Şimdi Ara

alıp da pişman olduğunuz araba var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
367
Cevap
16
Favori
17.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangi araçlar var :)
  • 1.2 corsa sıfır almıştım vakti zamanında, satıp focusa geçince corsaya verdiğim paraya çok acımışım. Resmen sınıf atlamış gibi oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

92 model şahin allah düşmanıma vermesin

Bizdede 89 model bir murat 131 vardı eskiden araba tık dememişti valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Pisman olacagim arabayi almam

1 hafta önce pişman olduğum bir klima aldim.en son evlendigimde bu kadar perisan ve pişman oldum

Neymiş bu klimanın marka modeli keşke belirtseydin yahu :))

Samsung ar 5000 18 bin BTU invertet klima. Klima çok güzel ancak servis berbat ötesi . ya aslında eşim de guzel de doğum yeri berbat ötesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkmenson -- 12 Eylül 2014; 22:55:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu baslik guzel olmus.
    Almayi dusundugum araba henuz cikmadi :)
    Cunku az satiliyor sanirim :)

• 99 Model 2.0 115 hp otomatic reno scenic aldım 1 ay sonra vites bozuldu onu yaptır bir ay sonra başka bişeyy...
    LPG litresi 1.85-1.90 TL iken 35 krş yakıyordu.İçi çok geniş çok rahat fakat kamyon gibi gidiyodu
    Arabaya binince hanımla bildiğimiz bütün duaları okurduk
  • 55smsn kullanıcısına yanıt
    Colt, Clio, Fiesta :)
  • quote:

quote:

quote:

1 hafta önce pişman olduğum bir klima aldim.en son evlendigimde bu kadar perisan ve pişman oldum

Samsung ar 5000 18 bin BTU invertet klima. Klima çok güzel ancak servis berbat ötesi . ya aslında eşim de guzel de doğum yeri berbat ötesi

Alakasız olucak ama şansa bak ki yakın zamanda bende bu klimadan almayı düşünüyorum :)) klimada bi sıkkntı yok dimi :))

• Alıp da pişman olduğumuz daha doğrusu olduğum 2004 megane II dynamic vardı 1 sene filan durdu bir tek kam mili kaptörü değişmişti onun haricinde bir sorunu yoktu da 32 binde sağır kalmış bir motoru vardı doğru düzgün hızlanmıyordu yol tutuşunu filanda beğenmiyordum zaten çok durmadı satıldı

birde çok keyif aldığım ama nerdeyse kendi fiyatı kadar masraf açan megane 2.0 rxt vardı kullanması keyifli idi fakat 6 sene boyunca her çeşit arızasını gördüm onca masrafa rağmen kaza yapmasam belki hala kullanıyor olurduk
  • 2012 1.2 benzinli polo. İçindeki tıkırtılar az rampa gördün mü fırlayan yakıt tüketimi. İllalah ettirdi artık. Piyasa yüksekken satmam lazım benimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

quote:

Orijinalden alıntı: mr.shadowx

92 Doğan SLX Bordo. Olmaz olsun öyle araba. G.ü başı oynardı yolda. Yağmurlu bir yolda direksiyonu az sert çevirince kayak yapmıştık. Ertesi gün sattım.

sl olmasın o slx ler 93te çıktı

Olabilir tam hatırlamıyorum. Slx di ama 92 mi 93 mü çıkaramadım şimdi. Her ay bir arıza çıkarıyordu. Volant baskı balata marş motoru ve aklıma gelmeyen daha neler. Kendilerine 6 ay tahammül edebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 12 Eylül 2014; 23:15:49 >
  • skoda pickup
    az kalsın ocağıma incir ağacını dikiyorduki sattım
  • Almayıp da pişman olduğum araba var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2003 corolla.

- Aşırı, Korkunç sert süspansiyon, 2 kez değişime rağmen araba yolda at arabası gibi zıplıyor, bozuk yolda böbrek taşı düşürebilir.
    - Sert direksiyon, broadway ile aynı yumuşaklıkta, sözde hidrolik, servis sorun yok diyor.
    - Sert debriyaj, sert fren.
    - Kemikli, kamyon tarzı vites geçişleri.
    - Bagajı kapatınca çıkan 'ben ucuz malzemeden yapıldım' tıngırtısı
    - Hararet yapınca çalışan fan, kontağı kapatınca kapanıyordu, broadwayde bile otomatik kapanan fan müşürü vardı.

Son derece rahatsız bi araba, bana göre bir mühendislik hatası.

2005 dacia logan kullandığımda Rolls Royce gibi gelmişti düşünün
    Bir yığın kiralık araç, bir yığın eş dost aracı kullandım, ben bu araba kadar kalas, konforsuz bi makine görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 12 Eylül 2014; 23:32:16 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alakasız olucak ama şansa bak ki yakın zamanda bende bu klimadan almayı düşünüyorum :)) klimada bi sıkkntı yok dimi :))

Ben performansini beğendim. Buzdolabinin fişini dahil çektim, akilli sayaci sifirladim, 24 derecede klimayi tam 12 saat actim. Sonuç olarak 2 kW yakti. Yani yaklasik 75 krs. 24 saat yansa 1.5 TL yakar. Ayda 45 lira. Standart sapma olsun hadi, hava sicakligi, kapi acilip kapama nem vs degiskenleri hesaba kat de ki 60 yaksin. Valla bedava. Klima a++ inverter tavsiye ederim ancak Samsung servisini tavsiye etmem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben performansini beğendim. Buzdolabinin fişini dahil çektim, akilli sayaci sifirladim, 24 derecede klimayi tam 12 saat actim. Sonuç olarak 2 kW yakti. Yani yaklasik 75 krs. 24 saat yansa 1.5 TL yakar. Ayda 45 lira. Standart sapma olsun hadi, hava sicakligi, kapi acilip kapama nem vs degiskenleri hesaba kat de ki 60 yaksin. Valla bedava. Klima a++ inverter tavsiye ederim ancak Samsung servisini tavsiye etmem.

Anlaşıldı hocam eyw.

• 2001 palio 1.4 el güzel arabaydı ama benzin canavarıydı, 2.0 4*4 araçlardan fazla yakıyordu lpg taktırdım gene olmadı sattım sonunda kurtuldum .

• Fransız araçları ozellikle ön plana çıkmış ?

• 2010 model megane II , 1.4 benzinli rezil bi araç
  • 2010 accent era vardı.. 1.4 benzinli otomatik şehir içinde iyi konforluydu ama şahirler arası 100 den sonra kayık gibi sallanıyor bayırlarda bayılıyordu bir daha ayılmıyordu taki düze çıkana kadar.. Ilk arabamdı ama gittiği iyi oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.