 Ocak 2016; 13:20:23 >




  • Şayet bir ürün satışı yapılıyorsa emin olun bu ürün ne olursa olsun üretimini siz yapmıyorsanız başkalarının mallarını satmış oluyorsunuz. Yanı ( a ) ürününü satacaksak ister pazaryerinde tezgahta satın ister bir dükkânda satın ister x bir platformda satın ister başka bir platformda satın nerede satarsanız satın bu bakış açısı ile sadece birilerinin malını satıyormuş diye düşünebiliriz. Günümüzde sermayeden daha önemli bence 2 şey var bunlar da bilgi ve vizyon. Sermaye 3. Sırada şayet bir konuda yeterince bilgi ( eğitim ) yoksa o iş ne olursa olsun başarılı olmak tamamen şansdır. Emin olun bu günün dünyasında kimse bu kadar şanslı olamaz. Rekabet bu düzeyde iken? İkincisi vizyon bir platform da küçük bir sermaye ile yapacağınız bir iş sizi ne kadar sürede nereye götürebilir. Satın alma aşamasında tedarikçiler le pazarlık gücünüz ne olacak ticarette para ürünü satarken değil alırken kazanılır. Zaten ürünün bir piyasa değeri var isterseniz de üzerinde satamazsınız. Ama ucuz alarak karınızı arttırabilirsiniz. Küçük bir sermaye kaç çeşit ürün alabiliriz bu ürünleri tek satan kişi biz olmayacağız ve ürün çeşidine göre hitab ettiğimiz pazar payıda değişecektir. Aldığınız ürünler sayılmazsa elinizde kalacak yanı sermaye bağladık 3 ay 5 ay satılmadı ne olacak 2.ister pazarda satın ister dükkânda ister x platformda her ay belli giderlerini olacak ister para kazan ister kazanma, bunları karşılamak zorundasın. Ve bizzat işi takip edip, tedarik paketleme kargolanacaktır faturalandırma vergi beyannameler vs. Bir çok konuyla uğraşıp bunun karşılığında kısa vadede orta vadede ve uzun vadede ortaya koymuş olduğun hedeflere ulaşabilecekmisin yada hedefin var mı? Bu konularda araştırma yapıp yeterli bilgiye sahip olduktan sonra kendine bir vizyon belirleyip, hedefine varmsn için ne yapmsn gerektiğini değerlendirmenin tavsiye ederim. Bence bir vizyonun ve bilgin yoksa paranın ve zamanını harcama derim. Zaman enaz para kadar değerlidir. Bu benden size bir arkadaş, abi , kardeş tavsiyesi. Allah yardımcımız olsun. Son söz olarak Yüce Kitabımız oku diyerek başlıyor. Okuyun arkadaşlar araştırın. Bizim bir Amerikalıdan bi japondan eksiğimiz okumuyoruz, araştırmıyoruz, sorgulamıyoruz. Bunlar olmadan gelişme olmaz.iyi günler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bendensöylemesi -- 26 Ocak 2016; 14:10:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamlar
    Yeri burası mı bilemiyorum buraya yazmak istedim . Bir ticaret sitesi kurdum . Eticaret için bir firmayla anlaştım, ürünleri girdim şimdi sıra kredi kartı kısmını halletmeye geldi .
    Ve ayrıca bir de kargo firması ayarlamam gerekiyor .
    İşte bu iki Kısımda takılıp kaldım kredi kartı için bankaları ayrı ayrı mı gezmem gerekiyor ? Bir de kargo firmaları nasıl çalışır?
    kargo fiyatlarını nasıl ayarlayacağız?
    Kredi kartı ile alış veriş için aracı kurumlar varmış. Ne kadar güvenilir?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-ticaret Sitesi için karşılaştırma yapın

    Özellikleri iyi inceleyin

    boş yere çok özelliği var diye en yüksek paketlere gitmeyin.

    Çok özelliği olup uygun fiyata çözüm sunan dayneks.com u inceleyin.

    Hem çok dilli alt yapısı hem tüm özellikleri tek pakette toplanması ve de uygun fiyat olması avantajları

    ayırca yıllık site yenileme bdeli olması da en güzel taraflarından biri

    https://www.dayneks.com/e-ticaret
  • Valla arkadaşlar bende niyet ediyorum bu işlere n11 gibi bi site kurup bu şekilde para kazanma fikri cazip geliyor insana,elbette bunun mali bir desteğe ihtiyacı var,ne kadar olduğu konusundan net bi fikir sahibi değilim ama onu hallederim sadece bu site olaylarına,yani yazılım site düzenleme gibi teknik konularda işi bilen biri olmadan bişey yapamam,yada n11 de mağaza açayım diyorum normalde esnafım filli boya bayiliğim var yapı market üzerine çalışıyoruz da düşünüyorum sonra ne satacam n11 de banyo dolabı duşkabin boya gitmezki site üzerinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence rgs yazılım a bir bakmalısın mobil uyumlu tasarımları ve sınırsız desteğinden ötürü öneririm.
    Bir de birçok e-ticaret firması yıl içerisinde bant genişliği yok gibi bahanelerle ek ücret talep ediyorlar. Ama bu firma da limitleri aşsan bile ücret talebinde bulunmuyorlar. Bu arada destek hizmetleri de ücretsiz. Aşağıya link'i bırakıyorum bir bak istersen. İyi forumlar.
    www.rgsyazilim.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner Gündüz -- 13 Temmuz 2016; 16:16:07 >
  • Merhaba.

    Öncelikle yönetimin tamamen sizde olması ve tamamen her şeyi sizin yürütmenizi kesinlikle öneririm.

    1.Barındırma ve Alan adı satın alın.
    2.Beğendiğiniz güzel bir wordpress alt yapısı alın wordpress entegrasyonlarını yaptırın.
    3.Sosyal medya bağlantıları, blog ve benzeri işlemleri ayarların.
    4.Blogunuzdaki paylaşımlar dikkat çekici ve seo uyumlu olsun.
    5.Paylaştığınız ürünlere hide tag eklemeniz sizin için faydalı olur seo açısından.
    6.Oturduğunuz bölgede ayakkabı, giyim ve kozmetik ürünleri satan 3.mağaza ile anlaşın.
    7.Anlaştığınız tedarikçilere kendi siteniz üzerinden kurumsal üyelik açıp ürünlerini siteye %10 fazla fiyat ile girmelerini bu %10'luk kısmın da sizin komisyonunuz olduğunu söyleyin.
    9.Ürün sipariş aldığınız zaman telefon ile müşteriyi arayıp ürün onayını alın ardından ürün satışını yapan anlaşmalı tedarikçiye bildirin oda kargo çıkışını yapsın.
    10.Her gün stok tutun ve kargoları takibe alın hangi müşterinin hangi ürünü alıp almadığı hakkında kendiniz el ilede olsa uğraşıp bunları takip edin tedarikçilere güven olmayabilir.

    Durum sandığınızdanda karışık, bu sizin durumunuza özel olarak yazdığım bir örnek. Böyle bir şey sizin işinizi görebilir diye düşünüyorum.
    Tedarik sağlayan firmaları takibe almak, onların size vereceği komisyon, ürün çıkışını yapacağı tarih, gönderip göndermeyeceği ve belli başlı konularda güven olmayabilir.
    En güvenli yol sizin çevrenizde bulunan mağazalar ile anlaşmaktır, zaten ekstra bir yerden müşteri çekmeye kim hayır demez ki?
    Anlaştığınız tedarikçi ürünlerin kargo çıkışlarını sizin yapmanızı isteyebilir, yani sipariş geldiği zaman gel sen götür kargoya v.b derse bir de pokemon bulmak isteyebilirsiniz.

    Böyle bir E-ticaret sitesini 4.günde 400TL'e hazırlayabilirim, ilgileniyorsanız pm atın detayları konuşalım.




  • Profesyonel bir e-ticaret sitesi yapacaksanız yukarıda yazıldığı gibi ölücülere güvenmeyin. 400 liraya e-ticaret sitesi olmaz. E-ticaret sitelerinde güvenlik ön plandadır ve güvenlik için sunucunuza sabit ip ve ssl kurmanız gerekir ki bunun maliyeti ve sunucu maliyetiniz 250TL den aşağı olmaz. 400 liraya siteyi yapacağını iddia eden arkadaş acaba neyin kafasını yaşıyor merak ettim. Bu işi sürekli yapan firmalar var. Onlarla yola çıkmanız her açıdan sizin avantajınıza olacaktır. Tekrar söylüyorum ölücülere hiç bir şekilde güvenmeyin.
  • Wordpress'i tavsiye ederim. Çok güzel bir e-ticaret sistemi var. Ortalama 50 dolara da bir premium tema alıp orjinal ve kaliteli bir siteye sahip olabilirsiniz. Türkiye'de ballandıra ballandıra anlattıkları e-ticaret sistemlerinin bir çoğu 1000 TL üzeridir. Ve çoğu gereksizdir. Wordpress sistemi ise hem ekonomik hemde kalitelidir.
  • Merhaba,

    E-ticaret sitesi kurmakla ilgili bu yazı işinize yarayabilir.

    https://www.dopigo.com/e-ticaret-sitesi-kurmak-icin-gerekenler/

    Kolay gelsin.
  • Bahsettiğiniz üzere birçok kişi ve işletme artık hazır e-ticaret paketleri kullanarak kolay bir şekilde internet üzerinden satışa başlayabiliyorlar. Birçok işletmenin kazancı sunduğu ürünler ve yaptığı çalışmalar sonucunda değişmektedir. SEO ve SEM çalışmaları ile ürün satmak isteyen e-ticaret siteleri arama sonuçlarında üst sıralarda yer alarak potansiyel müşterilerine ulaşıyorlar. E-ticaret alanında bizim edidiğimiz satış arttırma yöntemlerini ve yollarını aşağıdaki makaleden okuyabilirsiniz.

    E-ticaret Satış Arttırma Yöntemleri
  • E ticaret sitesi kurmak istiyorsan bence bu sayfayi ziyaret etmelisin TIKLA VE İNCELE
  • zor bir sektör, çok büyük firmalar var bu sektörde
    ancak sosyal medya üzerinden ve çevrenizden satış yapabilirsiniz.
    buda bahsettiğiniz rakamları kurtarmak için çaba sarfedersiniz
    bende online magaza dan açtım kendi halinde gidiyor letgo instagram facebook üzerinden tanıtım yapıldığı kadar
    ancak hayalleriniz çok yüksek olmasın ki hayal kırıklığı yaşamayasınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.